Нилстерой, Диара и де ла Ред останаха без номера в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

rossoneno
Контакти:

Re: Нилстерой, Диара и де ла Ред останаха без номера в Реал

Мнениеот rossoneno » 03 юли 2009 00:47

fr3ak_boy написа:Преди малко по ринг тв казаха, че Снайдер щял да остава на Бернабеу и през следващият сезон.

Еми твърдоглав е, нека си затрие кариерата в такъв случай ;)
Иска да реди конусчетата на тренировка и да връзва бутонките на Кроналдо вместо да дирижира играта на някой друг отбор и да наказва с далечни тупалки...
Доста качествен футболист, което си личеше не само в Аякс, но и в националния отбор на Холандия, а и в няколкото мача, които изигра за Реал. Явно за него е по-важно след 10 години да пише в Уикипедия, че е играл цяло десетилетие за Реал Мадрид, отколкото да бъде даван като пример за плеймейкър, от чиято игра да се учат младите.
Дано има предвид, че след 10 години Реал вече няма да бъде отборът с най-много титли в ШЛ (кеш) ;)

rossoneno
Контакти:

Мнениеот rossoneno » 03 юли 2009 00:53

fabregas_949 написа:
rossoneno написа:Той Раул ще остане без номер, ако зависи от Перес....

Истинските фенове на Реал, ще осъзнаете какви пирони в ковчега на отбора забива Флорентино в момента, но да видим кога ще е. Дали когато видите иконите Раул и Гути да остават извън групата за мача, дали при първото Ел Класико, дали при поредното отпадане на 1/8 финал в ШЛ, дали в края на сезона, когато Барса вдига купите отново, но ЩЕ ОСЪЗНАЕТЕ ;)

Хора като Касияс, Йеро, Салгадо, Елгера, Гути, Мориентес и Раул печелеха титлите преди години, не Зидан, Фиго и Бекъм...

хах това със Зидан ме разби, чуваш ли се бе момче :shock:

Прав си, че малко се поизхвърлих със Зидан, но малко механично стана ;)
Веднага го заменям с Роналдо и Оуен (особено той!)

Като цяло акцентирам на липсата на хора от школата ;)

Посочете някой отбор-династия (НБА жаргон), останал в историята с големи успехи, който да няма поне 4-5 основни играчи, израснали в школата :)

Потребителски аватар
Real_Fan
Контакти:

Мнениеот Real_Fan » 07 юли 2009 21:01

Де Ла Ред дано се оправи и заиграе догодина . Той е пример 4е школата на Реал не е чак толкова зле , а и факта 4е най добрия вратар в света е тръгнал от там и все още е наш играч ( Икер ) а за Нистелрой просто годинките са му много а и тази контузия го изхвърли от плановете на Флорентино.А за Диара мисля че заслужава да остане , но си мисля че ако Раул бъде оставен в доста от срещите на Реал на скамейката Флорентино ще си навлече гнева на цял Мадрид :lol:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 08 юли 2009 11:46

Real_Fan написа: но си мисля че ако Раул бъде оставен в доста от срещите на Реал на скамейката Флорентино ще си навлече гнева на цял Мадрид :lol:

Не и ако това ви донесе купи и красива игра! Да Раул е икона за отбора ви, но темперамента на публикта ви е такъв, че тя не иска да вижда само звезди, не иска да вижда само трофеи, тя не иска да вижда само красива игра, тя иска всичко на куп! За да може един треньор да се задържи начело на Реал Мадрид той трябва да може да съчетава красива с ефективна игра, иначе на края сезона (дори при спечелена предсрочно титла) ще се веят белите кърпички! Е за справка питайте Шустер! ;)

А сега по същество:
Нистелрой вече е на годинки и тая контузия го вади извън големият футбол. Дори и да се възстанови напълно той повече няма да бъде онзи кошмар за противниковите вратари.
Диара: според мен лично заслужава втори шанс, но в предвид, че не продава фланелки, не е от школата на тима и не е нападател.... значи няма място в схемата на Перес и ще бъде натирен! Съмнявам се Пелегрини да успее да го задържи в отбора (стига да влиза в сметките му ест)
Де ла Ред: много жалко за него. Има още една година да се оправи напълно - нормално е през тази година да остане без номер. Лошото при ДЛР е, че случката с Пуерта е в близкото минало и ако не бъде напълно възстановен никой няма да му позволи да играе, дори самият играч да е готов да рискува здравето си. Иначе в последните 5 години това е единственият качествен играч (май не е чак толкова качествен - като качество се брои това и да си физически здрав!) излязъл от школата ви!

П.П.
Real_Fan написа: . Той е пример 4е школата на Реал не е чак толкова зле , а и факта 4е най добрия вратар в света е тръгнал от там и все още е наш играч ( Икер)

Икер не е най-добрият вратар в света! ;) Да определено е един от най-добрите, но не е най-добрият. И знаеш ли защо? Защото, за да си най-добър вратар не се иска само да имаш отлични рефлекси и пласиране в наказателното поле иска се и поглед над играта и да можеш да подреждаш защитата пред теб!!! Икер вижда играта, но не умее да подрежда защитниците пред себе си! Независимо, че отбора си има треньор... най-добрите вратари имат авторитета на защитниците и самите защитници ги слушат! А вратаря нареди ли си както трябва защитата (не говоря за статични положения) ще има много по-малко работа!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юли 2009 13:18

Значи виж сега-изобщо не си прав. Икер ги реди,че им се кара даже,но те са некадърни-Канаваро-100 годишен,Рамос,ако е защитник, аз съм жп прелез :lol: Той играе 100 пъти по-добре като халф!!!!
Метселдер и Хайнце няма да ги коментирам изобщо, а Пепе като се научи да не прави глупости може и да стане добър-с такава защита Лорде и най-добрия да си шансът ти да спасиш ситуация е 0!!!! ;)

За Валдес да не говорим какви глупости прави в мачовете :lol:

Потребителски аватар
Real_Fan
Контакти:

Мнениеот Real_Fan » 08 юли 2009 15:15

Съгласен съм че Валдес за нищо не става и ако не стъпи на Земята или Барса не сменят вратаря ще си патят точно от него ;) А да видим тази година дали ще има проблеми с нареждането на защитата като взехме Раул Албиол в центара на защитата ;)

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 09 юли 2009 00:20

Момчета прави сте за Валдес. Аз лично стисках палци да не му подновят договора, че да е отървем от него! Средно на сезон ни вкарват по 10 гола заради грешки на вратаря ни, но няма как.

Морски след като защитниците ви са накадърни защо са във вашият отбор? Как може да си некадърник и да играеш в един от най-големият европейски отбори? И понеже това е факт, че защитата ви е безобразно слаба искам да попитам треньора и президента ви толкова ли са тъпи и слепи?
Да всички знаем лафа, че най-добрата защита е нападението, но все още няма отбор, който да може да издържи 90 минути нон стоп да атакува и пресира противника си!

И за да няма обидени... не казвам, че Касиас е слаб вратар, просто не съм съгласен, че той е най-добрият в света. Все пак всеки си има право на мнение ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 юли 2009 18:00

Lord VOODOO написа:Момчета прави сте за Валдес. Аз лично стисках палци да не му подновят договора, че да е отървем от него! Средно на сезон ни вкарват по 10 гола заради грешки на вратаря ни, но няма как.

Морски след като защитниците ви са накадърни защо са във вашият отбор? Как може да си некадърник и да играеш в един от най-големият европейски отбори? И понеже това е факт, че защитата ви е безобразно слаба искам да попитам треньора и президента ви толкова ли са тъпи и слепи?
Да всички знаем лафа, че най-добрата защита е нападението, но все още няма отбор, който да може да издържи 90 минути нон стоп да атакува и пресира противника си!

И за да няма обидени... не казвам, че Касиас е слаб вратар, просто не съм съгласен, че той е най-добрият в света. Все пак всеки си има право на мнение ;)

Не знам - нямам обяснение !!!

Върни се в “Реал Мадрид”