Локо Пд остана без Бащата

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Re: Локо Пд остана без Бащата

Мнениеот lifes » 30 мар 2015 21:46

Заслужавате поздравления че спасихте отбора си от Тото Динев.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 30 мар 2015 22:05

Нито във В група ще отидем, нито в зоните. Поне не този сезон.
По темата - Бащата има своите аргументи, уважаваме ги и продължаваме напред. Бащата е легенда на Локомотив!

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 30 мар 2015 22:23

Пловдив е Велик град,ВЕЛИК!!!Няма как Ботев,Локо,Марица и Спартак да са нещо по-различнио.Това,че има някакви моментни катаклизми е съвсем нормално,като всяка река в момента имате нужда от почистване на коритата,но важното е,че реката тече и не спира.Горе главите и напред!Най-важното е,че сте Пловдивчани! ;)

САМО ТИЧА!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 30 мар 2015 22:54

Ако бяхте дошли на срещата в 7, щяхте да разберете много неща ;) ... Поздрави на всички мишки, ЛОКОМОТИВ ЩЕ ГО ИМА ;)

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 30 мар 2015 23:47

Човек ако прочете заглавието и част от коментарите би си помислил, че човекът се е споминал...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 мар 2015 23:48

miro_rz написа:Тук само 5% от всички фенове не се радват на тази новина . Другите се пукат от кеф , че още един отбор е я окъсал до шия.

Е, ще ме светнеш ли кво печеля аз, примерно, че Локото са закъсали?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 30 мар 2015 23:57

Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 31 мар 2015 00:22

Трагедия.....нямам коментар, много е тъжно това което се случва в отбора.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 31 мар 2015 00:35

Жълто-черен Пловдив написа:Един Баща имахте и него оплюхте и принудихте да си тръгне. Доколкото разбрах, човекът не е издържал психически на случващото се през последните седмици: загуба след загуба, без отбелязан гол; псувни от трибуните; и накрая бунт на футболистите заради неплатени заплати. Явно е преценил, че с това ръководство не си струва да става на курбан.

Аз такова нещо не видях. Имаше коментари, които бяха от фенове на Ботев, че Христо Колев ни е бил изоставил и трябвало не знам си какво да му се случи. Това са много евтини интриги... адски евтини. Старая се да съм обективен, когато става дума за отношенията ни с вас, но такива номерца определено не ви печелят приятели сред нас. Ние такова нещо не сме казали, няма и да кажем. Гледам, че модераторът си е свършил работата и ги е изтрил. Бащата си е Бащата, легенда на Локомотив (Пловдив) и никога няма да чуеш лоша дума за него. Аз лично мога само да му благодаря за усилията, които положи през изминалите месеци. ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2015 02:00

Не слушате жълтата мърша, която освен да се опитва да вкарва интриги друго не знае. Никой не е обиждал бащата. Просто направихме амнайсе поредни загуби и не знач колко мача без гол. Човека си има достойнство и си тръгна. Дано един ден когато имаме пари за по-добри играчи и нещата са по-нормални да върнем него или Едо и да погледнем към по-сериозни цели от оставане в групата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”