Христо Бонев: Боли ме от празните трибуни. Велин спаси Локо!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Re: Христо Бонев: Боли ме от празните трибуни. Велин спаси Локо!

Мнениеот danimann » 07 окт 2014 17:46

Пловдив1926 написа:Не виждам какво общо има с темата посещаемостта на феновете на ЦСКА? Ние имаме проблем с нашата, хората загубиха доверие в клуба и им омръзна да ги затормозяват разни утрепки като Коко, както и да се чудят ще има ли утре мач или няма да има. Стисках палци да си оправите нещата с акциите и да ви се получи опита да станете публично дружество. Похвално е, че опитвате да промените нещо и да разчупите статуквото. В тая работа всички сме в един кюп, така, че не виждам смисъл от дребни заяждания.

Не помна от колко години не сме били в ситуация да си мислим само за нови знамена, как да си забием по два шамара с някой или да вкараме факли на сектора. За да спасим клуба заебахме много фенски неща, което за съжаление е факт. Сега малко или много не сме цъфнали и вързали но работите са НОРМАЛНИ. Време е хората да почнат да се връщат на стадиона. Локомотив играе 100% честен футбол, млади момчета, борба на терена, ръководсто, легенди, фенове сме на едно - всичко, което би трябвало един фен да иска. Дано се получат нещата. Тепърва предстои да стабилизираме отбора финансово, но съм убеден, че ще се спраим.

Прав си,но никой не ми схвана мисълта!За Лудогорец и Литекс всички говорят,че ако ги няма сегашните собственици отивали в небитието.Щото нямали фенска маса.Щото нямало да ходи никой на стадиона! Еми това вашето не е ли точния пример,че дори и отбор като Локо не може без собственик-богаташ! Защото засега я кретате някак си,но скоро ще дойде момента в който и това няма да се случва вече!И вместо големите фенове да са на стадиона,те си цъкат в нета колко лошо се управлява клуба им.Същото се отнася и за моя отбор,и за Левски и за всички...Феновете трябва да разберат,че от тях тръгва оправията,а не наготово да ходят когато отбора е силен,или някой се е излъгал да построи хубав,европейски стадион!СЕГА феновете трябва да са на стаидона и с техните пари да се постигнат тези неща!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 окт 2014 18:01

Нямат пари хората кво се чудите ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 07 окт 2014 18:12

Съживявали сме се много пъти, когато никой не ни е броял за живи, ЩЕ ГО НАПРАВИМ И СЕГА!

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 07 окт 2014 18:19

Добър лош Коко Динев даваше пари. Къде са тези които щяха да издържат клуба. Псуваха го, плюваха и прочие, а сега слушам и по дарик да реват за пари. Същото е и при нас, някакви фенове се мислят за собственици. Така не става. Като си голям разбирач вадиш кеша и тогава решаваш ти.

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 07 окт 2014 18:28

sin_fen написа:Добър лош Коко Динев даваше пари. Къде са тези които щяха да издържат клуба. Псуваха го, плюваха и прочие, а сега слушам и по дарик да реват за пари. Същото е и при нас, някакви фенове се мислят за собственици. Така не става. Като си голям разбирач вадиш кеша и тогава решаваш ти.

Това, че разсъждаваш по този начин е най-големият проблем на всички българи ... А ти как се бориш за това което обичаш? Ти предпочиташ да стоиш пред телевизора да чоплиш семки и да плюеш, нали Бай Ганьо?... Нека все някой друг да е виновен. Няма значение, че ти не си си мръднал пръста да свършиш каквото и да било, ти знаеш че другите не го правят правилно :!:

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 07 окт 2014 18:30

danimann написа:Абе като големи фенове,както уж всички ви описват,защо на стадиона ви ходят по 1000-1500 човека?Нали уж заради Коко бяха избягали феновете,сега къде са? Май истината е,че и при вас ходят само когато отбора е силен,пък после ми говорете за Лудогорец и прочие :lol:

Ех, забрави и ти какво беше при Титаните! 1000-1500 човека в двумилионен град. Победите са важни за посещаемостта, защото те легитимират и ръководството и неговата политика! От 2007 г. преживяхме толкова разцепления и конфронтации, че това няма как да не се забележи се сега на стадиона. А българинът е осбено животно! На него някой все трябва да му осигурява нещо, докато личният принос се посреща с думите: Ъ, аз какво мога да направя? В момента Локо има ръководство от фенове. Тези хора издържат клуба и се занимават с неща, в които не са професионалисти. Точно тази новост, плаши хората и създава песимизъм. Като прибавам и лошите резултати, нещата бяха съвсем в духа: Без Коко, няма Локо! Да, ама не! Ще трае известно време и пак ще видиш Лаута претъпкана, като тогава, когато този урод ви продаде мача с 0-3!

Иначе по повед на ситуацията в Локомотив, попаднах на едно стихотворение на Иван Вазов, "Напред". Това искам да кажа и на Деян, Митко и Велин! A и на феновете на Локомотив:

Висок ли върха е и върл?

Стигни го!

Трънлив ли друма ти е?

Тичай пак!

Потокът бесен ли е -

премини го!

Непроходим ли е?

Ти префръкни го -

мини на другия бряг…

Напред! Упорство,

воля, вяра яка -

тез сили правят чудса,

напред!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 окт 2014 19:11

danimann написа:
Пловдив1926 написа:Не виждам какво общо има с темата посещаемостта на феновете на ЦСКА? Ние имаме проблем с нашата, хората загубиха доверие в клуба и им омръзна да ги затормозяват разни утрепки като Коко, както и да се чудят ще има ли утре мач или няма да има. Стисках палци да си оправите нещата с акциите и да ви се получи опита да станете публично дружество. Похвално е, че опитвате да промените нещо и да разчупите статуквото. В тая работа всички сме в един кюп, така, че не виждам смисъл от дребни заяждания.

Не помна от колко години не сме били в ситуация да си мислим само за нови знамена, как да си забием по два шамара с някой или да вкараме факли на сектора. За да спасим клуба заебахме много фенски неща, което за съжаление е факт. Сега малко или много не сме цъфнали и вързали но работите са НОРМАЛНИ. Време е хората да почнат да се връщат на стадиона. Локомотив играе 100% честен футбол, млади момчета, борба на терена, ръководсто, легенди, фенове сме на едно - всичко, което би трябвало един фен да иска. Дано се получат нещата. Тепърва предстои да стабилизираме отбора финансово, но съм убеден, че ще се спраим.

Прав си,но никой не ми схвана мисълта!За Лудогорец и Литекс всички говорят,че ако ги няма сегашните собственици отивали в небитието.Щото нямали фенска маса.Щото нямало да ходи никой на стадиона! Еми това вашето не е ли точния пример,че дори и отбор като Локо не може без собственик-богаташ! Защото засега я кретате някак си,но скоро ще дойде момента в който и това няма да се случва вече!И вместо големите фенове да са на стадиона,те си цъкат в нета колко лошо се управлява клуба им.Същото се отнася и за моя отбор,и за Левски и за всички...Феновете трябва да разберат,че от тях тръгва оправията,а не наготово да ходят когато отбора е силен,или някой се е излъгал да построи хубав,европейски стадион!СЕГА феновете трябва да са на стаидона и с техните пари да се постигнат тези неща!

Не мога да се съглася с теб. Ако утре Домуса и Гришата престанат да спонсорират тези отбори, то те в миг ще престанат да съществуват. Не за друго, а защото нямат точно фенската маса, нямат обществената подкрепа, която има Локомотив в Пловдив.

Кой ще дава пари в мегаполиса Ловеч за издържането на отбор в А група ако не е олигарха, който коли и беси в региона? Магазина на леля Пенка за домати и краставици?

Може да не издържаме клуба с СМС-и от десетки хиляди души, но в момента 90% от постъпленията в клуба са от Локомотивци - хора с фирми, които дават по хиляда, две, пет хиляди лева на месец. И то не един и двама. Масата зрители ще се върне, когато докажем, че заслужаваме доверие. Защото хората бяха лъгани години, години наред, от кой ли не, включително и от "фенове" като Коце Славов и разни други псевдолокомотивци, които предадоха страшно много народ с простащините си.

Колкото до "хубав лош - Коко даваше" - нищо не даваше. По 3 месеца играчите без заплати, сега като надушиха, че има някой лев почнаха разни "локомотивци" да ревът за обезщетения, да си изкат разни обещани от дебелия пари и тн. Това му е даването на Коко - дава, ама не точно, и после се оказва, че даденото е на кредит и някой друг трябва да му замита след него.

Хванали сме се сериозно с тая работа и ще я докараме докрай! Няма да е лесно, но няма да позволим Локомотив да зависи от това дали една мутра като Цецо Василев или Коко Динев ще я застрелят или вкарат в затвора или просто ще си пропилеят парите на масата за покер.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 окт 2014 19:22

Пловдив1926 написа:Няма да е лесно, но няма да позволим Локомотив да зависи от това дали една мутра като Цецо Василев или Коко Динев ще я застрелят или вкарат в затвора или просто ще си пропилеят парите на масата за покер.

Изминалите петнадесетина години ясно показаха, че Локомотив Пловдив не зависи нито от застрелването на една или няколко мутри, нито от вкарването им в затвора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 07 окт 2014 19:53

T&T написа:
Пловдив1926 написа:Няма да е лесно, но няма да позволим Локомотив да зависи от това дали една мутра като Цецо Василев или Коко Динев ще я застрелят или вкарат в затвора или просто ще си пропилеят парите на масата за покер.

Изминалите петнадесетина години ясно показаха, че Локомотив Пловдив не зависи нито от застрелването на една или няколко мутри, нито от вкарването им в затвора.

Точно така. ;)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 окт 2014 22:14

Стадионът няма да се напълни и с Левски, но ще ги надвикаме сините!

Аз лично пропуснах няколко мача, не заради загубите, а защото виждах ИСТИНСКИТЕ ни възможности, разбира се написал съм го отдавна, много преди загубите!

Хайде някой да отвори темата за следващата ни лекция по тактика и раздаване :)

Само ЛОКОМОТИВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”