pas написа:Bourgas написа:Какво да направя? Ти какво направи като ви облякоха в розово и ви изгониха от стадиона? До колкото се сещам и сега не сте в "Храма"? Ако имам едни милиони в джоба, да ги изкарам и да купя стадиона от Събев, че да ви ги даря, че наистина ми писна на трибуквието.
Когато ни облякоха в розово нарочно ходих на стадиона със зелена фланелка. Признавам, преди това не съм го правил често. Когато прекръстиха отбора на Нафтекс, тогава се появиха най-много песни за Нефтохимик и се пееха най-силно. "Нафтекс" не помня някой, някога да е викал.
Подкрепях си отбора в Долно Езерово, във "В" група обикаляхме селата, ходих до Сливен, Несебър на домакинства.
И вие сте жертви и пионки, като нас. Но поне отстрани изглежда, че на вас ви харесва. Може би защото никога не се е чул сериозен глас от ваша страна, че това статукво не ви харесва.
Още си спомням мненията и тук и по други форуми как трябва да бъдем изгонени от стадион Нефтохимик /сега Лазур/. Не вярвам ти лично да си писал нещо подобно, но бяха ваши хора и това си беше нечувана наглост и безочие. А в това време останалите просто си мълчахте и ако сте мрънкали е било така, че никой да не чуе.
Щом ни следиш, да ти кажа и аз. Забелязваш ли, на някой да му харесва? Колко ходите вие на мачове, колко ходим и ние? Знаеш ли, че аз ходех на вашите мачове до преди няколко години и точно като бяхте Нафтекс никой не пееше, момчетата от агитката седяха на най-горния ред на "Лазур", тогавашния "Нефтохимик" и бяха на целия стадион не повече от 50-100 човека всеки мач в годината на изпадането ви, когато се пуснаха цялата школа да играе. Тя си беше шампионска, обаче в профи футбола не можаха да се справят.
Та, на кого му харесва? Ето, върнахте се на стадиона в началото на сезона, защо не го пълнехте, както обещавахте? Нали се върнахте след колко години лутане? Ако бяхте ходили по 4000 човека на мач и по 3 лв. билет, много по-малко от колкото цената на нашия, щяхте да плащате наема от 12 бона и нямаше да има такива проблеми.
За едно се радвайте, че нямате задължения като Черноморец, за останалото ви съжалявам. Защото диалог мога да имам аз лично с хора, които не ги в срам да си признават истините. Не мога да имам диалог с мантри, които са далеч от фактите.
Феновете на Черноморец не искат отбора им да изглежда по този начин, който е сега, а именно - източване, малоумно управление, та в това число и стадиона. Никой не го е искал, никой не се е радвал, че играем там. И никой не трябва да си мисли, че най-малко тези момчета са виновни за това.