"А" Група, 14 кръг: Локомотив (Пловдив) - Хасково
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" Група, 14 кръг: Локомотив (Пловдив) - Хасково
Наистина за да го коментираме мачът с Хасково е добре да мине и мачът с БотевЪ, да видим игра, настроение на нашите.
2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
За съжаление, тази година, мача за нас е този с Хасково. За купата к`вото стане, ама този за първенството са задължителни трите точки.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!
Много важен мач! Подкрепа на стадиона независимо от крайния резултат на мача за купата!
Само Локо!
Само Локо!

Както писах и в темата за мача ни за купата, мачовете ни с Хасково и Марек са най-важните в това първенство въобще до рая! Тези пък в Пловдив срещу тях са като финали за купата! Трябва задължително в Пловдив да ги победим във всички срещи до края! И срещу двата съперника нямаме загуби до момента и това е огромен плюс за нас! Дано в мача за купата срещу селяните да не загубим някой ключов играч, защото и без това не разполагаме с добри резерви на никой пост!
Запазим ли състава си, особено Мартин Камбуров, срещу Хасково не би трябвало да имаме никакви проблеми! Естествено е важно да излезем мобилизирани до краен предел! САМО ЛОКО!
Запазим ли състава си, особено Мартин Камбуров, срещу Хасково не би трябвало да имаме никакви проблеми! Естествено е важно да излезем мобилизирани до краен предел! САМО ЛОКО!
фире аз съм 3то поколение гражданин и съм от ботев от 40 години за тези 40 години не съм виждал фен на локото който да не е циганин или българин роден в столипиново а пловдив не е столипиново а колкото до твърденията че феновете на ботев са от селата около пловдив може и да е вярно там живеят българи все пак
knbb написа:фире аз съм 3то поколение гражданин и съм от ботев от 40 години за тези 40 години не съм виждал фен на локото който да не е циганин или българин роден в столипиново а пловдив не е столипиново а колкото до твърденията че феновете на ботев са от селата около пловдив може и да е вярно там живеят българи все пак
от написаното излиза,че си отботев и си от ромски произход
след като дпс ви взе,всичките роми станаха от ботев

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
knbb написа:фире аз съм 3то поколение гражданин и съм от ботев от 40 години за тези 40 години не съм виждал фен на локото който да не е циганин или българин роден в столипиново а пловдив не е столипиново а колкото до твърденията че феновете на ботев са от селата около пловдив може и да е вярно там живеят българи все пак
Този пък... 13 годишно лапе да пише че е фен на ботевЪ от 40 години, а отборът им да е на 3... разминава в цифрите едва ли, just cavalli

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Себастиан Фетел
- Контакти:
По голяма лъжа не бях чел скоро.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Темата е за мача на Локомотив Пловдив и Хасково а пернатият дошъл да обяснява от колко години е жълтур. На кой му пука бе?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe