БФС мафията с пореден опит да фалира "Локомотив" Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: БФС мафията с пореден опит да фалира "Локомотив" Пд

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 17:20

Alkonost написа:Като знам българските нрави, има огромна вероятност външни лица, зложелателно настроени към клуба, да са се промъкнали инкогнито на стадиона и нарочно да са издавали въпросните звуци близо до някое длъжностно лице, за да го отбележи в доклада си. Това обяснява и факта, че никой друг освен дежурния делегат не ги е чул. Може дори привърженици на "Литекс" да са го направили, разчитайки, че ще има някакви забележки от делегата, за да притъпят устрема на домакинския отбор към изравняване.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/duma ... ira-340536

Не вярвам д-р Думанов да си измисля, а глобата и според него си е чиста провокация.

Ама моля те, това си е провокация отвсякъде! Като погледнеш феновете, особено пловдивските, те са едни такива хрисими люде, уважават различните, и само някой да гъкне против черните, веднага го изкарват от стадиона и го предават на властите. Правят всичко от искрена доброта и християнско милосърдие към ближния, пък бил той и черен. :)
И да ми дойдат разни провокатори да скапят цялата тая мила картинка .... ужас значи! Срамота и позор! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 11 авг 2015 17:26

Обединете Локо и Ботев в един отбор - Ботев в БДЖ или Христо Ботев - железничар 8-)

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 17:38

Ха-ха-ха. Тия почнаха да плашат гаргите, обмисляли да извадят отбора. :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 11 авг 2015 17:38

Председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев заяви, че ръководството на клуба обсъжда вероятността да извади отбора от А група.

„Това е едно от поредните безумия в българския футбол. Бях на официалната трибуна и мога да се закълна, че нито веднъж не чух расистко подмятане, подсвиркване, или както е го написал там съдията. Първоначално, когато ми се обадиха да ми кажат помислих, че е станало грешка. Цялата тази тенденциозност ме втрещява. Изключително много съм разочарован“, сподели Неделчев.

„Клубовете, които имат представители в Изпълкома се санкционират по един начин. Коментирахме, че може да изкараме отбора от А група и да заложим на детския футбол, докато се оправят нещата. Абсурдно е половината от месечния бюджет да отиват за такива наказания. Това е изключително разочароващо и демотивиращо“, добави председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив".

„В никакъв случай няма да плащаме. Ние ще обжалваме. Това е фантасмагорично твърдение. Камерите бяха на централната трибуна и не мога да разбера как може да има такова твърдение. Расизмът трябва да бъде заклеймен, но това е фантасмагория“, каза още Неделчев.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/izva ... upa-340554
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 11 авг 2015 17:39

Председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев заяви, че ръководството на клуба обсъжда вероятността да извади отбора от А група.

„Това е едно от поредните безумия в българския футбол. Бях на официалната трибуна и мога да се закълна, че нито веднъж не чух расистко подмятане, подсвиркване, или както е го написал там съдията. Първоначално, когато ми се обадиха да ми кажат помислих, че е станало грешка. Цялата тази тенденциозност ме втрещява. Изключително много съм разочарован“, сподели Неделчев.

„Клубовете, които имат представители в Изпълкома се санкционират по един начин.Абсурдно е половината от месечния бюджет да отиват за такива наказания. Това е изключително разочароващо и демотивиращо“, добави председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив".

„В никакъв случай няма да плащаме. Ние ще обжалваме. Това е фантасмагорично твърдение. Камерите бяха на централната трибуна и не мога да разбера как може да има такова твърдение. Расизмът трябва да бъде заклеймен, но това е фантасмагория“, каза още Неделчев.
Изображение

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 11 авг 2015 17:42

Джузжето Микренско трябва някой да го наебе публично за да спре да вреди на футбола. Защо се мъчът да затрият Локо, те едвам се справят хората и въпреки всичко се държът, тия тръгнали да ги глобяват за нещо недоказано. Защо не глобят оня надупения съдия дето не видя гола срещу Левски, оня дето вдига засади които ги няма или ония дървари от Лайногорец дето ритът като катури?
Нещастници са от БФС, когато и да ги наебеш няма да сбъркаш.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 11 авг 2015 17:47

drughi написа:Председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев заяви, че ръководството на клуба обсъжда вероятността да извади отбора от А група.

„Клубовете, които имат представители в Изпълкома се санкционират по един начин.Абсурдно е половината от месечния бюджет да отиват за такива наказания. Това е изключително разочароващо и демотивиращо“, добави председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив".

При съвременната техника на подслушване и наблюдение, когато от сателит могат да разчетат ръкописен текст на хвърлена на земята бележка, е повече от играчка да се проследи поведението на всеки един от публиката поотделно и да се установи, издавал ли е той въпросните звуци или не.
Да не се окаже накрая, че издавалите ги (ако въобще е имало такива) са се срещали преди мача с Гришата и са получили някой лев на ръка?
Отделно - изхвърлянето на един от десетте далеч преди края на първенството ще успокои останалите, че няма да изпаднат, най-много да играят бараж, и така по-лесно ще бъдат купени в определени мачове. Всичко ми прилича на предварително спретната комбинация, готова да се приложи и в друг мач, ако в този не успее.
Май истинската битка е Ганчев - Домусчиев.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2015 17:49

Bojko Berojko написа:Джузжето Микренско трябва някой да го наебе публично за да спре да вреди на футбола. Защо се мъчът да затрият Локо, те едвам се справят хората и въпреки всичко се държът, тия тръгнали да ги глобяват за нещо недоказано. Защо не глобят оня надупения съдия дето не видя гола срещу Левски, оня дето вдига засади които ги няма или ония дървари от Лайногорец дето ритът като катури?

Джузжето Микренско какво е виновно в случая? Знаеш ли колко го боли дедовия дали Локо Пд са в А група или не.
[offtopic]

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 11 авг 2015 17:53

TristaNNN написа:
Bojko Berojko написа:Джузжето Микренско трябва някой да го наебе публично за да спре да вреди на футбола. Защо се мъчът да затрият Локо, те едвам се справят хората и въпреки всичко се държът, тия тръгнали да ги глобяват за нещо недоказано. Защо не глобят оня надупения съдия дето не видя гола срещу Левски, оня дето вдига засади които ги няма или ония дървари от Лайногорец дето ритът като катури?

Джузжето Микренско какво е виновно в случая? Знаеш ли колко го боли дедовия дали Локо Пд са в А група или не.

Джузжето сигурно още го е яд заради миналогодишната загуба, която го лиши от шампионската титла, и си отмъщава. Но съдбата го прецака и този път.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 11 авг 2015 17:55

Ами нека на изкарат, то както сме тръгнали след 5 години ще си цъкат 5 отбора в тая група. Може да си заслужаваме глобата ако е имало такова нещо, работата е там, че това се случва на почти всеки мач, а тия си глобяват който поискат.

Върни се в “Локо Пловдив”