Мнениеот sam_vimes » 07 апр 2014 23:01
Напротив, взаимно изключващи се са. И за мен това е проява на дребен тарикатлък - един вид, ако се издъни прогнозата, пак да съм напред. Гледам какво правят по другите страни - букмейкърските пунктове са пълни с хора, които не се познават, но си обсъждат мачовете стабилно, някой от т.нар. майстори винаги споделя какво е играл и т.н. В Германия ми се случи това - аз, непознатият им човек, който видимо не е немец, бях поканен да се включа. Посочиха ми един човечец, който "много ги ловял". Без колебание се запознахме и ми даде ей така, без да съм го помолил дори, прогноза. Еми изкара ми 50 евро с 15 човека. Ще кажете, не е много. Важен е жестът. Гледам и из интернет - хората си правят бетинг форуми, обсъждат, споделят инфо и тъй като са мултикултурни като състав, всеки споделя прогнози било засвоята, било за друга държава, с която е добре запознат.
Само тук, в България, като влезеш в квартален еврофутбол за 1-ви път, всички те гледат все едно си им е*ал дъщерите. Крият си талоните, карат се като деца кой от кого преписвал. Станах свидетел на юмручен бой защо единият взел вестника, за да го разлисти. Еми.. до култура си е, явно.
Затова съм дълбоко възмутен от всеки 15-годишен келеш, който след 3 познати мача иска пари за прогнозите си. Не че няма балъци да дават, но
онези, които играят с големи суми трябва да са луди да залагат на купени прогнози. А да играеш с малко пари е нерентабилно, след като така или иначе започваш с 10-20 лева назад.