БФС не желаят да има фенове на мача ЦСКА-Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: БФС не желаят да има фенове на мача ЦСКА-Лудогорец

Мнениеот stefani » 20 окт 2014 13:34

Преди мисля 2 години пак с Лудогорец поискахте да играете в понеделник от 16 ч ! Тогава по удобно ли беше за феновете :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2014 13:42

effect написа:Ако не беше толкова зает да изсереш поредната тъпотия, можеше да погледнеш, че не БФС, а телевизията определя датата и часа на мачовете, ама съдба, какво да правиш.

Айде бе :lol: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2014 13:43

JACKO написа:Съгласен съм. Трябваше да е 20:00 часа примерно! Мач без публика - за кого да го играят?!

За „патрончето“ ви за кой друг ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 окт 2014 13:48

И аз помня, че преди 2 години искахте да играете с тях в понеделник, тогава кой ви беше виновен? Алф или ситите? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

bemy
Контакти:

Мнениеот bemy » 20 окт 2014 13:51

Може да изглежда просто ,но е логично .Мачът е в петък заради ШЛ ,а ранния час е заради връщането към астрономическото време и естествено заради очакваното застудяване ,все пак ще е края на ноември .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 окт 2014 14:02

bemy написа:Може да изглежда просто ,но е логично .Мачът е в петък заради ШЛ ,а ранния час е заради връщането към астрономическото време и естествено заради очакваното застудяване ,все пак ще е края на ноември .

Ливърпул и те играят в ШЛ а мача им ще е в неделя и във вторник пътуват за София,така че нищо не пречеше мача да се играе в събота.Заради зимното часово време защо и мача с Ливърпул не го играят в 17.45ч.,а не в 21.45ч.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 20 окт 2014 14:04

Red joker написа:
JACKO написа:Съгласен съм. Трябваше да е 20:00 часа примерно! Мач без публика - за кого да го играят?!

[offtopic]Стига сра бе пич. Да съм казал нещо лошо - не. Да съм визирал патрони-куршуми-отбори, пак НЕ.
Излез изпии една бира, и си намери приятелка.
Мир и любов.[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2014 14:06

W84me написа:И аз помня, че преди 2 години искахте да играете с тях в понеделник, тогава кой ви беше виновен? Алф или ситите? :mrgreen:

Гладните :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2014 14:11

JACKO написа:
Red joker написа:

[offtopic]Стига сра бе пич. Да съм казал нещо лошо - не. Да съм визирал патрони-куршуми-отбори, пак НЕ.
Излез изпии една бира, и си намери приятелка.
Мир и любов.[/offtopic]

Мир и любов и за тебе,но си падам по червено вино и съм женен!Не мисля,че съм казал нещо лошо,просто фактология,ако ти не я приемаш -не я приемаш и толкоз :!:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 окт 2014 14:13

W84me написа:И аз помня, че преди 2 години искахте да играете с тях в понеделник, тогава кой ви беше виновен? Алф или ситите? :mrgreen:

Тогава Титаните искаха мача да се играе в понеделник,а по програма е бил в събота,като два дни преди това ЦСКА са имали мач със Славия за купата.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”