НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”
Хербалайф доставя безплатен вазелин на всички сини!
Добре де, не ви ли е неудобно фенове на Бирои и Ботефъ, да сте сред първите дето сте дриснали в темата?
За морал говорите, но стига да не се иска от вас тоя морал, дейба!
За морал говорите, но стига да не се иска от вас тоя морал, дейба!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
- damyanov1963
viroglav написа:Мдааам... След Християните ( ЦСКАрите) наистина най - много са Левскарите ( мюсюлманите), вярно е и статистически доказано...
И откога на християните символа се замени от кръст на петолъчка, че и червена на всичко отгоре? От 1944-та година ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Дамянов, отговори ми!
От днес ли , Дамянов?Я?Я? Защото до вчера не се спазваха!? Наеми , Сметни палати, Гонзо-картотеки, Велбъжд, Олимпик, Металик, 8 бр. Пирин... и.т.н.
Строеж на стадион от Държавата на кредит без позволение на МВР, същото което си търси наеми, данъци + лихви за 17 години назад!?
Аватар
Onze_dOr
От днес ли , Дамянов?Я?Я? Защото до вчера не се спазваха!? Наеми , Сметни палати, Гонзо-картотеки, Велбъжд, Олимпик, Металик, 8 бр. Пирин... и.т.н.
Строеж на стадион от Държавата на кредит без позволение на МВР, същото което си търси наеми, данъци + лихви за 17 години назад!?
Аватар
Onze_dOr
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
Навярно имат предвид, че са повече като група на малцинствата: лефскари, цигани, турци, помаци, защото само тези няма как да са втори по брой след християните.
.

Не би трябвало да има фен или фенклуб, който да не застане зад подобна декларация.
Или да напише своя собствена... Само дето клубовете на голяма част от тия фенове също са се омотали в същите или подобни врътки. Перуката отдавна изтърва нещата в това отношение.

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Диалог във форума на ЦСКА за емблемата им, между два фена на този отбор!
Е, все от някъде трябва да се тръгнеРедно е, мисля си, да си изрисуваме нова :think:
То има готова, която не е използвана и я няма гадната петолъчка.
"Гадната петолъчка" е символът на този клуб.
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 12 юни 2015 16:30, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Blue1914 написа:Не би трябвало да има фен или фенклуб, който да не застане зад подобна декларация.Или да напише своя собствена... Само дето клубовете на голяма част от тия фенове също са се омотали в същите или подобни врътки. Перуката отдавна изтърва нещата в това отношение.
Ето това е ИСТИНАТА, нищо че е казана от тъмно син левскар!
ЗАЩО ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БФС И ДЪРЖАВАТА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ, А ЗА ЦСКА-НЕ!
Отг. СТРАХ

Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
НКП „Левски” скочи на проекта „Литекс-ЦСКА”
Хаха,.. ше ме уморите от смях бе хора !

Хаха,.. ше ме уморите от смях бе хора !

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

damyanov1963 написа:viroglav написа:Мдааам... След Християните ( ЦСКАрите) наистина най - много са Левскарите ( мюсюлманите), вярно е и статистически доказано...
И откога на християните символа се замени от кръст на петолъчка, че и червена на всичко отгоре? От 1944-та година ли?
Звездата е символа на всички християнски армии по света... На друго място да те сърби ?
Върни се в “Кошче за отпадъци”