Николай Тодоров - Кайзера празнува днес 50-годишен юбилей!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
- 7 е добро число
Re: Николай Тодоров - Кайзера празнува днес 50-годишен юбилей!
Ебати пиението ще падне , браво 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Да е жив и здрав Кайзера! Той остави голяма следа и при нас в Локо(Сф)!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

[offtopic]Чудех се къде да започна тази тема и като видях, че става въпрос за Кайзера, се сетих, че тук е мястото. Става въпрос за най-великият момент в кариерата му, голът срещу Рейнджърс. Изненадах се, че в интернет не мога да намеря пълен запис от срещата в София (за сметка на това има пълен запис от мача в Шотландия, който по онова време се излъчи само на запис по нашата телевизия). Моля, ако някой знае откъде мога да сваля пълния мач Левски - Глазгоу Р 2:1, да ми пише тук или на лично (не съм сигурен какви са правилата на сайта за постване на линкове). Благодаря предварително.
Не вярвам никой фен на Левски да няма този велик мач, така че съм сигурен, че ще се открие пълен запис.
САМО ЛЕВСКИ[/offtopic]
Не вярвам никой фен на Левски да няма този велик мач, така че съм сигурен, че ще се открие пълен запис.
САМО ЛЕВСКИ[/offtopic]