Вместо дузпи да има центриране от корнер, като вратарят няма право да напуска малкия пенал..Човекът в наказателното има право само на едно докосване и трябва да я вкара от въздуха..
Дузпите - магия или рулетка? АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Дузпите - магия или рулетка?
Аз пък имам алтернативно решение...
:
Вместо дузпи да има центриране от корнер, като вратарят няма право да напуска малкия пенал..Човекът в наказателното има право само на едно докосване и трябва да я вкара от въздуха..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Re: Дузпите - магия или рулетка? АНКЕТА
Дузпите са и магия и рулетка.Също и е въпрос на психика.Определено трябва да ги има,а иначе както някой в предишната страница каза - тия продължения трябва да са по-малко. 
Проблема при дузпите е че е един удар е всичко или нищо и това е прекалено психиращо, особено за тези дето бият петата дузпа. Затова не би било зле регламента леко да се измени, някъде четох вариант дузпите да се бият веднага след 90-те минути и после да се играят продълженията. Ако продълженията свършат наравно продължава спечелилия дузпите. Предимството на цялата система е че загубилия има 30 минути да обърне нещата, един вид поправителен 
Re: Дузпите - магия или рулетка?
IvailoRz написа:Аз лично по-драматичен мач от нашия със Стяуа не съм гледал никога и никъде . Това е мач един път в живота , и да Моци направи хиляди и ако не милиони хора щастливи поне за малко и остави спомен за цял живот в моето а и не само съзнание .
От колко месеца гледаш мачове?
-
AnalBreaker
- Контакти:
Магия на рулетката 
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Udoji90
- Контакти:
Най-вече са психика, както и други по-назад написаха. Измежду тук дадените 2 опции ми е трудно да избера.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Бисер Шматков
- Контакти:
Благодаря ви за отговорите! Радвам се, че този начин за излъчване на победител среща подкрепа и у нас. Поне в обозримото бъдеще не се очертава да премахнат дузпите. Иначе ми прави впечатление, че в повечето случаи представителите на северни нации (Дирк Кайт, Стивън Джерард, Филип Лам и т.н.) са безкомпромисни от бялата точка и обикновено тези народи побеждават ако се стигне до изпълнение на наказателни удари. Може би в най-развитите държави хората като цяло са с по-оптимистична закалка и това оказва благотворно влияние върху психиката на техните дузпаджии.