Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко / 6 септември 2014 /

Мнениеот Бате Кольо » 17 авг 2014 18:46

Моето мнение,че Пулев прекалено много се изхвърли за този мач,оттам и нашите медии-типично по български!Наблюдавал съм доста двубои на Кличко,и бих казал,че е доста хладнокръвен,има доста провокации към него от съперници,но никога не се е подавал на тях,говори малко,и само на ринга се доказва.Двубоя ще е интересен,но не мисля че само хъса на Пулев ще му помогне,имайки предвид Кличко през какви съперници е минал и какво е печелил,но винаги и може да загуби,това ще се види на ринга
ImageImageImage

No One,Likes Us

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 17 авг 2014 18:46

Пожелавам му успех, но ще е зор!
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 авг 2014 19:52

viali69 написа:
Вълчан написа:Каквото е писано ще стане.

Ще стане това, което кажат шефовете на Пулев и Кличко. Двамата боксьори са собственост на една компания - „Зауерланд Ивентс” ... ;)

Доколкото знам Кличко не е към Зауерланд.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 17 авг 2014 20:09

Промоутърите на Кличко са К2 .

Бате Кольо написа:Моето мнение,че Пулев прекалено много се изхвърли за този мач,оттам и нашите медии-типично по български!Наблюдавал съм доста двубои на Кличко,и бих казал,че е доста хладнокръвен,има доста провокации към него от съперници,но никога не се е подавал на тях,говори малко,и само на ринга се доказва.Двубоя ще е интересен,но не мисля че само хъса на Пулев ще му помогне,имайки предвид Кличко през какви съперници е минал и какво е печелил,но винаги и може да загуби,това ще се види на ринга

Може би мисля така ,защото съм българин ,но според мен Пулев ще бъде най голямото предизвикателство за Кличко от както спечели титлите .За многото вече години в които Кличко е шампион ,най трудните му мачове бяха срещу Тони Томпсън ,а както всички знаем Кубрат го победи .Не искам да сравнявам боевете ,но нашия се опитва да ядоса Кличко с изказванията си по медиите ,както направи Томпсън навремето и ако Влад излезе ядосан и потдаден на емоциите си ,Кобрата ще може да се възползва от това . ВСИЧКИ СЕ НАДЯВАМЕ НА ТОВА !

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 18 авг 2014 02:21

Тик-Так1892 написа:
viali69 написа:
Ще стане това, което кажат шефовете на Пулев и Кличко. Двамата боксьори са собственост на една компания - „Зауерланд Ивентс” ... ;)

Доколкото знам Кличко не е към Зауерланд.

Естествено, че не е от "Зауерланд"! Ти да не тръгна, да се водиш по акъла (ако изобщо има такова нещо) на тоя профан!? Кличко си има собствена промоутърска компания.

Не мога да се съглася и с мнението на колегата Val3ncia. Да се твърди, че Томпсън е най-коравия противник на украйнеца, за последните десет години е просто ужасно нелепо...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 авг 2014 11:28

Успех на Кубрат, но си мисля, че шансовете му срещу Кличко са просто илюзорни. Много боксьори преди нашия са се заканвали на Кличко и всички знаем какво се случва след това. А твърдението, че украинецът е избягвал Пулев е просто нелепо!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 18 авг 2014 15:54

Ще викаме за нашия пък каквото тупалките покажат това ще стане.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

galimando55
Контакти:

КУБРАТ ПУЛЕВ

Мнениеот galimando55 » 20 авг 2014 20:26

Има защо да отказва допинг проба!!!!Мъж над 40 с такива ръце и изпъкнали вени,Кобрата е прав да иска допинг проба преди мача!!!!Нашият е малък,никой не го брои ,но дано се надъха и смачка тази медийна звезда!!!!Запита ли се някой защо толкова дълго отказваше мач с Кубрат ,а след това никой не искаше да се боксира с Кобрата,все отказващи се претенденти!!!!!!Но Кличко не е помислил само за едно,Кубрат Пулев е БЪЛГАРИН и то не какъв да е носещ име на Велик владетел,научен да постига целите си но Световния не го знае,само с пари и спонсори не става,трябва сърце и желание което Кубрат има дано успее.Убеден съм че ще трябва да се справи не само с боксовите умения на Кличко,срещу него ще се изправи цяла финансова империя .И дано успее Кубрат да им срине изкуствения свят в който живеят с брат си ,велики и непобедими,ама срещу посредствени боксьори и спаринг партньори.Давай Кобра ти можеш да го постигне!!!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: КУБРАТ ПУЛЕВ

Мнениеот Tobacco » 20 авг 2014 20:34

galimando55 написа:Има защо да отказва допинг проба!!!!Мъж над 40 с такива ръце и изпъкнали вени,Кобрата е прав да иска допинг проба преди мача!!!!Нашият е малък,никой не го брои ,но дано се надъха и смачка тази медийна звезда!!!!Запита ли се някой защо толкова дълго отказваше мач с Кубрат ,а след това никой не искаше да се боксира с Кобрата,все отказващи се претенденти!!!!!!Но Кличко не е помислил само за едно,Кубрат Пулев е БЪЛГАРИН и то не какъв да е носещ име на Велик владетел,научен да постига целите си но Световния не го знае,само с пари и спонсори не става,трябва сърце и желание което Кубрат има дано успее.Убеден съм че ще трябва да се справи не само с боксовите умения на Кличко,срещу него ще се изправи цяла финансова империя .И дано успее Кубрат да им срине изкуствения свят в който живеят с брат си ,велики и непобедими,ама срещу посредствени боксьори и спаринг партньори.Давай Кобра ти можеш да го постигне!!!

:mrgreen:

За няколко неща имаш право,ама кви ръце те гонят? Тва доста зависи с какъв спорт се занимаваш,нормално е да има силни ръце,ако ще и на 50 да е..

Изображение

Този с най-голямата ръка е на 61 години :P
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

galimando55
Контакти:

Re: КУБРАТ ПУЛЕВ

Мнениеот galimando55 » 20 авг 2014 20:41

Извинявай много,но тези са химици ,нали говорим за чист професионален спорт!!!!!!Нямам нищо против тези на снимката даже някой от тях харесвам,но едно е професионален спорт,а друго шоу за забавление с корави момчета!!!

Върни се в “Други спортове”