Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
effect написа:Ако не беше толкова зает да изсереш поредната тъпотия, можеше да погледнеш, че не БФС, а телевизията определя датата и часа на мачовете, ама съдба, какво да правиш.
JACKO написа:Съгласен съм. Трябваше да е 20:00 часа примерно! Мач без публика - за кого да го играят?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
bemy написа:Може да изглежда просто ,но е логично .Мачът е в петък заради ШЛ ,а ранния час е заради връщането към астрономическото време и естествено заради очакваното застудяване ,все пак ще е края на ноември .
Red joker написа:JACKO написа:Съгласен съм. Трябваше да е 20:00 часа примерно! Мач без публика - за кого да го играят?!
За „патрончето“ ви за кой друг
W84me написа:И аз помня, че преди 2 години искахте да играете с тях в понеделник, тогава кой ви беше виновен? Алф или ситите?
JACKO написа:Red joker написа:JACKO написа:Съгласен съм. Трябваше да е 20:00 часа примерно! Мач без публика - за кого да го играят?!
За „патрончето“ ви за кой друг
[offtopic]Стига сра бе пич. Да съм казал нещо лошо - не. Да съм визирал патрони-куршуми-отбори, пак НЕ.
Излез изпии една бира, и си намери приятелка.
Мир и любов.[/offtopic]
W84me написа:И аз помня, че преди 2 години искахте да играете с тях в понеделник, тогава кой ви беше виновен? Алф или ситите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта