Пускат в " А" група " Марек " и " Хасково"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Пускат в " А" група " Марек " и " Хасково"

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2014 10:32

:)
Не знам как имате очи (феновете на Славия и Локо Сф) да коментирате темата с кръводарителите .....
2/3 от мачовете във втората седмица бяха меко казано "съмнителни" и Херо е абсолютно прав, че само 2 отбора играха чесно - Берое и Черноморец.
От цялата работа намазаха точно вашите 2 отбора .... с един вагон публика общо.
Нямам представа колко години поред Локото ще "организира" оставането си в групата, но с Марек и Хасково ще е много по-лесно, отколкото без тях - факт!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 юни 2014 10:47

Red_Neck написа::)
Не знам как имате очи (феновете на Славия и Локо Сф) да коментирате темата с кръводарителите .....
2/3 от мачовете във втората седмица бяха меко казано "съмнителни" и Херо е абсолютно прав, че само 2 отбора играха чесно - Берое и Черноморец.
Нямам представа колко години поред Локото ще "организира" оставането си в групата, но с Марек и Хасково ще е много по-лесно, отколкото без тях - факт!

Виж колега , аз не отричам далаверите между Локо(Сф) и Славия,(затова сме останали един вагон, или един травмай),все тая. Но нека не се стоварва цялата мръсотия върху нас.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 06 юни 2014 10:55

FLANKER написа:Защо отново се замесват имената на Локо(Сф) и Славия?

Аз не целя да засегна феновете на Локо Сф и Славия, но ако погледнем реално те са едни от фаворитите за изпадане. Ако А Група е от 10 отбора и предположим, че първите пет от изминалия сезон "Лудогорец, ЦСКА, Литекс, Ботев Пд и Левски" няма как да изпаднат, остават Ч. Море, Локо Пд, Берое, Славия, Локо Сф... А според мен Берое няма шанс да изпаднат. Ч. Море ако запазят състава също, и остават Славия и Локо Сф + "Локо Пд, които в момента нямат футболисти", но ако останат в А Група ще направят пак по-силен отбор от Славия и Локо Сф!

П.С. Това е просто моята гледна точка, а, как ще стане... времето ще покаже! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 06 юни 2014 10:59

Red_Neck написа::)

Е? Феновете на Локомотив и Славия ли са виновни, че на техен гръб са се настанили мазни мутри които си правят далавери?
Томов като е ограбил България и е затрил 30.000 работни места ти ли си виновен?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юни 2014 11:11

Марек и Хасково по-добре да играят според мен защото съм убеден че доста повече отбори не са отговаряли на всички
изисквания за лиценз. Не нападам феновете на Локо Сф аз лично ги харесвам като отбор но ако Гигов не беше член
на изпълкома и навързан яко с мафиотите от БФС те също едвали щяха да имат лиценз и не само те!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2014 11:19

Pichichi написа:Марек и Хасково по-добре да играят според мен защото съм убеден че доста повече отбори не са отговаряли на всички
изисквания за лиценз. Не нападам феновете на Локо Сф аз лично ги харесвам като отбор но ако Гигов не беше член
на изпълкома и навързан яко с мафиотите от БФС те също едвали щяха да имат лиценз и не само те!

Ей тук е грешката ...... пускат ли се аванти на клубовете и заобикалят ли се правилата за лицензиране, ще имаме куп "кухи" клубове - със стадиони руини, финанси на червено и с една единствена цел - да се препират пари през футбола, без да има реална идея за развитието му.
Ако нещата не стъпят на здрава основа, няма как да се подобри продукта.
Каква и за кой бе ползата от участието на Любимец, Пирин Гд и Нефтохимик миналото първенство? С какво запомнихте участието на Славия и Локомотив Сф?
До кога?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 юни 2014 11:31

По тази логика, всеки който е направил 2-3 слаби сезона и не е бил запомнен с нищо, трябва да изхвърчи.Ами то тогава "А" група трябваше да остане с 4-5 отбора, или да се закрие.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 06 юни 2014 11:39

zlato1234 написа:
FLANKER написа:Възкресение за изява в " А" група иде за " Марек" и "Хасково".
Двата тима спечелиха промоция, но Лицензионната комисия ги отряза, а изпълкомът на БФС потвърди присъдата на 3 юни.
Новините за " А " група с 10 отбора хвърлиха в потрес хиляди в двата града, наричани с основание"футболни".
Но двата новака получиха 7 дни за корекции в документацията.Чака се до 10 юни да се явят отново пред комисията , като засега горещите новини са, че са предприели нужното и с известни компромиси за корекции в движение ще бъдат одобрени.
"Труд"
П.П. Феновете в тези два български града го заслужават!

Повече май е хвърлило в потрес феновете на Локомотив Сф и Славия Изображение

Абе вие ни взехте един равен тоя сезон и много взехте да се отваряте . Я ходи си паси козите и си гледай Левскито и ЦСКАто и не се занимавай със Софиянци . А наличието в А група на култов тим от столицата на черното тото- Хасково със сигурност ще повиши интереса на извратения Български фен .

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 06 юни 2014 12:18

Нека да получат лиценз но да направят поне минималните ремонти както го направиха миналата година Пирин и Любимец .А те са минимум 3000 седалки с облегалки ремонт или направа на съблекални ,съдииски стаи,медицински кабинет,зала за пресконференции,ВИП ложа с кожени седалки[*и Пирин и Любимец си направиха както и мнодо други малки градове]журналистическа ложа,кометаторски кабини на телевизията и радиото които предаватмачовете , и всичкото това под козирка[* Пирин нямаха но си направиха както и Каварна, Севлиево, Своге ,Търговище и други когата влизаха в А група] Ако нямат тези неща или не ги направят просто нямат място в А група или поне не в собствения си град ,а ще играят в в друг които има стадион които отговаря на тези критерии.Не е фатално Месец два да играят в друг град докато си ремонтират техните стадиони, но важното е да направят тези ремонти а не да ударят по една боя за да отбият номера.

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 06 юни 2014 12:35

Още не мога да простя на скапаните боклуци от "Титан" и поставената нежна г-жа Радуканова, че легнаха и не изхвърлиха това недоразумение миналата година... Докато не се оттървем от отбори като Локомотив София и Славия футболът няма да върви нагоре! Ако на другите отбори можеш да извадиш уредени мачове, то за Славия и Локомотив трябва да се напише роман... от поне 5 части... 1000 страници минимум... нещо в стил Game of Thrones!

п.п. Не ме нападайте господа фенове на тези два отбора, но докато не се оттървете едните от Гигов и другите от дебелият далавераджия, мястото ви е някъде надолу. ;)

Върни се в “Футбол - България”