66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: 66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Мнениеот turbogena » 09 сеп 2014 13:47

9-ти септември...Какво съвпадение само. :o
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 09 сеп 2014 13:49

Капацитет написа:
europefan написа:
Капацитет написа:
europefan написа:Отбор, създаден през май (сигурно първи или девети) 1948г. печели първата си титла на 09.09.1948г. Браво! Сигурен съм, че само феновете на този отбор отказват да видят очевидното.

П.С. Колко ли време ще отнеме, за да го изтриете това мнение?

Сигурен съм, че двата комунистическа клуба Цска и Левски, в момента в който бъдат закрити, много хора ще могат да спят спокойно, а пък майната му на българския футбол, ако си мислят че това ще е краят, защото имало много облъчени техни привърженици, нека, предпочитам да няма футбол в България, отколкото такива мръсни и долни комунистически клубове да продължават да се мислят за велики и че са направили нещо уникално с помоща на тогавашната власт!

Да наречеш клуб, основан 30 години преди 09.09.1944г. комунистически не е сериозно.

Но да не се отклоняваме от темата - честито на армейците и дано вземат, че си признаят, поне ще живеят по- леко така. Да отричаш очевидното е уморително и води до излишна изнервеност у отричащия.

Айде стига и ти, ченгета и доносниците какви са били, май ти отказваш да видиш другото очевидно, едни и същи сте, покравени от комунизма, това е!

Отклоняваме се от темата и ще ни дърпат ушите! ;)

Нищо не отричам (или поне така си мисля). Не отричам, че и Левски е станал част от режима и е поел негативите му. "Но" - има едно сериозно "но". Няма как да си част от тоталитарна държава и да не й играеш по свирката, тя нали затова е тоталитарна държавата?

Разковничето идва от там, че армейците са създадени от този режим за неговите цели; те са режимът, а други отбори (като Ботев, например, че да не става много едностранчиво) са съществували много преди него, оцелели са при него и са го надживели. Малка разлика, ама съществена.
Winter is coming!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2014 13:50

Няма по подходяща дата за спечелване на титлата от ЦСКА-то. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Капацитет
Контакти:

Мнениеот Капацитет » 09 сеп 2014 13:54

europefan написа:
Капацитет написа:
europefan написа:
Капацитет написа:
europefan написа:Отбор, създаден през май (сигурно първи или девети) 1948г. печели първата си титла на 09.09.1948г. Браво! Сигурен съм, че само феновете на този отбор отказват да видят очевидното.

Сигурен съм, че двата комунистическа клуба Цска и Левски, в момента в който бъдат закрити, много хора ще могат да спят спокойно, а пък майната му на българския футбол, ако си мислят че това ще е краят, защото имало много облъчени техни привърженици, нека, предпочитам да няма футбол в България, отколкото такива мръсни и долни комунистически клубове да продължават да се мислят за велики и че са направили нещо уникално с помоща на тогавашната власт!

Да наречеш клуб, основан 30 години преди 09.09.1944г. комунистически не е сериозно.

Но да не се отклоняваме от темата - честито на армейците и дано вземат, че си признаят, поне ще живеят по- леко така. Да отричаш очевидното е уморително и води до излишна изнервеност у отричащия.

Айде стига и ти, ченгета и доносниците какви са били, май ти отказваш да видиш другото очевидно, едни и същи сте, покравени от комунизма, това е!

Нищо не отричам (или поне така си мисля). Не отричам, че и Левски е станал част от режима и е поел негативите му. "Но" - има едно сериозно "но". Няма как да си част от тоталитарна държава и да не й играеш по свирката, тя нали затова е тоталитарна държавата?

Разковничето идва от там, че армейците са създадени от този режим за неговите цели; те са режимът, а други отбори (като Ботев, например, че да не става много едностранчиво) са съществували много преди него, оцелели са при него и са го надживели. Малка разлика, ама съществена.

Няма значение това, бил ли си част от режима - бил си, точка. Няма ама ние така, ние сме създадени по-рано, после са ни набутали на сила там, такива работи ходи ги обяснявай на някоя лапе, което трябва да бъде облъчено със синята или червената псевдо-идея, фактите са, че и двата клуба дължат голяма част на успехите си именно на комунистически режим, разказвали са ми как много от истинските фенове на Левски на истинския Левски, след като е станал милиционерски клуб ги е загубил завинаги като фенове, така че този Левски от 1914, за който говориш, отдавна не съществува.

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 09 сеп 2014 13:59

Капацитет написа:
europefan написа:
Капацитет написа:
europefan написа:
Капацитет написа:

Няма значение това, бил ли си част от режима - бил си, точка. Няма ама ние така, ние сме създадени по-рано, после са ни набутали на сила там, такива работи ходи ги обяснявай на някоя лапе, което трябва да бъде облъчено със синята или червената псевдо-идея, фактите са, че и двата клуба дължат голяма част на успехите си именно на комунистически режим, разказвали са ми как много от истинските фенове на Левски на истинския Левски, след като е станал милиционерски клуб ги е загубил завинаги като фенове, така че този Левски от 1914, за който говориш, отдавна не съществува.

Ако следваме тази логика, трябва да закрием всички отбори до 1989г. и да основем чисто нови, за да няма никаква връзка с режима. Не само "Левски" и ЦСКА са имали успехи между 1944г. и 1989г. И тези ли тимове дължат успехите си на режима?
Winter is coming!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 09 сеп 2014 14:00

Нямат ли срам тия червените.Това да знаеш как е създадено отборчето и как са мачкани другите,за да се постигнат целите от създаването му е най малкото унизително да парадираш с такива победи.Както казва един приятел"ако съм знаел като малък какъв срам ще е да съм фен на този отбор,никога нямаше да ходя на мачовете им".
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 09 сеп 2014 14:05

Капацитет написа:Няма значение това, бил ли си част от режима - бил си, точка. Няма ама ние така, ние сме създадени по-рано, после са ни набутали на сила там, такива работи ходи ги обяснявай на някоя лапе, което трябва да бъде облъчено със синята или червената псевдо-идея, фактите са, че и двата клуба дължат голяма част на успехите си именно на комунистически режим, разказвали са ми как много от истинските фенове на Левски на истинския Левски, след като е станал милиционерски клуб ги е загубил завинаги като фенове, така че този Левски от 1914, за който говориш, отдавна не съществува.

Разказали са ти сулю и пулю и вече айде истина е. Фактите са си факти, дребните клюки са за баламите - заблудени душици.
Едно е да те създаде БКП за да прославяш комунизма и още в първата си година директно от най-високото ниво на футбола да спечелиш титлата. И съвсем други е да си създен от ученици и след идването на комунизма с закриване, преименуване, внедряване на комунисти и взимането на контрола над отбора да те направят част от това. Успели ли са да унищожат левскарите въпреки всичките си опити? НЕ! Както и да ни преименуват всеки левскар си знае какво е Левски. Айде тихо сега. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 09 сеп 2014 14:10

ХАХАХА, феновете на първия ведомствен клуб у нас кво налазиха темата.Като сте такива антикомунисти вземете и си върнете титлите през комунизма, които сте спечелили, които са повече от титлите ви през демокрацията.Преди комунизма сте били жалко тимче, след него също, Батков и той агент на ДС...еб*ти шизофрениците.Аз не виждам някой да отрича, че сме създадени 48ма, но вашия толко обожествяван указ все още никой не го е видял :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 сеп 2014 14:11

Създадени през май, шампиони през септември?! Това е крайна степен на наглост, надминаваща 10 дихона тъпота.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”