Гонг вдигат цените!
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонг вдигат цените!
хаххахахаххаха трябва да съм ненормален, за да им плащам.
Плащах им два месеца, но качество беше лайно. Почти нищо не се виждаше. Няма да им плащам повече. Камо ли повече.

За един месец беше 3.99, а сега 5.79 лв.!
Защо???
За тях може би е само почти 2 лева, но икономически погледнато това си е почти 50% скок в цената!!!
50% поскъпване!!!
Доскоро си казвахме, че това е 1 кутия цигари, ама ето че вече става 1 кутия и половина!
50% хич не е икономически обосновано! А това говори за лошо менажиране, което е повело услугата към фалит и затова сега се надува така панически цената!
Защо???
За тях може би е само почти 2 лева, но икономически погледнато това си е почти 50% скок в цената!!!
50% поскъпване!!!
Доскоро си казвахме, че това е 1 кутия цигари, ама ето че вече става 1 кутия и половина!
50% хич не е икономически обосновано! А това говори за лошо менажиране, което е повело услугата към фалит и затова сега се надува така панически цената!

Преди две години доставчикът ми правеше някакви технически промени и качеството на услугата "кабелна телевизия" беше отвратително около две седмици. Когато отидох да плащам за следващият месец, имаше доста голяма отстъпка в цената за телевизията, в знак на извинение за проблемите. Аз Гонг Плей не ползвам, но по писанията на колеги тук оставам с впечатление, че услугата е с лошо качество, но вместо извинение и пускане поне 1 месец безплатна услуга, те увеличават таксата, като съм абсолютно убеден, че качеството ще е същото, може и по-лошо, защото от ГОНГ са доказали, че при тях винаги може по-лошо-и сайта, и форума, и ГОНГ Плей!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Сополив!!!
Лев няма да видят!

Лев няма да видят!

- dreben23
- Контакти:
Тия са луди просто- без ЦСКА няма абонаменти, не и повече от стотина балами. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Абе нали твърдят , че ви пускат "безплатно" по радиото 

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”