cska_90 написа:По крилата нещата за сега ясни-отдясно ще играе Иван Стоянов, а отляво Любо залага на бисера засега в селекцията-принца на Пловдив-Тодор Тимонов-които впечатлява много по време на подготовката определено е най-добрия в предсезонните контроли
УСПЕХ АРМЕЙЦИ!
Вчера на мача с азерите Тимонов игра малко зад португалеца Мигел, докато Спас Делев беше пуснат по крилото. Така че е много възможно Тимонов да се налага на мястото на Маркиньош и да изпълнява роля подобна на тази на плеймейкъра.
Иначе за първи път Тимовов го гледах на живо и останах определено впечатлен от него. Просто от начина по който пипа топката си личи, че е класен. Някакси по маниер на игра ми прилича на Митко Бербатов, но е рано да се каже. Пък Тимонов ми се видя доста висок и после след справка се оказа, че е 185 см с завидна техника за ръста си.
Другият, който направи впечатление беше Делев. Въпреки че беше доста припрян в отиграванията си тича адски много и на моменти имах чувството, че ще игрине терена само и само да се докаже.
Големия проблем на отбора с момента обаче е несработеността на състезателите. Все още не сме отбор в пълния смисъл на думата. Дано в най-сроко време да свикнат един с друг и дай боже да направим един добър сезон. Все още е рано да се каже дали Новият ЦСКА ще изпълни целите си, но мисля че трябва да дадем шанс на отбора и на Любо Пенев. Нека не ги нападаме, ако не дай си боже отбора не потръгне още от началото така както ни се иска. Разбира се отхвърлям отпадане от аномимниците от Дери.