Бащата на победата

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Бащата на победата

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 окт 2014 09:22

krumovis написа:не помня да има победа срещу Ботев.

http://prikachi.com/images.php?images/265/7689265x.jpg

Вариантите са три.Първия - много си малък и не помниш.Втория - не четеш достатъчно.Вариант трети - не искаш да си спомниш. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 28 окт 2014 09:24

Ванко_Ултраса написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Когато играеше ми беше любимият футболист.Нестандартен,с интересни хрумвания.Не случайно на въпрос към Наско Сираков ,,с кого се разбираш най-добре на терена'' отговора беше ,,Бащата''.При смяна на треньора всеки отбор тръгва нагоре,но е рано да се определят качествата му.Равенството с Левски и победата на Овча купел нека не заблуждава.Дори и частичен успех за купата.Времето ще покаже.Кратък е пътя от ,,осанна'' до,, разпри го'' за всеки треньор.

Виж сега, жълт не искам да ми се разсърдиш, щото в чисто приятелски тон ще ти кажа, че при нас няма как Бащата да бъде разпнат, без значение от играта и резултатите на отбора!
Просто сме много различни по манталитет с вас и това се вижда с просто око на "Лаута", щото нашите легенди са си у дома и работят за клуба :!:
Може ли да попитам вашите легенди къде са?
Един ден както си вървя и срещу мен Чико...гледам го човека един изпит, съсухрен навел глава и върви, като някой гаврош с костюм от втората световна.
Чак мен ме хвана жал, ве жълт честно ти казвам.Защо най-голямата ви легенда при краткия си престой на "Лаута" каза, че през целия си живот на ст. Христо Ботев не е получил толкова любов, колкото на "Лаута"?
Някак си обясняваш ли си ги нещата?
Всички видяхме, какво стана, когато клубът ви попадна във ваши ръце...и ти видя нали?
При нас продължава клубът да е в ръцете на феновете и да се издържа, както виждаш направи се селекция, заплати и премии се изплащат навреме и т.н. нещо което при вас е невъзможно да се случи.
Думите на Бонев: "Велин спаси клуба" има ли нужда въобще да ги коментирам?!Ти вярваш ли някога Чико да каже подобни слова за някой от тарторите ви?
Мисля, че сме без аналог в света - клуб издържан изцяло от феновете си!
Това, което правят феновете ни в Сдружението си е чист героизъм в днешно време.
Дойде Цветан при вас, и какво най-скъпото четвърто място в историята на българския футбол ;)
Ние ако имаме вашия бюджет, като при Цецо още същата година ставаме шампиони, ама много се краде при вас ве, човек.
И какъв е този срам да дойдат левскари да ви управляват клуба? Все едно на Лаута да дойдат Стойне Манолов и Майкъла :oops:
Ръководство ви левскари, треньорът ви и футболистите ви също :!: :oops:
Но иначе имате претенции да сте отбора на Пловдив нали?

Чико е един от най-добрите български треньори, някога!!! Като помня, с какви играчи ни спаси 2 пъти, сърцето ми се стопля! Исках да остане, но той искаше тогава да се занимава и с трансферите... Ясно защо... Чико беше 9 пъти треньор на онова стадо от макаци! Но последния път получи инфаркт от "любвеобилната публика" и се отказа.

Чико е ставал и се хващал за главата, когато Тати играеше. Ей, такъв играч, само в Локо може да се роди. Това са му думите, когато беше треньор на Олимпийския отбор, ако ги помни още.

Колкото до Бащата, да не го натоварваме с очаквания. Той си знае! Ние само трябва да го подкрепяме и обичаме! Понякога ме беше яд, че разбира толкова футбола, а не се захване да тренира Локо. Но той си узря, точно тогава, когато трябваше! Тате, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 28 окт 2014 09:30

Модератор ЛокоПД написа:

Вариантите са три.Първия - много си малък и не помниш.Втория - не четеш достатъчно.Вариант трети - не искаш да си спомниш. ;)

Умрях от студ на тоя мач! Голям кеф беше. А Трайков ми беше съсед. Тъкмо си го бяха прибрали от Чирпан. Сещам се и за една победа на Лаута с 1-0. Иначе поздрави на крумовист. Яко мачка селяндурите в помашкия форум!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 28 окт 2014 16:21

Има и още един ако се не лъжа 98г,влиза като резерва,бием с 1-0.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 29 окт 2014 21:14

Модератор ЛокоПД написа:

Е реално погледнато е победил Тракия :lol: :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Локо Пловдив”