Ядем отровни банани!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ядем отровни банани!!!

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 11:10

CTAHKO написа:На практика излиза, че в България е забранено отглеждането на ГМО култури (колко се спазва тази забрана и колко не се отглеждат такива култури е отделен въпрос), но са разрешени вноса и продажбата на продукти, съдържащи ГМО и най-различни вредни субстанции :) И какво правим, пак се тровим 8-)

Станко, ГМО и пръскане с пестициди, са абсолютно различни неща ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 апр 2014 11:13

boabbb написа:
CTAHKO написа:На практика излиза, че в България е забранено отглеждането на ГМО култури (колко се спазва тази забрана и колко не се отглеждат такива култури е отделен въпрос), но са разрешени вноса и продажбата на продукти, съдържащи ГМО и най-различни вредни субстанции :) И какво правим, пак се тровим 8-)

Не е точно така ;) Точно за това се мислят тези ГМО култури, за да издържат на пестицидите на Монсанто ;) Обикновените култури не издръжливи на тях. Освен вредителите, измират и самите растения 8-)

П.П. Отделно, като си говорихме с един от най-едрите зърнопроизводители в БГ, човека каза че почти всички отглеждани маслодайни култури(рапица и слънчоглед) в БГ са ГМО. Даже ми обясни че тези, които ги пръскат с машините, са най-скъпоплатените работници в селското стопанство, защото им се взима здравето. Даде ми и пример с един от неговите работници, който не спазвал мерките за безопасност и пръскал без да си слага маска, как за един сезон (6 месеца, не зная по колко пъти се пръскат тези култури) му извадили жлъчката. Смятай за какви отрови говорим и с какво се храним :)
Последна промяна от CTAHKO на 03 апр 2014 11:24, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

6urda
Контакти:

Мнениеот 6urda » 03 апр 2014 11:16

Чапаев написа:
Какво повече да говорим! Предпочитам опашките по бай Тошово време, отколкото сегашното разнообразие и изобилие от отрова!

:mrgreen: Хайде сега си представи,че сме по татово време!Как мислиш,бананите откъде щяха да бъдат? :) Защото аз си спомням как като гръмна Чернобил ручахме марули на поразия.Май Тато беше на власт....И той ручаше марули,ама неговите му ги караха от другаде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 11:19

CTAHKO написа:
boabbb написа:

Не е точно така ;) Точно за това се мислят тези ГМО култури, за да издържат на пестицидите на Монсанто ;) Обикновените култури не издръжливи на тях. Освен вредителите, измират и самите растения 8-)

Те всъщност самите пестициди заразяват и изтрепват нормалните сортове, за да се продава, освен препарати, и семе ;)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 апр 2014 11:23

Това дали е истина, че аз като тренирам всеки ден ям по 1 банан :? :mrgreen: :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 11:24

kingofpop написа:Това дали е истина, че аз като тренирам всеки ден ям по 1 банан :? :mrgreen: :o

Оттука-натама само ще го облизваш :mrgreen: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 03 апр 2014 11:29

6urda написа:
Чапаев написа:
Какво повече да говорим! Предпочитам опашките по бай Тошово време, отколкото сегашното разнообразие и изобилие от отрова!

:mrgreen: Хайде сега си представи,че сме по татово време!Как мислиш,бананите откъде щяха да бъдат? :) Защото аз си спомням как като гръмна Чернобил ручахме марули на поразия.Май Тато беше на власт....И той ручаше марули,ама неговите му ги караха от другаде!

Няма какво да си представям! Давам ти жив пример! В момента сме в 21-ви век и не съм забелязал, след аварията във Фукушима да са спрели вноса на японски стоки! Не виждам къде е разликата! Тато беше лош, щото ни тровел покрай Чернобил, а тия ни тровят покрай Фукушима, но са от добрите тровещи! Смях!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 11:30

Какво японско си купи скоро, бе, шефе :?:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 апр 2014 11:31

kingofpop написа:Това дали е истина, че аз като тренирам всеки ден ям по 1 банан :? :mrgreen: :o

Малко ти са :lol: :lol: :lol: Яж в по-големи количества 8-) Краят ти ще е по-бърз и безболезнен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 03 апр 2014 11:37

boabbb написа:Какво японско си купи скоро, бе, шефе :?:

Бонзай, суши, водорасли за ядене, рибки и водорасли за аквариума! Окапа ми косата, ако ще питаш за резултатите! Може да има и други странични ефекти, но ме е страх да отида на лекар да се прегледам!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Върни се в “Свободна зона”