Ах, какъв предпоследен кръг става в Испания...!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ах, какъв предпоследен кръг става в Испания...!!!
Никой не я иска тази титла... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- alexveselinov
- Контакти:
Гадно е, че направиха страхотен сезон, а може да останат без трофей.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Отдавна съм предупредил за тези врътки.
Атлетико има да връща на Барса и каталунците ще станат шампиони другия кръг.
6 април 2014г. 00:23 часа:

6 април 2014г. 00:23 часа:
Tommi написа:Няма да се изненадам, ако и двата отбора се подсигурят и направят врътка 3 точки в борбата за титлата последния кръг срещу 1/2 финал в ШЛ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Logical person
- Контакти:
В Испания нямам любим отбор, но този сезон стискам палци на Атлетико. Симпатяги са. Умирам от яд сега, че не треснаха Малага. Може ли да изпуснат такъв шанс ? Кога друг път Барса и Реал ще се спукват от издънки и то едновременно ?
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Стига с тия конспирации, а се наслаждавайте на шоуто!
Не видяхте ли, как Атлетико щяха да станат шампиони с ония удар на Давид Вия в 95-тата минута?
Как се разтегна тоя вратар, да го спаси така, не знам...
Не видяхте ли, как Атлетико щяха да станат шампиони с ония удар на Давид Вия в 95-тата минута?
Как се разтегна тоя вратар, да го спаси така, не знам...
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- Udoji90
- Контакти:
Очертава се и доста интересен последен кръг. Мисля, че Атлетико ще успеят да вземат титлата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
А Реал защо н е искат титлата? Ако бяха били днес излизат оред БАрса и последния мач БАрса трябваше да ляга на Атлетико иначе Реал ставаха шампиони....сега можем само да честитим титлата на БАрса няма начин да изтърват титлата на своя стадион.
Жалко за Атлетико, тоя Куртоа ги закопа, къде е търгнал да пресреща нападател на 20 метра от вратата??? При положение, че го гони и защитник??? Голяма смешка...жалко, че след като загубят титлата ще рухнат психически и ще дадат и ШЛ на РЕал и от дубъл ще останат с пръст в устта. Жалко за Атлетико....
Жалко за Атлетико, тоя Куртоа ги закопа, къде е търгнал да пресреща нападател на 20 метра от вратата??? При положение, че го гони и защитник??? Голяма смешка...жалко, че след като загубят титлата ще рухнат психически и ще дадат и ШЛ на РЕал и от дубъл ще останат с пръст в устта. Жалко за Атлетико....

Интериорни врати - Врати хармоника
- samocskasamo
- Контакти:
забравихте и друг интересен резултат Бетис е изпаднал а потопи в края Валядолид с 4-3 и май ги изхвърля и тях
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
атлетико няма да паднат на камп ноу ... не знам тея дето са сигурни в това, че барса ще бият последния кръг колко мача са гледали от испанското тоя сезон? това е идеалния сценарий за чоло симеоне - да чака някой друг да прави играта и да търси победата ... барса не може да вземе два поредни мача срещу слабаци, как така автоматично да им е сигурна победата срещу атлетико? вярно, че и атлетико не могат да вземат последните си мачове, но на камп ноу ще играят нещо ала мауриньо 

- El Commandante
pucky написа:тея атлетико са пълни престъпници майна ... колко бонуса трябва да им дават и барса, и реал .... бесен съм!!!
Ако не спечелят титлата, вината ше си е ИЗЦЯЛО тяхна.
Тва е срамота просто,не си ставал шампион от милион години и се дъниш ахмашки срещу слаби отбори в супер важни мачове.
Не че ми пука особено за Атлетико де-историческите курви на Реал,които всеки мач срещу белия...да не казвам кво излизат със свалени гащи,след което срещу Барса играят като коне на стероиди.
Хич не ми пука за тех,сега едно добро 3-0 за Барса на Камп Ноу и титлата отново е там,където и е местото...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?