Изпълкомът днес- решения ще има ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Изпълкомът днес- решения ще има ли?

Мнениеот Nuke » 22 юни 2015 12:54

Очаквам да набутат изчадието ЦСКА в А група на всяка цена. Очаквам Дучето да рони крокодилски сълзи и да обяснява врели-некипели за честта и мъжеството. Очаквам комплексираното микренско джудже да порасне с 1 сантиметър. Ей такива неща.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 юни 2015 13:00

Ако това се случи падението им ще бъде жестоко. :) А вчера говореха за чест и достойнство. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 юни 2015 13:02

Хайде, сега взимаме лиценза /който го няма/, на Локо Сф.
Все пак заседанието ще е в 15:00ч, т.е има време за още изненади. Мисля, че само лиценза на Левски не сме взимали, така че..........ако ще взимаме лиценз - искам да е на Левски

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 22 юни 2015 13:03

loko1 написа:
ВАРНА написа:Ганчев плаща дълговете на Локо Сф и им взима лиценза,с който ще запази ЦСКА...

Това как Ви се струва?

Струва ми се да си ... ..... .....

Какво викаш ти се струва?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 юни 2015 13:09

Че те не го ли отложиха тоя иСпълком?!?
Аааааааа, то беше миналия понеделник...и четвъртък...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 юни 2015 13:10

Nuke написа:Очаквам да набутат изчадието ЦСКА в А група на всяка цена. Очаквам Дучето да рони крокодилски сълзи и да обяснява врели-некипели за честта и мъжеството. Очаквам комплексираното микренско джудже да порасне с 1 сантиметър. Ей такива неща.

Тази сутрин обърна плочата. И наприказва съвсем различни неща.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 22 юни 2015 13:14

Жълт жълт жълт сайт ! Как може през 15 мин да се пишат тотално противоречиви новини за един и същ отбор ? Единствения вариант за ЦСКА в А група бил обединение с литекс, кото от своя страна било невъзможно, локото нямали лиценз ама ЦСКА ще играе с техния лиценз... Аз пък получих информация на ухо че чардафон габрово ще купи лиценза на лудогорец който от своя страна ще бъде продаден на спартакВн а спартак за да стигне до А група ще изкупи закъсалия финансово левски който пък ще се обедини с берое

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 юни 2015 13:21

loko1 написа:Очаквате ли изпълкомът днес да реши нещо? Гонг 100% ни закриха едва ли не :oops: Гигов лъжеца :oops: 100% е сигурен в А група. Някои локомотивци даже се готвят за създаването на нов клуб при лошо или добро (зависи кой как го вижда) за нас решение на изпълкома.

Аз вече не знам какво да си мисля, но пък Диема бяха заплашили, че без Локомотив и ЦСКА ще отрежат 30% от ТВ парите, а при това безпаричие това си е сериозен проблем и мисля, че ще останем, но дали си заслужава цената. За мен ако се отървем от Гигов В група е цена, която може да платим.

Кайчо обаче не може да е толкова тъп, че да пропусне евротурнирите зради 1 млн. тук има нещо гнило. Нали е милионер, можеше да заложи някоя от къщите си и да си вземе милиона от 2 кръга в УЕФА, нещата не се връзват.

Има нещо съмнително в цялата тази история за лиценза ви. Можех те да разсрочите задълженията си към НАП и да спечелите 1млн. лева само 1 или 2 кръга от ЕКТ.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 юни 2015 13:22

Стига с тия ОБЕДИНЕНИЯ, няма такова нещо!

Обединение на ЦСКА с някой значи запазване на дълга им!

Това което искат с Литекс, Локо Сф или който им падне от Б група е ПРЕИМЕНУВАНЕ БЕ! Толкова ли не го схванахте вече през тия 2 седмици!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
xpucmo
Контакти:

Мнениеот xpucmo » 22 юни 2015 13:23

Локото може да получат лиценз в момента, в който покажат документ за плащане към НАП и такъв за разсрочване на останалото задължение. Та нищо не пречи после на чорбата да го вземат от тях. И тук исва най-интересното - Манджуков, Ганчев или Божков ще го вземе? :mrgreen:
Има имааааа истина една,
тя се казва ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Локо София”