Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Мнениеот tzvetan_tee » 25 апр 2014 16:44

Аз също ще съм там, не отивам за да троша или да плюя. Отивам, за да си подкрепям отбора ;) След като отправяте такива призиви обаче, редно е да погледнете себе си - визирам мачът от есента когато с бомба уцелихте журнилистка, а без малко и едно от нашите деца, които носеха топки ;)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
*•ELECTROFANATIK•*

Мнениеот *•ELECTROFANATIK•* » 25 апр 2014 16:53

Левскарчета, потвърждавате думите ми, че сте отворени само в интернет. ;)
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 апр 2014 17:01

Къде ще поберете агитката на Левски там :? при негативен резултат феновете на Левски ще прекратят мача с ''домашни бомби'' :lol:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 25 апр 2014 18:05

juju написа:Искам да отправя най-искрен апел към феновете на Левски за утрешния мач с Ботев на Коматево. Бях със сина си на предния за купата, който се игра на същото място и пред нас се разигра грозната картинка левскари да обстрелват бултрасите със сигнални ракети. Ние ходим точно в сектора с агитката и искаме да подкрепяме спокойно любимия си Ботев. Как да стане това, след като утре ще пристигнем на базата със свити сърца и притеснение относно животите ни. Моля ви бъдете разумни, не правете отново онова, което се случи преди няколко седмици! Не превръщайте футболната игра и удоволствието от нея в бойно поле. Всеки отива на стадиона да подкрепи отбора си, воден от любовта към него, а не от омразата към съперника. Или може би аз съм единствения на това мнение? Да се надяваме да наблюдаваме един истински дерби мач с хубав футбол и много емоции. Не го превръщайте в трагедия, която може евентуално да се случи при обстрелването със сигнални ракети. Призива е и към нашите жълто-черни фенове! В случай, че решат да си връщат на софиянци от изминалия мач.

П.С. Явно заглавието на предната ми тема не се хареса на някои хора. Ок, заключихте я, няма проблем. Но моля не пипайте тази, защото въпроса който се обсъжда в нея е доста сериозен и трябва да му се обърне подобаващо внимание.

Приятелю, с молби няма да стане! Представителите на закона и държавата (ако изобщо я има) трябва да се събудят и най-накрая да има последствия след действия като тези от преди седмица на феновете на Локото, като най-пресен пример или пък нашите дилъри, където блъскаха и съблякоха Петев. Не е нормално да няма обществено-полезен труд и забрана за посещение на спортни събития за такива постъпки.
Докато полицията не изолира изродите и дилърите от агитките, аз детето си на мач няма да заведа. Късмет на тебе утре!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 апр 2014 18:38

Teo написа:Къде ще поберете агитката на Левски там :? при негативен резултат феновете на Левски ще прекратят мача с ''домашни бомби'' :lol:

Ние не прекратяваме мачове , за разлика от друг отбор който преди години трябваше да ги извадят от групата за рецидив след един мач в Мездра , но тогава "синьото БФС " ги спаси.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 25 апр 2014 19:29

В коматево ли? :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 апр 2014 19:36

На 11 май ще ви покажем какво е многобройна публика! Коматево ще кънти с армейски песни!
Тоя сезон сме домакини на абсолютно всички стадиони в България!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 25 апр 2014 20:01

Teo написа:На 11 май ще ви покажем какво е многобройна публика! Коматево ще кънти с армейски песни!

Много мухи имаш в главата :lol: :!:

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 25 апр 2014 20:28

Teo написа:На 11 май ще ви покажем какво е многобройна публика! Коматево ще кънти с армейски песни!

:DDDD Уолкът, кви домакини те гонят?! Че вие оня ден бяхте гости в центъра на София и то за пореден път!

LOST

Мнениеот LOST » 25 апр 2014 20:57

Какви гости бе бот,как ще коментираш факта,че се водихте домакини а пак бяхте се скрили зад въжето,дори и тогава пак не бяхте много.Очаквам другия мач да сте над входовете,а скоро дори няма да идвате на стадиона.

Върни се в “Футбол - България”