Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот Neron » 09 май 2014 19:12

Най-важното е, че спонсора с милиардите грейна на екипите!
Иначе аз примерно в подобна акция начело с Батков няма да участвам. И двамата са доказани мошеници.
Последна промяна от Neron на 09 май 2014 19:13, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 09 май 2014 19:13

РосенВарна написа:Аз бих си купил акции на ЦСКА но не и докато отборът се управлява от Томов. Той е доказан мошеник и бивш силно компрометиран и некадърен политик. Този човек ще ви излъже отново, времето ще го докаже. Докато той е начело-няма да видите светлина в тунела.
По-добре си купете акции на Биовет :)

Ако не е Томов ще е някой друг, с който ще се оправдаваш. Ти и всички като теб са изключително жалки и смешни.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2014 19:13

Tommi написа:
GOLEADOR написа:До сега медиите по всякакъв начин се опитваха да откажат хората да си купят акции и сега когато кампанията е пред провал почнаха да обвиняват същите тези хора,че на са си взели акции.Възмутен съм от това държание на българските журналисти.Нагли и подли хорица!

:lol: :lol: :lol:
Медиите са виновни! Но все си мисля, че държвата, БФС и Батков също имат пръст в тая работа. Започна се от автогола на Легендата, мина се през отнемането на лиценза, което попречи на Лупи и Митал да направят Челси на Балканите и се достигна до днешния долен заговор срещу акциите. :mrgreen:

Няма как по друг начин да определя поведението на медиите в този случай освен като подло!Все едно ти да се опитваш да държиш сметка на феновете на ЦСКА,че не са си купили акции,като лично ти си работил за този провал.Как да те нарека в този случай освен подлец или мерзавец?Кажи,как???
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 19:14

k_oleto написа:Ами аз бих искал да помоля левскарите да си следят Гонзо и да си бъбрят на тема: ще се върне ли сред титулярите срещу Лацио, за да засенчи Гигс

Тръгнали сте да ставате публично дружество, а в същото време сте недоволни от обществения интерес към вас. :roll: Май и вие не знаете какво точно искате...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 09 май 2014 19:16

таксите на банките са проблем за 10 акции искат по 5-12 лв комисионна в зависимост от банката, а и заплатите са малко дори 30 лв в тия времена е проблем за много фенове. аз лично си купих 20 акции повече не мога...
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 май 2014 19:16

nicromanser написа:таксите на банките са проблем за 10 акции искат по 5-12 лв комисионна в зависимост от банката, а и заплатите са малко дори 30 лв в тия времена е проблем за много фенове. аз лично си купих 20 акции повече не мога...

Как точно успя да си закупиш 20 акции ??

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 май 2014 19:19

Истината е, че както за всичко друго, и за футбола сме много силни "на маса"... а стане ли време за действие, всички се крият под полите на жените си. И се оправдават - Томов, журналистите, комунистите, американците, папата, брат му, арменския поп и т.н..
Истината е, че нищо не заслужаваме.
Ето затова все мутри ще ни управляват отбора/държавата, а ние ще ги борим със смели плакати и форумни мнения.
За 386-ти път да попитам - къде е сектор Г? Защо ви няма, нали вие сте "истинските", а останалите сме "семкари", "туристи" и подобни? Защо акции са си купили хора на брой по-малко от "истинския" сектор?
Оправданието с Томов и провинциалните фенове е меко казано смешно, и всеки, който вярва искрено в него, е смешник!
Силни сме само да даваме акъл, ето това е истината.
Айде сега вземете по бира и чакайте да дойде поредният месия да ни "оправи". Щото 30 лева са умопомрачителна сума, да ги дадете "на Томов", и да имате поне някаква надежда, че ще се спаси отбора. Къткайте си ги, идете на чалготека с тях. В това поне сме много силни...

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 09 май 2014 19:22

k_oleto написа:
nicromanser написа:таксите на банките са проблем за 10 акции искат по 5-12 лв комисионна в зависимост от банката, а и заплатите са малко дори 30 лв в тия времена е проблем за много фенове. аз лично си купих 20 акции повече не мога...

пакета чичо ги взе от елана в софия аз тук нямам възможност но са на мое име.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 19:22

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:До сега медиите по всякакъв начин се опитваха да откажат хората да си купят акции и сега когато кампанията е пред провал почнаха да обвиняват същите тези хора,че на са си взели акции.Възмутен съм от това държание на българските журналисти.Нагли и подли хорица!

:lol: :lol: :lol:
Медиите са виновни! Но все си мисля, че държвата, БФС и Батков също имат пръст в тая работа. Започна се от автогола на Легендата, мина се през отнемането на лиценза, което попречи на Лупи и Митал да направят Челси на Балканите и се достигна до днешния долен заговор срещу акциите. :mrgreen:

Няма как по друг начин да определя поведението на медиите в този случай освен като подло!Все едно ти да се опитваш да държиш сметка на феновете на ЦСКА,че не са си купили акции,като лично ти си работил за този провал.Как да те нарека в този случай освен подлец или мерзавец?Кажи,как???

И как по-точно са работили за провал? Мога да ти кажа, че скоро не е имало публично предлагане, което да получи толкова голям отзвук в обществото, колкото вашето и което да бъде толкова подробно отразявано от медиите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 май 2014 19:24

nicromanser написа:
k_oleto написа:

пакета чичо ги взе от елана в софия аз тук нямам възможност но са на мое име.

Да си призная и това последното как става - не ми е ясно ?

Върни се в “ЦСКА”