КБ | Лудогорец - Литекс | 1/4 финал (реванш) - 5:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: КБ | Лудогорец - Литекс | 1/4 финал (реванш)
Имам предчувствието, че Литекс ще продължи. 0:1/1:1. Не изключвам възможността и за продължения. Ловчанлии са най-опасни, когато не са в центъра на вниманието и не се шуми много около тях.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Captain Stottlemeyer
action66 написа:Ясно е,че "Лудогорец" ще са на финал.Така че който се падне с тях на полуфинала "излита".Те не могат да бъдат победени в два мача.Но в един могат да бъдат "излъгани".Освен това на финала "Лудогорец" няма да е толкова "жаден" след поредната 4-та титла.Така че според мен новият носител ще бъде победителя от другата двойка,извън тази на "Лудогорец".Мачове между "Левски","Локомотив" и "Черно море" могат да завършат всякак.Така че трите отбора да се молят много за добър жребий на 19.03.
Изобщо не е ясно, че "Лудогорец" ще са на финал, след като още не са преминали 1/4 финала.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 мар 2015 11:35, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Заклет Левскар
3:0
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Лудогорец може да бъде победен в два мача и това го показаха Берое,отпаднахме от тях след разменени победи с по един гол,на Реванша в Разград цял мач играха с човек повече и пак трепериха накрая да не стане сакатлък при няколкото мелета.
За този мач съм за тях по очевидни причини.пожелавам им и шампиони да станат!
За този мач съм за тях по очевидни причини.пожелавам им и шампиони да станат!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Андре-Пиер Жиняк 96
Предпочитанията ми май клонят към продължаване на Литекс по две причини:
1 - Литекс са колебливи и това го показват последните мачове, които измъкнаха в края с голяма доза късмет и за мен те са малко по-лесно преодолим съперник от Лудогорец. И все пак преодолим не значи лесен.
2 - В мен се прокрадва едно съмнение, което е трудно да се случи като знам "обичта" на двата отбор един към друг, но не изключвам да има размяна Купа - Титла. Тоест Лудогорец пуска Литекс напред за купата, а после Литекс си връща за титлата. Но това да се случи е по-скоро 20-30%
1 - Литекс са колебливи и това го показват последните мачове, които измъкнаха в края с голяма доза късмет и за мен те са малко по-лесно преодолим съперник от Лудогорец. И все пак преодолим не значи лесен.
2 - В мен се прокрадва едно съмнение, което е трудно да се случи като знам "обичта" на двата отбор един към друг, но не изключвам да има размяна Купа - Титла. Тоест Лудогорец пуска Литекс напред за купата, а после Литекс си връща за титлата. Но това да се случи е по-скоро 20-30%

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Все още ли важи правилото носителя на купата и шампион на БЪЛГАРИЯ да освобождава квота за ЛИГА ЕВРОПА на този който се класира на 4 място в ШАМПИОНАТА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Предпочитанията ми май клонят към продължаване на Литекс по две причини:
Защо е нужно постоянно да се пише за размяна на победи,титли,купи и други такива простотии?
- Андре-Пиер Жиняк 96
BRF написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Предпочитанията ми май клонят към продължаване на Литекс по две причини:
Защо е нужно постоянно да се пише за размяна на победи,титли,купи и други такива простотии?
Защото в пародията А група така стоят нещата. Както вие всеки мач пишете, че Левски не може да бие без да му легнат или да купи мач така и ние можем да си пишем и изказваме съмненията свързани с другите отбори.

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
zuekaa написа:Все още ли важи правилото носителя на купата и шампион на БЪЛГАРИЯ да освобождава квота за ЛИГА ЕВРОПА на този който се класира на 4 място в ШАМПИОНАТА
"Победителят във финалната футболна среща се обявява за носител на Купата на България за 2015 г. и придобива право на участие в турнира - Лига Европа. Когато носителят на Купата на България е и шампион на страната, в турнира на Лига Европа участва клубът класирал се на 4-то място в крайното класиране на „А” ФГ сезон 2014/2015."
Раздел ІV, член 16, ал. 4, т. 1в от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2014-2015 година. И не важи "все още", а отсега...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ