Кувейтци наливат пари на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Кувейтци наливат пари на "Армията"

Мнениеот msm » 25 юни 2009 09:36

tprodanov написа:Има нещо шизофренично в поста ти. Хем цска е марка и е нормално да я търсят (странно защо обаче все не става), и хем обаче писанията са плод на болни мозъци? Кое от двете, аз лично съм за второто, ама ти май се опитваш да събереш две паралелни вселени.

БГ арми, дпс е част от бсп, сигурно си единствения, който не го е осмислил още.

[offtopic]Проданов, как може поустовете ти, винаги да са насочени в това, да оборваш някаква теза. Кой каквото и да каже тук ти винаги си в контра. Как пък, един път не написа нещо позитивно или поне да се съгласиш с някой за нещо. Ти, постоянно ли търсиш конфронтация или просто си правен на обратно. Ако имаш нещо да казваш по темата казвай, но стига си търсил провокации в думите на другите.[/offtopic]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 25 юни 2009 09:38

Тия кувейтци дали ще платят и задълженията на червените към разни правителствени организаций и бивши играчи и треньори? ;)
Кой е този луд,който да плаща чужди сметки? Търся такъв да ми плати довечера сметката в ..........! :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 юни 2009 09:53

Абе,тези кувейтци,не са ли онези шейхове дето дойдоха миналата есен на ''Българска армия'',на оглед? :P :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 25 юни 2009 12:23

от Parmalat на 24 Юни 2009 17:37

Защото ЦСКА е известна конвектируема марка.Цска има милиони фенове в България и е един от 3-те най популярни отбора в Страната заедно с Ботев и Левски.Също така е известен ако погледнем ЦСКА като предприятие с нужните инвестиции може да е на печалба.Другите БГ отбори нямат нужната реклама пред Европа.Примерно виж Черноморец Бургас .Краси Балъков и Бобич уредиха контроли с Волфсбург,Майорка,Галатасарай .Всичко зависи и от възможностите на отбора.Ярък пример са Олимпиакос и Панатинайкос в Гърция ;)

Отдавна не се бях смял така!Добре,че ви има за да се смеем по-често. :)
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
ВОЖД-УЧИТЕЛ
Контакти:

Мнениеот ВОЖД-УЧИТЕЛ » 25 юни 2009 14:15

ако кувейтци платят за тези испанци, те ще им държат и правата и при бъдеща продажба ще си приберат парата ... нали не очаквате някой да даде пари просто така .... или пък Цска са решили да вземат поредният заем, който ще трябва да изплащат заедно с предните 30-40 заема .....

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 25 юни 2009 19:39

Браво, браво, да идват побързо тия Испанци, Урогвайци, Унгарци, Сърби, Французи и някоя жълтурка може. Да идват, да идват в Цска има място само,че нямат тоалетна завалийте, а иначе Титан това им е работата да събират боклука и чудя се защо още няма надпис Цска по кофите за боклук. Крайно време е господа Титани да сложите надписите и също така да не забравите тоя Г. Атанасов, че няма по-голям от него ............. Добре,че не съм журналист иначе щях да се срамувам заради тоя от професията си. Жалко за истинските фенове,защото всяка година ги лъжат,че ще оправят отбора, школата,базата и че ще градят отбора върху собствени юноши и те чакат ли, чакат, ама кога ще им свърши чакалото не знам.

Върни се в “ЦСКА”