Мнениеот СВОБОДЕН » 09 апр 2015 14:38
venci_1913 написа:СВОБОДЕН написа:venci_1913 написа:СВОБОДЕН написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:mon_cool написа:Трябва да ги разгромим заради 2013

Това от 2013 не може да се върне, ако ще и 20 мача да ги бием. Единствените начини са, ако ги бием на финал за купата или им отнем титлата в последния кръг. А такъв шанс няма да имаме поне още 20-30г. защото няма да стигнат финал, нито пък ще се борят за титла.
За мача 1:2
Това не се знае. Може в някакъв момент да им трябват точки за да не изпаднат. Няма да е тази година но......А за да ги бием не ни трябва повод. Бий когато и с колкото можеш за да те уважават. А и заради дебелата свиня дето им е президент. 1:2 им е малко. Трябва да започваме от тройка нагоре.
Да изпаднем И титла да не вземем онова 1:1 остава форевър

Така. И защо това кефене. Или защото не можете да върнете на чорбата за открадната титла през 80те си го изкарвате на нас. Иначе хубаво. Направихте Лудогорец шампион и сега ще падате от тях с по 0:3 всеки мач. Така се е разбрал Веци с тях. Това кефи ли те? Докато за нас не се тревожи. Вчера се видя, че и в това ни състояние на Лудогорец им е трудно с нас. Рано или късно ще си платите. Лудогорец ще изчезне, а може и вие заедно с тях. Чудя ти се. Темата е за мача и вместо да искаш отбора ти да бие напомняш за някакво измъчено равенство което по стечение на обстоятелствата ни било лишило от титла. Що за извратено мислене не знам. Аз пък ще ти кажа, че и да бяхме били в онзи мач и да бяхме взели титлата тогава пак щеше да ми се иска да ви натупаме с колкото можем както ми се иска и сега без значение от онзи мач.
Много боли ,но какво да се прави. Поздрави от Манзоро и успех събота. По-вероятно е вие да изчезнете ,защото ние след 20 години мъка сме толкова публика колкото вие след няколко срамни мачове

След мача в събота да не забравиш автографа от Везалов.
Друго си е 8:0 срещу Хасково и следващия мач вратарчето да спасява положението за 1:1

Първо един съвет. Сложи си истинския аватар с петолъчката вместо този който използваш за маскировка. Поне така говори написаното. Иначе преди онзи хеттрик на Манзоро бяхте ни били през 2003г.ако не се лъжа. Пожелавам следващата ви победа над нас да е след още толкова време. Ако съм жив да я видя някак ще го понеса. Предполагам, че сега Манзоро няма да играе защото Реал М вече са го купили. Такъв великан не е за изпускане. Та няма да се плашим поне от него. Иначе за нашата публика не бери грижа. Тя е ходила на други мачове и пак ще ходи, та за това не намира време за някакви си там Славия и Хасково. Да, с тях 1:1 си е лош резултат. Да, Хасково ги качихме на осем гола за да не ни изпреварят Черно Море за 1вата шестица. Не ни изпревариха, ама и ние останахме там. И какво? Ами глътнаха една петица, а можеше и повече. А без онази победа във Варна можеше и да не играят с нас. И вие, ако не беше Манзоро. Ама не се плаши. Чак 8 няма да глътнете. От един град сме все пак. Скромно. Една тройка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!