Само за феновете на Локо сф
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- damyanov1963
Re: Само за феновете на Локо сф
Ами то това май е пътя към истинския футбол - всички да започнат от аматьори, да ги видим тогава какво ще правят разни президентчета, паразитиращи в отборите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Успех момчета. За съжаление закъсняхте. Както и ние търпяхме лицето Христолов твърде дълго време. Дано намерите начина. Важното е ,ч е запазихте достойнството си за разлика от едни други, който вече станаха смешни ан цяла България.
Да видим какво ни оставя Гигов и мините ,които ни е поставил . След това ще му мислим как да си издържаме отбора. Мисля ,че сега е момента всички ,които мразеха Локомотив за това , че бе по-добър от тях , да си излеят злобата . А ние си тръгваме с високо вдигната глава ,защото бяхме много близо до титлата и единствения отбор с толкова малко дългове от всички в А група.
james написа:Да видим какво ни оставя Гигов и мините ,които ни е поставил . След това ще му мислим как да си издържаме отбора. Мисля ,че сега е момента всички ,които мразеха Локомотив за това , че бе по-добър от тях , да си излеят злобата . А ние си тръгваме с високо вдигната глава ,защото бяхме много близо до титлата и единствения отбор с толкова малко дългове от всички в А група.
Джеймс,имаш ли ти или някой от другите локомотивци представа,кога започва сезона в Югозападната ''В''-група,кои ще са отборите...?

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Струмска слава -Радомир със сигурност.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Струмска слава -Радомир със сигурност.
Ще има екзотични пътувания

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

лошото че дълга си остава а с два милиона дълг никога няма да се върнете в профисионалният футбол иначе ви желая успех има един чичка патува на всеки мач на локо сф винаги сам железар беше ми клиент като играха с ВИХРЕН
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Ще ти ги кажа всичките ама сега не съм в настроение повечето съм ги гледал и там се играе футбол,даже по истински защото далаверите са много по малко но не бях ме за там.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
loko29 написа:Ще ти ги кажа всичките ама сега не съм в настроение повечето съм ги гледал и там се играе футбол,даже по истински защото далаверите са много по малко но не бях ме за там.
Ако можеш,ела утре между 18.00-18.30 на стадиона да изпратим момчетата.
Нека всеки който може, да дойде.