Глигани трошат коли край Монтана
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Глигани трошат коли край Монтана
в събота имах слуката да отстрелям 150 килограмов мъжки екземпляр...
за лова говорят мнозона, от ЛОВ разбират малцина . . .
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
граовски ловджия написа:в събота имах слуката да отстрелям 150 килограмов мъжки екземпляр...
А сега си представи тия 150 кила да се залетят в свински тръс и да се натресат в някоя колица. Горката ламарина..
А ако е ядосан и между него и човек няма преграда после червените малки очички и странното сумтене се помнят завинаги.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:граовски ловджия написа:в събота имах слуката да отстрелям 150 килограмов мъжки екземпляр...
А сега си представи тия 150 кила да се залетят в свински тръс и да се натресат в някоя колица. Горката ламарина..
А ако е ядосан и между него и човек няма преграда после червените малки очички и странното сумтене се помнят завинаги.
личен опит от преди седмица - наистина поомнят се

-
- Контакти:
какво да си представям имам 9 прасета досега 3 от тях за ме нападали... бренекето на "Ремингтон" бие толкова силно че жовтното се върна 2 метра назад 

за лова говорят мнозона, от ЛОВ разбират малцина . . .
Като в Дивия запад 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- the_blue_fan
- Контакти:
Сигурни ли сте, че това не е някоя фракция на червените ? Сините от Монтана ги отстраниха и последва отмъщение .. 

ЛЕВСКИ СОФИЯ
Betchualeng Arnaikem написа:diplomat написа:Преди няколко дни ТИР ударил с висока скорост преминаваща дива свиня с малки прасенца и убил майката. При сблъсъка кабината на ТИР-а била жестока намачкана, автомобилът поднесъл и по чудо се разминало без пострадали хора
Ъъ.. да разбирам ли, че ТИР на висока скорост е поднесъл след сблъсък с глиган? Не съм спец в тази област, но на тирове съм се нагледал и ми се вижда странно това чудовище, което тежи нам си колко тона да поднесе след удар с едно прасе, колкото и да е тежко и да се е разбързало. Освен ако няма и други фактори, които да окажат влияние на ТИР-а.
Когато се движиш с голяма скорост, всяка пречка може да те обърне.
Футболистите доста често използват това оправдание, като симулират за дузпа :D
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Vailo написа:Betchualeng Arnaikem написа:граовски ловджия написа:в събота имах слуката да отстрелям 150 килограмов мъжки екземпляр...
личен опит от преди седмица - наистина поомнят се![]()
![]()
Ух, ще го помниш още доста освен ако не си някой екстремен тип или авджия, дето е свикнал. Аз лично подобрих олимпийските рекорди на спринт, а после скок на височина и дължина :D После запознати ми казаха, че правилно съм ги подобрил.
А по темата.. ако отсечката не е прекалено дълга може да опитат да преградят с нещо край пътя. Макар че доколкото знам тия животни ако се заемат усърдно могат да бутнат оградата или ако е по-здрава - дори да изкопат дупка под нея.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein