Време е за 3-та Световна на страната, която винаги е раждала и давала най-атрактивните и гениални футболисти.
Имат чудесно поколение... А изпълнителите им в атака, са наистина уникални.
Ако има нещо, което би могло да ги провали, това е треньорът им.
Не че Сабея е слаб, напротив.
Но може да се подлъже, че атаката ще му реши всичко ...
То не че "Гаучостите" имат кой-знае каква защита, но се надявам на един колективен дух в дефанзивен план, за да не станат за срам както срещу немците преди 4-ри години.
Моята прогноза е - минимум 1 / 2 финал.
Аржентина на Мондиал 2014
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Аржентина на Мондиал 2014
Време е Аржентина да избухне! След Русия, съм за " Гаучосите".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- shotgun blues
- Контакти:
Атаката им е най-силната в света,но защитата и халфовата линия не са на нивото на най-силните.Аржентина няма халф тип Иниеста,Шави,Алонсо,Пирло,Кроос,Швайнщайгер и т.н,халф който да диктува играта и да печели центъра на терена.От защитата им ,Забалета играе на високо ниво,другите.......а той и Демикелис бил в отбора
Полуфинал

Полуфинал

- Middlesbrough
- Контакти:
Кой ще е третия човек в халфовата линия , до Маск и Ди Мария
Дано да не е Гаго :X:X

[offtopic]

Меси повече пречи на Аржентина отколкото да помага.На предишното първенство Мартин Палермо беше далеч по-полезен от Меси.Жалко ,че само трима футболисти от Аржентинското първенство има в състава на Аржентина.Аз ако бях на мястото на Сабеля щях да взема Анхел Корея,Джеронимо Рули,Мануел Лансини и Гастон Жил Ромеро но за жалост не съм
.

-
Middlesbrough написа:Кой ще е третия човек в халфовата линия , до Маск и Ди МарияДано да не е Гаго :X:X
Тоя R. Álvarez игра силно в последната контрола срещу Словения.
Иначе аз залагам на L. Biglia
Вариант е също и Макси Родригез, макар че той си е флангови.
Иначе и аз не харесвам Гаго.
Муден и без особени технически умения.
Да подаде пас и да разпределя топката, добре, но това само ако трябва да се убива темпото ...
- Middlesbrough
- Контакти:
matador написа:Меси повече пречи на Аржентина отколкото да помага.На предишното първенство Мартин Палермо беше далеч по-полезен от Меси.Жалко ,че само трима футболисти от Аржентинското първенство има в състава на Аржентина.Аз ако бях на мястото на Сабеля щях да взема Анхел Корея,Джеронимо Рули,Мануел Лансини и Гастон Жил Ромеро но за жалост не съм![]()
.
:С Доста туристи е викнал тоя да , дето викаш има къде по - кадърни пичове в Местното първенство
Не мисля , че Меси им пречи :D !!
Пречи им тренера и слабата защита май , дано го компенсират със отборен дух и добър колектив : )

[offtopic]

-
boabbb написа:Лансини определено е за национал![]()
Уникален млад играч
Според мен трябваше да го викне него, вместо тоя Паласио ...
- Middlesbrough
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Middlesbrough написа:Кой ще е третия човек в халфовата линия , до Маск и Ди МарияДано да не е Гаго :X:X
Тоя R. Álvarez игра силно в последната контрола срещу Словения.
Иначе аз залагам на L. Biglia
Вариант е също и Макси Родригез, макар че той си е флангови.
Иначе и аз не харесвам Гаго.
Муден и без особени технически умения.
Да подаде пас и да разпределя топката, добре, но това само ако трябва да се убива темпото ...
Алварес е по - атакуващо настроен

Мен ме е яд , че и Пасторе не е в отбора : ( :@ Тоя Сабея ще го ева в педАлчето :@
Тоя Енцо Перез добър ли е ?

[offtopic]