Левски - Черно море 29.08 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- doni89cska
- Контакти:
Re: Левски - Черно море 29.08 20.00ч.
Потъналия кораб Левски ще вземе ценна точка, която да го задържи в борбата за класиране в първата седмица - прогноза 1:1
Мачът вече започна!!!Назначиха за съдия Ивайло Стоянов-Сватбата!Най-долната девойка,с леко поведение в българското съдийство!От практикуващите в момента,искам да уточня!И по долни е имало,но вече не правят свирки!А този продължава и е много търсен....от закъсали "грандове".Нищо ново под слънцето,разбира се!Не съм се и съмнявал,че Левски ще си поръчат съдия,както винаги са го правили!!!Беше ми интересно кой.Естествено,най долния!Не му прави чест на Гонзо!Нали уж иска да мине за мъжкар???
В подем сме!В момента нямаме читав нападател,но след Наглия (Станкофф),отборът започва да намира себе си!Като нищо ще отмъкнем точка от Герена,може и три!Освен,ако традиционно не се намеси съдийският фактор!Успех,Моряци! Прогноза 1:1 ! 
П.П. Лошо е,че петричкия сватбар ще свири,но...излизаме и въпреки него мачкамеее!!!

П.П. Лошо е,че петричкия сватбар ще свири,но...излизаме и въпреки него мачкамеее!!!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
Нека не тръгваме с голямата кошница, на Герена традиционно още до 30тата минута сме с 10 души на терена + дузпа срещу нас и после сме 4-5:0. На всички стадиони в България само там съдийският фактор е огромен. В такъв случай аз и на равен бих бил доволен.
Само можем да се надяваме на равен на Герена, предвид негативната ни статистика там. Иска ми се да видя сърцата игра, а резултата ... каквото дойде.
Успех Моряци !
ПП: който и да създава темите, давайте малко повече инфо - статистика, контузени и т.н. Само със сухи псувни и прогнози е малко постно ...
Успех Моряци !
ПП: който и да създава темите, давайте малко повече инфо - статистика, контузени и т.н. Само със сухи псувни и прогнози е малко постно ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
По-слаб Левски досега не е имало но Сватбата си знае работата.Дано не сте в ролята на жертвено агне.Успех ви желая от все сърце.
Трудно ще вземем нещо след загубата на Левски от Литекс.Все пак се надявам на равен-нищо повече.Успех моряци!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Левски си е Левски колеги.Това да не ти е някой отбор от Долно Уйно?Лицето на футбола в България,Евробоеца,винаги номер едно-две...А ако се случи да се понаакат,винаги услужливо се появява някой "честен и почтен" рефер да им избърше изцапаното.В такава ситуация,в каквато са те сега,след толкова неуспешни попадения на трансферния пазар и пълната финансова несъстоятелност+разгромната загуба в Ловеч,единственото което им остава е да се призоват всички "истински левскари" да помагат.Как?Ами те си знаят.Първата жертва пътува за София и както обикновено,точно Морето ще е "нещото",което ще ги вдигне до следващото им падане,за съжаление на моряшките фенове.Тези декларации не са случайни!Ако отмъкнем нещо,ще е въпреки "другите начини".Успех на моряците!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
От всички отбори в България най-противния ми е определено отбора от Подуяне. ВИНАГИ, отбележете си го това - ВИНАГИ тези играят с 14 човека срещу наши - 10, защото до 30 минута задължително трябва да имаме отстранен играч. Задължително е също и Подуяне да бият дузпа срещу нас, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Въпреки това - във футбола понякога стават и чудеса. Колкото и да те бутат, когато си тотален БЕЗКАДЪРНИК, каквито НЕСЪМНЕНО са в Подуяне стават и панаирите. Да припомним един мач от 2003 година, когато гостувахме на ЦСКА. Тройчо смешника беше бутан цял сезон, а срещу нас беше просто нещо УНИКАЛНО, не 50:50, 95:5 се свири, разбира се - дузпа за смешниците измислена, разбира се - останахме 10 човека...и пак ги бихме 1:2. Ако Господ е решил да се гаври с тях няма какво да им помогне. Я вижте Панчаревските Караибрахими колко гаври понесаха покрай Домуз 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ако "Сватбата" не се превърне на "Брадвата" ще биете.