Похвално: Катаджии отказаха на бизнесмен подкуп от 600 лв.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Похвално: Катаджии отказаха на бизнесмен подкуп от 600 лв.
Браво, може явно.
Според мен това е виц.
Докъде стигнахме... да се хвалим, че полицаи НЕ СА взели подкуп. 

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
На мен пък досега не ми се е налагало да тествам моралността на полицаите по простата причина, че не съм им давал възможност да ме глобят. Иначе ние българите сме си царе да заобикаляме законите. Коронният номер на шофьорите например е да си пресвяткат с фаровете, когато по пътя дебне патрулка. На момента, в който я подминат и отново настъпват бясно газта. Тази практика се наблюдава при 2/3 от управляващите МПС, та в този ред на мисли няма нищо странно в това, че полицаите също нарушават закона като взимат подкупи.
fcb_bg написа:Докъде стигнахме... да се хвалим, че полицаи НЕ СА взели подкуп.
Трагедията е пълна, разни хора, ограбили България с милиарди си се разхождат без притеснения, днес един си спря джипа на Витошка, пусна аварийките и си слезе като пич, една патрулка мина... и си замина, без да го погледне, а той си спря на платното, щото нямаше места. А мен онзи ден ми правят публичен обиск в Южния, щото съм бил съмнителен, а нито имам досие, нито имат някаква информация за мен, но не мога копче да им кажа, че ще стане по-зле за мен...

ЕМИЛ написа:"Същият ни предложи подкуп, с което много ни възмути. Каза ни, че ни предлага 600 лева, но в момента има само 105 лева", разказа още Карчев.
Страшен бизнесмен![]()
![]()
+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !