(КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: (КБ) Монтана - Левски София| 29.10.2014г., 14:00ч.
1:0
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]
Боли ме онази работа за този мач . С него нищо няма се оправи , а с тия нещастници начело не сме и за ЕКТ щото ще преоткрием нови хоризонти.
ПС: Днес и юношите падат с 0-2 от цска ....закво говорим ? (РАЗБИВАТ НИ ОТВЪТРЕ , да си го знаете )
ПС: Днес и юношите падат с 0-2 от цска ....закво говорим ? (РАЗБИВАТ НИ ОТВЪТРЕ , да си го знаете )
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
0-2 за сините, но много трудно!
монтана е лидер във Б група ясно е че следващият сезон са във а група Играят много силно като домакини на стадион огоста винаги има по 2,3 хиляди души, очаква труден мач за Левски
1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Радвам се, че Белаид и Крумов са наказани, дори това да означава, че ще играе Пламен Димов.
Лошото е, че Педро не е наказан, а много ми се искаше.
Дано да започне Гонзо с Краев и Ради Цонев.
Представям си терена какъв ще бъде.
Лошото е, че Педро не е наказан, а много ми се искаше.
Дано да започне Гонзо с Краев и Ради Цонев.
Представям си терена какъв ще бъде.