Ексцесии на "Армията", обиди и събличане за играчите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gergin
Контакти:

Re: Ексцесии на "Армията", обиди и събличане за играчите

Мнениеот gergin » 21 апр 2015 09:27

А как бе мишоци да седим и да ги целуваме ли????Пари няма- ето ви пари.Нека аз да съм без пари като тяхното нямане.Тази маимуна се подиграва още от началото на сезона.Гледаите мачовете и ще видите.На мача с Лц що не ги псувахме,а ги аплодирахме и викахме до последно-защото се раздаваха и играха нищо ,че загубиха,просто с играта в Разград показаха,че могат.Това са едни лигльовци и ревльовци.Събличаи.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 21 апр 2015 09:29

damyanov1963 написа:Червените винаги са копирали от сините. От 40 и няколко години съм свидетел. А и много правилно ни казваха есента, че всичко се връща. И то тъпкано. 7 си остава добро число!

Ти па се изказа неподготвен.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 21 апр 2015 09:29

damyanov1963 написа:Червените винаги са копирали от сините. От 40 и няколко години съм свидетел. А и много правилно ни казваха есента, че всичко се връща. И то тъпкано. 7 си остава добро число!

То това не е за копиране, ама явно не подбират. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 21 апр 2015 09:31

bobo_13 написа:
Николай Жаров написа:Така ли трябва да се отнасят феновете на ЦСКА с играчите си ? Каква вина имат играчите за тежкото финансово положение на отбора ? Има ли право агитката след всеки мач да привиква играчите ,и да им държи сметка ? Въпросите са ми риторични,но според мен е прекалено,особенно това със събличането на фланелките! Нали същите играчи бяха боготворени след първият полусезон ? Какво трябва да се промени според вас,за да може червеният клуб да успее да се класира за евротурнирите,ако все пак получи лиценз ?

Всички значт, че агитката на ЦСКА копира тази на Цървена звезда. Ето какво им се случи на сръбските играчи преди 2 години

http://www.sportal.bg/news.php?news=448824

Какво били виновни играчите? Финансовите неуредици ли са виновни за неумението да се вкара гол или да се създаде положение? Есента ги величаеха, защото играеха и се раздаваха. Тогава да не би да са им плащали редовно заплатите? Сега се разхождат по терена. Не ще ги събличат, ами и други работи ще им правят.

Абе ходи обсъждаи кремове и вазелини.Кога сме били с ЦЗ ,хабер от футбол си нямаш,затова си траи

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 апр 2015 09:42

gergin написа:Абе ходи обсъждаи кремове и вазелини.Кога сме били с ЦЗ ,хабер от футбол си нямаш,затова си траи

Гергинчо мамин сладък, явно много добре си запознат с вазелинчетата, колко пъти на ден ги ползваш тези помади?

Ко не разбирам от футбол? Да съм казал, че агитката на ЦСКА е близка с тази на ЦЗ?...Не. Казах, че копират агитката на ЦЗ. Все пак побратимите ви от Партизан са с друг цвят на екипчетата. 90% от хореографията ви е заимствена от ЦЗ.
Интериорни врати - Врати хармоника

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 21 апр 2015 09:48

bobo_13 написа:
gergin написа:Абе ходи обсъждаи кремове и вазелини.Кога сме били с ЦЗ ,хабер от футбол си нямаш,затова си траи

Гергинчо мамин сладък, явно много добре си запознат с вазелинчетата, колко пъти на ден ги ползваш тези помади?

Ко не разбирам от футбол? Да съм казал, че агитката на ЦСКА е близка с тази на ЦЗ?...Не. Казах, че копират агитката на ЦЗ. Все пак побратимите ви от Партизан са с друг цвят на екипчетата. 90% от хореографията ви е заимствена от ЦЗ.

Да запознат ъм нали ти го мажа всяка вечер д...то

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 апр 2015 09:59

gergin написа:
bobo_13 написа:

Да запознат ъм нали ти го мажа всяка вечер д...то

Леле...пък аз да не съм разбрал :shock:
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 апр 2015 10:21

gergin написа:

Ти па се изказа неподготвен.

Стигнахте ли кота 7 без гол, или го задминахте вече :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 апр 2015 10:54

Съблечения е само един - И.П.
Вчера таман се впечетлих , че все пак има доста хора на стадиона според ситуациата в клуба , но идеята явно е била друга .
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 апр 2015 11:56

Къде видяхте събличане на играчи :geek: :!: :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”