ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола FT 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Leeroy
Контакти:

Re: ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола

Мнениеот Leeroy » 21 юли 2015 13:53

ЕМИЛ написа:Е от толкова много Цесеката белким един да е силен и да ни победи .

Дай боже да ви срещнем за купата! Този ЦСКА, който ви наши 6 поредни пъти, този ЦСКА! Спомни ли си? :lol:

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 21 юли 2015 13:55

На мача ако ще ходи някой да пише, аз със сигурност ще ходя! САМО ЦСКА!

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 21 юли 2015 13:59

Мача как ще завърши аз не мога да кажа, като привърженик на ЦСКА естествено се надявам да победим. Но мога да кажа нещо друго което знам на 100%. Мача е в 18:00 знам със сигурност че аз свършвам работа в 17:30, знам и че офиса ми е на 15 минути от Армията. Знам също че точно в 17:40 ще взема жена ми от нейната работа и в 17:50 ще сме на мача на нашия любим тим. Знам че ще ми е жега, знам че ще изглеждам нелепо с облеклото ми все пак ще трябва да си нося сакото в ръце ризата едва ли ще съблека което ще допринесе за жегата, НО ще бъда щастлив. Щастлив че ще гледам моя любим отбор. А на вас, на вас ми на вас желая здраве и успех и по малко злоба че ви е в повече. ;)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: draki75

Мнениеот Червени Воини » 21 юли 2015 14:55

Странджата написа:Ако правилно съм разбрал, в регистъра сега се появява ЦСКА София, от който Божков се отказа. Значи ли това, че сегашният ЦСКА е ЦСКА София? Питам, за да се ориентирам, иначе според мене да се интерпетира този въпрос като заяждане е пресилено. Обичам си Левски и уважавам всеки отбор, с когото играем, особено ЦСКА, защото с него двубоите са най-вълнуващи. Но не бих употребил поря, шия и други подобни, ако победи Левски, защото ще засегна тези, които обичат ЦСКА.

Слънчасал си. ЦСКА е този който за две контроли събра, повече фенове от колкото мачовете на цялата А група както + всичките ви контроли.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 21 юли 2015 15:08

Червени Воини написа:
Странджата написа:Ако правилно съм разбрал, в регистъра сега се появява ЦСКА София, от който Божков се отказа. Значи ли това, че сегашният ЦСКА е ЦСКА София? Питам, за да се ориентирам, иначе според мене да се интерпетира този въпрос като заяждане е пресилено. Обичам си Левски и уважавам всеки отбор, с когото играем, особено ЦСКА, защото с него двубоите са най-вълнуващи. Но не бих употребил поря, шия и други подобни, ако победи Левски, защото ще засегна тези, които обичат ЦСКА.

Слънчасал си. ЦСКА е този който за две контроли събра, повече фенове от колкото мачовете на цялата А група както + всичките ви контроли.

Много сте луди, многооо ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юли 2015 16:18

Трудна победа за Марица. Все пак това не е кой да е, а ЦСКА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 21 юли 2015 16:26

Не, защо пък да е заяждане... Но и аз да попитам. В регистъра има регистрации на следните дружества: ""ПФК Левски"" АД, ЕИК 121495089, "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ" АД, 121660936... и още няколко дузини "Левски", някои от които, с екзотични имена като "ЛЕВСКИ СЕЛТУР", "РОДОПА ЛЕВСКИ" и т.н. Та, кой от всичките е "истинския Левски", би ли ни обяснил?
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 юли 2015 16:47

ЕМИЛ написа:
draki75 написа:
Странджата написа:Уточнете се - ЦСКА София е клубът, току-що регистриран от Васил Божков, но ще играе в А окръжна, ако Божков реши. Как се казва отборът, който ще играе срещу Маричката? Както е казал класикът - на маймуни ни обърнахте, маскари с маскари.

Сега излиза в регистъра! Няма да има друг ЦСКА.

Е тоя сегашния където се подготвя за В група какъв ще е ? :roll:

Ти се обърка май. Тоя за В групата е първият ни отбор.
Б-отборът ни ще играе в А окръжна. :lol:
Ще се издига в групите паралелно с първия отбор.

Потребителски аватар
bahmamu
Контакти:

Мнениеот bahmamu » 21 юли 2015 17:02

Успех на Маричката, школата им е силна и може да изненадат софиянци доста сериозно :D

Върни се в “ЦСКА”