Настана време разделно!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
валкареджио
- Контакти:
Re: Настана време разделно!
тото динев подари сашо тунчев на цска, колко станаха вашите подарени футболисти на цска?
валкареджио написа:тото динев подари сашо тунчев на цска, колко станаха вашите подарени футболисти на цска?
Това е само една от причните поради които не искаме лицето Динев на Лаута...ти кажи колко станаха подарените футболисти на цска, ние им изгубихме бройката.
Последна промяна от drughi на 22 май 2014 18:23, променено общо 1 път.

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
От няколко дни репортер на PlovdivDerby.com е всекидневно на Лаута, в опит да разбере какво се случва с Локомотив Пловдив. Единственият човек, който срещаме там е легендата Христо Бонев. Зума няколко пъти отказа да говори с нас, но днес реши да се изправи пред въпросите ни. Ето как отговори той на тях:
- Г-н, Бонев какво се случва в Локомотив?
- Ситуацията в клуба никога не е била по отчайваща, от колкото е в момента. Сами виждате, че на стадиона няма жива душа. Обикалям сам из стаите, няма нито един човек, с който мога да разменя две думи. Лично аз съм изпаднал в огромна дупка и невидение. След понеделник, когато имахме разговор с двамата директори, никой не е казал и една дума. Както знаете, те разпуснаха отбора, оставиха си телефоните, на които да ги търсим и това е. Почти всички футболисти разтрогнаха договорите си, тъй като не са получавали заплати.
- По колко заплати имат да получават футболистите?
- Не мога да ви кажа. Нямам такава информация.
- Какъв е изходът от тази патова ситуация?
- Смятам, че самият президент трябва да дойде в Пловдив и да заяви категорично, какво мисли да прави с клуба. Явно от това, което чувам, за него ще бъде много трудно, имайки в предвид финансовата криза и отношението на феновете към него, той да продължи да работи с Локомотив.
- Какво смятате за декларацията на феновете, която излезе преди няколко часа?
- Аз съм казвал много пъти, че най-голямото богатство на Локомотив е публиката, която е известна не само в България, но и в цяла Европа. Ще се върна няколко години назад, когато играхме с Брюж и загубихме с 4:0. Тогава треньорът на белгийците каза, че такова чудо по света не е виждал - отборът да губи с такъв резултат, а публиката да пее и да го подкрепя тима и треньорите с такава любов. Затова аз смятам, че тук в близките дни, трябва да знаем всички ние какво ще правим.
- Готови ли сте вие легендите на Локомотив и феновете да започнете на чисто от В група?
- Нямаме нищо против да започнем дори и от А окръжна. Публиката обединена ли е, единна ли е - няма значение в коя група ще започнем. Ако сме всички заедно и обединени - силата ще бъде с нас.
- Ще успеете ли да намерите финансите - нужни за издръжката на отбора?
- Мисля, че ще успеем да се справим с тази нелека задача. Тук е ролята и на г-н Динев, който вече два пъти спасява отбора, да дойде и да каже, че се оттегля и да започнем да работим ние за следващата година.
- Ще имате ли достатъчно време, за да стартирате новия шампионат, независимо от кое стъпало?
- Дните са преброени. Пак казвам... Заедно ли сме - ще успеем. Справяли сме се и друг път. Заедно ще победим бедите.
- Г-н, Бонев какво се случва в Локомотив?
- Ситуацията в клуба никога не е била по отчайваща, от колкото е в момента. Сами виждате, че на стадиона няма жива душа. Обикалям сам из стаите, няма нито един човек, с който мога да разменя две думи. Лично аз съм изпаднал в огромна дупка и невидение. След понеделник, когато имахме разговор с двамата директори, никой не е казал и една дума. Както знаете, те разпуснаха отбора, оставиха си телефоните, на които да ги търсим и това е. Почти всички футболисти разтрогнаха договорите си, тъй като не са получавали заплати.
- По колко заплати имат да получават футболистите?
- Не мога да ви кажа. Нямам такава информация.
- Какъв е изходът от тази патова ситуация?
- Смятам, че самият президент трябва да дойде в Пловдив и да заяви категорично, какво мисли да прави с клуба. Явно от това, което чувам, за него ще бъде много трудно, имайки в предвид финансовата криза и отношението на феновете към него, той да продължи да работи с Локомотив.
- Какво смятате за декларацията на феновете, която излезе преди няколко часа?
- Аз съм казвал много пъти, че най-голямото богатство на Локомотив е публиката, която е известна не само в България, но и в цяла Европа. Ще се върна няколко години назад, когато играхме с Брюж и загубихме с 4:0. Тогава треньорът на белгийците каза, че такова чудо по света не е виждал - отборът да губи с такъв резултат, а публиката да пее и да го подкрепя тима и треньорите с такава любов. Затова аз смятам, че тук в близките дни, трябва да знаем всички ние какво ще правим.
- Готови ли сте вие легендите на Локомотив и феновете да започнете на чисто от В група?
- Нямаме нищо против да започнем дори и от А окръжна. Публиката обединена ли е, единна ли е - няма значение в коя група ще започнем. Ако сме всички заедно и обединени - силата ще бъде с нас.
- Ще успеете ли да намерите финансите - нужни за издръжката на отбора?
- Мисля, че ще успеем да се справим с тази нелека задача. Тук е ролята и на г-н Динев, който вече два пъти спасява отбора, да дойде и да каже, че се оттегля и да започнем да работим ние за следващата година.
- Ще имате ли достатъчно време, за да стартирате новия шампионат, независимо от кое стъпало?
- Дните са преброени. Пак казвам... Заедно ли сме - ще успеем. Справяли сме се и друг път. Заедно ще победим бедите.
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
валкареджио написа:тото динев подари сашо тунчев на цска, колко станаха вашите подарени футболисти на цска?
Колкото толкова, Тодоре
Айде пред кантората!
Добре де, доста мнения има - ами като се махне , кой ще дойде- същото казваше и В.Стефанов за Локо Сф. Преди години Берое, а после и Ботев махнаха собствениците и се оправиха. Та по-добре ли е един клуб да вегитира , да участва в в съмнителни мачове. Каква е полза на феновете от такива отбори? Само изказвам мнение.
rebel написа:Добре де, доста мнения има - ами като се махне , кой ще дойде- същото казваше и В.Стефанов за Локо Сф. Преди години Берое, а после и Ботев махнаха собствениците и се оправиха. Та по-добре ли е един клуб да вегитира , да участва в в съмнителни мачове. Каква е полза на феновете от такива отбори? Само изказвам мнение.
...И то е много правилно!

Тунчев и Камбуров искат в ЦСКА. Защото там няма толкова тото мачове и не искат така да си изработват заплатите+ стотици хиляди за дебелия плондер, който е комарджия и ги профуква в казината.валкареджио написа:тото динев подари сашо тунчев на цска, колко станаха вашите подарени футболисти на цска?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Коко ще се махне - затова сега разпродава отбора - да си напълни джобчето като за последно. Но няма да ви подари акциите. Просто не му е в стила. Ще гледа да се нагуши и за тях.

Ботевъ Пловдивски написа:Коко ще се махне - затова сега разпродава отбора - да си напълни джобчето като за последно.
Кой от отбора е "разпродал", че нещо не мога да се сетя в момента?

- Пловдив1926
- Контакти:
Ами кажи речи всички. Плондира си заминава 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]