Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Левски София - Локомотив София 02.08.2014 20:00ч.
След загубата на Левски от ЦСКА вече се виждала светлина в края на тунела... Идващия Локомотив! 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- slash1912
- Контакти:
Клиенти сте на Локо Сф,така че най-много точка 0:0,0:1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
popokutepetel написа:gvbalchev написа:Тази година няма да сме в първата шестица
Като гледам как вървят нещата май няма да сме в първата десетка. Че те тия ръбове с тоя треньор я вземат 20 т. за цялото първенство, я не.
С тези футболисти не може да налагаш техничен стил на игра. Със Сърмата и Прохазка, ботуши. В десетката сме, заради името няма да изпаднем.
Толкова
- popokutepetel
- Контакти:
gvbalchev написа:popokutepetel написа:gvbalchev написа:Тази година няма да сме в първата шестица
Като гледам как вървят нещата май няма да сме в първата десетка. Че те тия ръбове с тоя треньор я вземат 20 т. за цялото първенство, я не.
С тези футболисти не може да налагаш техничен стил на игра. Със Сърмата и Прохазка, ботуши. В десетката сме, заради името няма да изпаднем.
Толкова
Техничен стил на игра

Така със сигурност се домогваш до първата тройка-четворка. Вярно в Европа те бият като тъпан всякви световно неизвестни тимчета, но за Булгаристан това върши работа.

За другото трябва финансово стабилен собственик, който да не се бърка на спортното ръководство, скаутско звено, което да е в състояние да намери и привлече качествени свободни агенти с приемлива заплата, спортно-технически екип, който да отбира нещо от съвременен футбол, плюс силна ДЮШ.
На сегашния етап такова животно в Левски няма, така че вариант 1 е по-добър. С 0:0 и някой случаен гол се правят чудеса тук

Очаквам мнооооого труден мач и дано съм лош пророк, но мисля че най-вероятно отиваме на 0:1... Няма обигран състав, няма никаква идея за игра, треньор с посредствено мислене и струва ми се не особено добро умение за водене на мача и гъвкава реакция на ставащото в него. Като прибавим няколкото съмнителни типа (двете вратарченца, Крумов, Белаид, Прохазка, Бедоя), вечно опитващия се да влезе във форма Валери и контузеният друг Валери плюс ту ми се играе (в Левски), ту не ми се играе Гаджев и става ясно какво чудо трябва да се случи за да измъкнем нещо от тази среща! Жалка работа като се сети човек за отбора от времето на Гибона и Сираков, Илиян Илиев и Кайзера, Жоазиньо, Тасевски и Дембеле!!! Естествено ще сме на Георги Аспарухов да подкрепяме отбора, дано някак си ме опровергаят!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
-
- Контакти:
1-0 всичко се забравя против Батков и нови приказки за титли и хегемония !
0:1 Шехуди ще ви пори...
в едно съм убеден,Левски в този мач не може да бие и няма да бие.Прогноза като точен резултат не давам.
Мача е твърдо X2.За жалост моя а и на много като мен.С това ръководство и с този тренер сме инвалиди.
Вчера го разкрих със състава който беше избрал.
Гонзо направи Левски да играе като Черно море,защото нямаш изпълнители да се надиграваш с други отбори.
Мача е твърдо X2.За жалост моя а и на много като мен.С това ръководство и с този тренер сме инвалиди.
Вчера го разкрих със състава който беше избрал.
Гонзо направи Левски да играе като Черно море,защото нямаш изпълнители да се надиграваш с други отбори.
LEVSKI_FOREVER
- trokadero_
- Контакти: