DrAvalanche написа:Да не искате да ми кажете, че Славия и Локо Сф някога са участвали в уговорени мачове?
Никога. Защото те се разбират без думи !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
DrAvalanche написа:Да не искате да ми кажете, че Славия и Локо Сф някога са участвали в уговорени мачове?
Как дори може и да си помислиш нещо подобно?DrAvalanche написа: Да не искате да ми кажете, че Славия и Локо Сф някога са участвали в уговорени мачове?
DrAvalanche написа:Нима не вярвате, че Черноморец могат се спасят за сметка на Славия или Локо Сф? Нима намеквате, че БФС помага на Венци фиданката и оня с бенката, защото са членове на изпълкома? Да не искате да ми кажете, че Славия и Локо Сф някога са участвали в уговорени мачове?
FCH написа:Като изключим изпадналите Нефтохимик, Пирин ГД и Любимец, от останалите в седмицата единствено Берое и Черноморец имат стадиони отговарящи на условията.
Локомотив най-малкото заради стадиона си не трябва да получи лиценз, а Славия вече години наред обешава модерен стадион, сега бат Венци иска да му направят държавни пари такъв. Няма да се правим докато шефове на отбори командват футбола ни - или всички шефове в изпълкома или никой!
Балкански Орел написа:До скоро исках да се спаси Черноморец за смтка на някой от отборите с двама фена, но те в последните домакински мачове имат по 50 човека публика така че ми е все тая.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта