шивача написа:3:0 за самочувствие
Само 3 ли? Аз викам поне 5, пък ако може и 9 както прогнозирах...Все пак да не забравяме, че се втурваме към титлата, трябва да оправяме головата разлика.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:3:0 за самочувствие
Демба Ба написа:Е тук вече минимум равен трябва да вземат другарите,щото иначе ако станат 4 поредни загуби, битката за титлата ще приключи още в Разград...но тъй като аз смятам че ЦСКА легна на Локо СФ, Берое и ЦСКА срещу по ШЕСТ сигурни точки от трите отбора във втората фаза, то мачът е ясен предварително.ЦСКА има 18 сигурни точки от вересиите на Локо, Берое и Ботев, плюс традиционно нагъзения на "червените" Литекс...на Гелаще му е трудно много, сам срещу ЦСКА и четирите му сателита...ако стане нещо различно от това което ви казвам, аз официално ще се прекръстя на Мюмюн,даже по лична карта ше си сменя името
bobo_13 написа:До този мач има доста неща да се случат. Като гледам какв ври и кипи по оста Томов-Стойчо-Манджуков......
Берое изпитва тръдности да вкарва голове, а отзад са рехави и Макенджиев не е много сигурен.
ЦСКА ако иска да се бори още за титлата трябва да покаже зъби. Мисля, че 4-та загуба ще дойде много на феновете и смятам, че тук мача е 1:0 или 2:1.
CSKA_1948_ написа:1:0 на мъка. Ако пак паднем съвсем ще си е*е майката!
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 28 госта