Левски отново в групите на шл.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- david_villa
- Контакти:
Re: Левски отново в групите на шл.
Е да, тъжно е, можеше да са повече от 16 т., а ние се смилихме над вас.
-
- Контакти:
Deliba6 написа:Стига с тези анималистични простотии по коментарите бе - прасета и говеда, евроидиоти и евробойци! Стига с тези измишльотини за "Левски" и ЦСКА! Боравете само с факти:
Факт са кадрите от линковете по-горе!
Факт е, че преди т. нар. демокрация ЦСКА беше най-добре представящият се български отбор в евротурнирите и грдост за България!
Факт е, че Гунди беше велик играч и Човек чиито качества признаваше цяла Европа!
Факт е, че Митата Якимов беше по-добър играч и по-полезен от Стоичков за ЦСКА!
Факт е, че Стоичков и Любослав Пенев играеха перфектно в Испания и в същото време нищо за България /с изключение на САЩ-94/.
Факт е, че Христо Стоичков е пълен простак, парвеню и саляндур, който мрази всичко българско /"Пази Боже, сляпо да прогледа"/!!!
Факт е, че БФС е организация с мафиотски привкус!!!
Факт е, че Боби Михайлов не става, Наско Сираков вреди на "Левски", Костадинов - на ЦСКА, а Лупи - на вички!
Факт е, че от много години насам футболът вече не е спорт и игра, а търговска дейност.
Поради гореизложеното, ей затова няма да се оправиме скоро в България. Пълно е с комплексирани, мразещи всичко и всеки идиоти!!! А мошениците са доволни, че народа разтоварва напрежението по този начин, а не иде да им счупи глвавите.
Колкото до жребия: Тихо, да не чуе дявола! Мъжко се чука веднъж. Стане ли отново, си е жив педераслък!!!
Абсолютно си прав бате,харесва ми тоя начин на мислене и говорене.Желая на всички участници в любимия ни форум да имат малко по-трезва мисъл и да стоят здраво на земята.Не се обиждайте и псувайте без причина,защото така отборите ни не стават по-силни,а само се нагнетява излишно напрежение и омраза.Това искам да кажа на всички и бъдете ЖИВИ И ЗДРАВИ.....
blue_ power1 написа:Deliba6 написа:Стига с тези анималистични простотии по коментарите бе - прасета и говеда, евроидиоти и евробойци! Стига с тези измишльотини за "Левски" и ЦСКА! Боравете само с факти:
Факт са кадрите от линковете по-горе!
Факт е, че преди т. нар. демокрация ЦСКА беше най-добре представящият се български отбор в евротурнирите и грдост за България!
Факт е, че Гунди беше велик играч и Човек чиито качества признаваше цяла Европа!
Факт е, че Митата Якимов беше по-добър играч и по-полезен от Стоичков за ЦСКА!
Факт е, че Стоичков и Любослав Пенев играеха перфектно в Испания и в същото време нищо за България /с изключение на САЩ-94/.
Факт е, че Христо Стоичков е пълен простак, парвеню и саляндур, който мрази всичко българско /"Пази Боже, сляпо да прогледа"/!!!
Факт е, че БФС е организация с мафиотски привкус!!!
Факт е, че Боби Михайлов не става, Наско Сираков вреди на "Левски", Костадинов - на ЦСКА, а Лупи - на вички!
Факт е, че от много години насам футболът вече не е спорт и игра, а търговска дейност.
Поради гореизложеното, ей затова няма да се оправиме скоро в България. Пълно е с комплексирани, мразещи всичко и всеки идиоти!!! А мошениците са доволни, че народа разтоварва напрежението по този начин, а не иде да им счупи глвавите.
Колкото до жребия: Тихо, да не чуе дявола! Мъжко се чука веднъж. Стане ли отново, си е жив педераслък!!!
Абсолютно си прав бате,харесва ми тоя начин на мислене и говорене.Желая на всички участници в любимия ни форум да имат малко по-трезва мисъл и да стоят здраво на земята.Не се обиждайте и псувайте без причина,защото така отборите ни не стават по-силни,а само се нагнетява излишно напрежение и омраза.Това искам да кажа на всички и бъдете ЖИВИ И ЗДРАВИ.....
И аз съм на това мнение дано да има много такива като теб,даже и аз се вписвам към тези,само когато ме провокират ги дразня и аз и за последно колкото и да не ми е приятно
Желая успех на уефото

-
- Контакти:
Приемливо тото ... Тези урни са си истинско тото ... Явно тази година Батков пуска печелившите фишове ... Дано да пусне такъв и на самите мачове ... Нормално е да има оптимисти , нормално е да има вечно псуващи фенове от червената страна , но оптимизма не прави играта ! Андерлехт е един от традиционните участници в ШЛ . Може участията им да не се запомнят с нещо грандиозно , но те присъстват почти във всяко издание на ШЛ ! Бате Борисов ... Отбор , който побеждава този традиционен участник ... И докато ние българите си вирим носовете колко сме велики , а друга част от същите тези българи псуват безотказно и гърмят фойерверки при загуба на кръвния враг , в другите държави работят за спорта ! Няма да е изненада , ако големие кошници отново останат празни ... Дано не се случи , но е факт , че винаги , когато тръгнем с голяма кошница ... или ни я пълнят с много голове , или си остава празна !
Успех на евроучастниците тази година !!!
( п.с. А относо това кой е евробоеца и кой евроидиота ... няма да коментирам !!! То се вижда , въпроса е че много тъпи муцунки не приемат истината и лежат на старите лаври ! Съжалявам ! )
Успех на евроучастниците тази година !!!
( п.с. А относо това кой е евробоеца и кой евроидиота ... няма да коментирам !!! То се вижда , въпроса е че много тъпи муцунки не приемат истината и лежат на старите лаври ! Съжалявам ! )
ще отпаднат от Андерлехт ......и после ще кажат ама Андерлехт е голям отбор с история.....дрън -дрън ......А пър мача Бате Борисов - Андерлехт е 0:2 или 1:3 ........
anons написа:ще отпаднат от Андерлехт ......и после ще кажат ама Андерлехт е голям отбор с история.....дрън -дрън ......А пър мача Бате Борисов - Андерлехт е 0:2 или 1:3 ........
е ако елиминираме Андерлехт вие ще кажете ее да ма те са тикви и не са във форма като казахте и с Марсилия , Оксер , Удинезе , Киево ,Артмедия и незнам още кои...... се ще се намерят хора за сичко.

[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”