Защо снощи журналистите дадоха трибуна на един пиян треньор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Защо снощи журналистите дадоха трибуна на един пиян тре
Мале вече какво ли не опитвате да измислите. СРАМ НЯМАТЕ..счупихте стадиона в Бургас, днес сте счупили витрина на магазин и пак чуждото ви е виновно. Къде Кольо е бил пиян? Въпреки че и пиян да е, му е позволено след такъв мач.
Защо преди 1 месец дадоха трибуна на един пиян и надрусан собственик на отбор?
- trokadero_
- Контакти:
Пиян бил - абе вие като няма с какво да се захванете търсите и намирате нещовинаги . Аман
Човека си постигна целта и си празнуваше
Човека си постигна целта и си празнуваше
- anihilator
- Контакти:
На всички пожелавам такова пиянство 

По твоята логика ако някой журналист търсещ сензация, беше взел интервю от "мастиката" в късните часове когато...."вече се е изходил в гащите", то тогава да му се вземе тапията, понеже оронва престижа на милата ни родина, и не е представително!!!
Аз на негово място бих ударил три бърбъна на екс, пък вие си ме питайте.
Аз на негово място бих ударил три бърбъна на екс, пък вие си ме питайте.
-
- Контакти:
veselinsk написа:metal1111 написа:veselinsk написа:Щом пиян успя да вземе купата, смятай какво щеше да им се случи на Левски ако беше трезвен
За самият мач не става дума те си го спечелиха честно дразнещото беше неадекватното състояние на МАСТИКАТА
Аз ако бях треньор на морето в тоя мач не само щях да се напия, ами дори щях да се надрусам
Кефиш друже!
Аз щях и да повръщам:)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Ами те и тая трибуна ако не бяха дали....Цял мач 2 пъти за по 3сек.показаха варненската агитка!Да не говорим че преди мача никакво студио а след мача ако Левски беше спечелил щеше да има специална сцена.Винаги провинциалните отбори нарочно са били ощетявани и от тая гледна точка/изключвам Лудогорец/.Затова бой по каските на всички и това е...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
От това, което видях и чух тренера на "морето" предимно се радваше на спечелената Купа. Оставаше и да не се радва. Не видях и чух нищо обидно към другите от страна на треньора на Черно море.
Един от играчите им.. май Венков и той говореше полуадекватно, сигурно и него ще изкарате, че е бил пиян а не просто превъзбуден от успеха. Между другото и той предимно се кефеше на успеха.
Аз лично предполагам, че както треньора така и този футболист просто бяха превъзбудени от успеха, все пак за тях това е голям успех, пък и купата си е купа. А дори треньора да е пийнал набърже след мача ... да, тогава може би малко е избързал с празненствата, но след като никого не е засегнал - карай да върви, имал е повод.
Като цяло много шум за нищо.
Един от играчите им.. май Венков и той говореше полуадекватно, сигурно и него ще изкарате, че е бил пиян а не просто превъзбуден от успеха. Между другото и той предимно се кефеше на успеха.
Аз лично предполагам, че както треньора така и този футболист просто бяха превъзбудени от успеха, все пак за тях това е голям успех, пък и купата си е купа. А дори треньора да е пийнал набърже след мача ... да, тогава може би малко е избързал с празненствата, но след като никого не е засегнал - карай да върви, имал е повод.
Като цяло много шум за нищо.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
metal1111 написа:Защо снощи журналистите дадоха трибуна на един пиян треньор , видимо в нетрезво състояние със забавени рефлекси и завален език да се подиграва на цяла футболна България , отвратително , срамно и какво ли още не.
Маи му викат Мастиката
Той не се е подигравал с цяла България, а с 60-70 хиляди заблудени идиота като теб ! А и защо пък да не ви се подиграва, като с вас се подиграват всички от Исландия до Кабул !
veselinsk написа:metal1111 написа:veselinsk написа:Щом пиян успя да вземе купата, смятай какво щеше да им се случи на Левски ако беше трезвен
За самият мач не става дума те си го спечелиха честно дразнещото беше неадекватното състояние на МАСТИКАТА
Аз ако бях треньор на морето в тоя мач не само щях да се напия, ами дори щях да се надрусам
На теб не ти трябва повод да се надрусаш.
Върни се в “Футбол - България”