Путин: Омръзна ми от Българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sipvam_s_4erpaka
Контакти:

Re: Путин: Омръзна ми от Българите

Мнениеот sipvam_s_4erpaka » 04 дек 2014 18:42

plamenst7 написа:И на мен ми писна да гледам как Путкин се опитва да прави целия свят на маймуни, включително собствените си сънародници.

Да живеят "честността" и двойния стандарт в такъв случай, който налагат САЩ и ЕС. Изчезваме като държава, но за сметка на това ни се казва колко сме велики и обичани от Европейското семейство. Все едно жена ти постоянно да ти изневерява, но да ти повтаря всеки ден, че те обича.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 дек 2014 18:48

sipvam_s_4erpaka написа:
wannabe написа:
Балкански Орел написа:
Омръзна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, понеже имат зад гърба си Запада и Европейския съюз. Бавят проекта", казал Владимир Путин на срещата според цитиран от вестника неназован дипломатически източник.

:lol: А и да го е казал кое е лъжа, че не мога да схвана ? Нашите мекотели ако не са със ЕС и САЩ нямаше да смеят и да кихнат пред Путин.

Значи има плюс от присъствието ни там! "великани" като капутин не смеят нищо да ни кажат докато сме в ЕС и НАТО. Иначе щеше да ни хариже на тОрция, като бонус за тръбите :oops:

То точно ЕС и НАТО отдавна са ни харизали на турците.

Глупости на търкалета :lol: точно русия иска да ни подари - първо ни предлагаше съюз с казахстан :lol: сега се прегръща с ердоган :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

sipvam_s_4erpaka
Контакти:

Мнениеот sipvam_s_4erpaka » 04 дек 2014 18:55

wannabe написа:
sipvam_s_4erpaka написа:
wannabe написа:
Балкански Орел написа:
Омръзна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, понеже имат зад гърба си Запада и Европейския съюз. Бавят проекта", казал Владимир Путин на срещата според цитиран от вестника неназован дипломатически източник.

:lol: А и да го е казал кое е лъжа, че не мога да схвана ? Нашите мекотели ако не са със ЕС и САЩ нямаше да смеят и да кихнат пред Путин.

Значи има плюс от присъствието ни там! "великани" като капутин не смеят нищо да ни кажат докато сме в ЕС и НАТО. Иначе щеше да ни хариже на тОрция, като бонус за тръбите :oops:

Глупости на търкалета :lol: точно русия иска да ни подари - първо ни предлагаше съюз с казахстан :lol: сега се прегръща с ердоган :lol:

Нали заради изискванията на ЕС не можем да приемам Южен поток и за това пък Турците го искат? Тоест, ние само при една излязла статията в интернет кой какво бил казал се обиждаме и си правим, крайни заключения, а ние като си въртим задника и спираме важни проекти, засегнатите страни трябва да са мили към нас.... Нали НЕ Путин беше направил избори на байрама? Нали НЕ Путин ни праща бежанци? Най-жалкото е, че вместо да се обсъди от кое всички бихме имали интерес ние започваме да се делим на фили, фоби, сини, червени, а в това време живота си тече. По ни отива да се понаправим на оригинални в някой форум, вместо заедно да си търсим интереса, когато той засяга всички ни.

sipvam_s_4erpaka
Контакти:

Мнениеот sipvam_s_4erpaka » 04 дек 2014 18:58

wannabe написа:
sipvam_s_4erpaka написа:
wannabe написа:
Балкански Орел написа:

Ние се подаряваме сами, тъй като се съобразяваме с изисквания, който гонят всичко друго, само не и Българският интерес.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 дек 2014 19:01

"Те (българите) трябва да ни пълзят в краката, а вместо това и в Първата, и във Втората световна война бяха против нас, а днес са в НАТО", заяви лидерът на Либералнодемократичната партия на Русия Владимир Жириновски по телевизионния канал "Россия 1". Коментарът му бе по повод изказването на българския президент Росен Плевнелиев, че Русия е "националистическа и агресивна държава", направено в негово интервю пред германския вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг".
Говорителят на руското външно министерство Александър Лукашевич реагира по подобен начин в четвъртък, като определи изказването на българския президент за направено "в угода на моментната прозападна конюнктура". Той обвини Плевнелиев в потъпкване на вековните традиции на дружба и сътрудничество между двете страни.
В дипломатическата престрелка се включи и вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин, който не премери думите си в Туитър и определи плановете за превъоръжаване на военновъздушните сили на България с НАТОвски самолети като "предателство към Русия". В защитаването на тази теза се включиха множеството проправителствени руски медии. Рогозин стигна до там да нарече министъра на отбраната в служебното правителство Велизар Шаламанов "някой си". Рогозин продължи с нападките в Туитър с думите, че НАТО е "безотпадно производство", намеквайки за това, че самолетите, които България възнамерява да закупи, са употребявани."

http://www.standartnews.com/svyat-russi ... 57934.html

Курица - не птица, Болгария - уже заграница!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 дек 2014 19:21

Нищо ново в руската политика. Сан Стефанския предварителен и международно безсмислен договор увенча мита за Дядо Иван с неувяхващ за мнозина венец, а Запада стана завинаги лошият. Сега липсата на пари за Южен поток и контрата на Путин срещу санкциите на ЕС изведнаж превърна България във враг на империята, а призракът на лошия Запад отново заброди из нашите ширини, подгонен от сибирската Бяла дама .

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 04 дек 2014 19:24

Рано или късно ЕС ще се разпадне или ще се раздели на северна /богата/ част и южна /бедна/ част... И в двата случая ние оставаме навън. Много вероятно е и НАТО да изтегли базите си от България. Тогава ще пълзим в краката на руснаците и турците, да се присламчим към тяхната орбита, но никой няма да ни иска, защото предателите никой не ги иска !

Ние сме най-пропадналата духовно и ценностно нация от безбожници, дупката, клоаката, кенефа на Европа. Няма по тъпи, по необразовани, по неуки, по зли, по завистливи, по комплексирани, по корумпирани и т.н. от нас. Смеехме се на румънците, вижте ги сега къде са те. Никой в Европа не ни обича и не ни уважава, щото хората отдавна разбраха кви долни, прости боклуци сме... Всеки е готов да се продаде, да предаде другарчето си, ние нямаме уважение към родителите си, нямаме уважение към учителите си, към околните, нямаме уважение дори към себе си.

И респективно, получаваме това, което сме заслужили - и такива политици, и такова отношение !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 дек 2014 19:26

Yoda_ написа:Рано или късно ЕС ще се разпадне или ще се раздели на северна /богата/ част и южна /бедна/ част... И в двата случая ние оставаме навън. Много вероятно е и НАТО да изтегли базите си от България. Тогава ще пълзим в краката на руснаците и турците, да се присламчим към тяхната орбита, но никой няма да ни иска, защото предателите никой не ги иска !

Ние сме най-пропадналата духовно и ценностно нация от безбожници, дупката, клоаката, кенефа на Европа. Няма по тъпи, по необразовани, по неуки, по зли, по завистливи, по комплексирани, по корумпирани и т.н. от нас. Смеехме се на румънците, вижте ги сега къде са те. Никой в Европа не ни обича и не ни уважава, щото хората отдавна разбраха кви долни, прости боклуци сме... Всеки е готов да се продаде, да предаде другарчето си, ние нямаме уважение към родителите си, нямаме уважение към учителите си, към околните, нямаме уважение дори към себе си.

И респективно, получаваме това, което сме заслужили - и такива политици, и такова отношение !

Право в десетката си уцелил, много точно мнение!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 04 дек 2014 19:29

Рубладжиите запищяха като ощипани моми. Дали няма и друга (финансова) причина?: https://bivol.bg/%d1%80%d1%83%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4.html

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 04 дек 2014 19:29

И на мен отдавна ми е писнало.
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Свободна зона”