За Коко, зоните, края на света и защо сме си виновни ние...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: За Коко, зоните, края на света и защо сме си виновни ние...

Мнениеот MAXIMUS » 30 мар 2014 18:52

Хамър написа:
stefani написа:Ако имаше БФС на място Локо и Коко нямаше да са в А група :)

Ако имаше БФС, още една камара други отбори нямаше да ги има, начело с ЦСКА...

Има ЦСКА, има футбол! Няма ЦСКА, няма футбол!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2014 09:20

MAXIMUS написа:
Хамър написа:

Не, просто ако няма ЦСКА ще го преместим от левия крачол в десния, малко наркомани ще останат без работа, прилично число куфари, ще им е зле 2 месеца, след което фен масата на Лудогорец ще нарастне рязко!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 мар 2014 10:21

Пловдив1926 написа:
MAXIMUS написа:
Хамър написа:

Не, просто ако няма ЦСКА ще го преместим от левия крачол в десния, малко наркомани ще останат без работа, прилично число куфари, ще им е зле 2 месеца, след което фен масата на Лудогорец ще нарастне рязко!

Иии, верно ли, бе :? А ако закриеме Локо, какво ще правите вие - връщате се към брането на желязо, ли :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2014 11:12

Ще гледаме художествена гимнастика.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 31 мар 2014 11:37

Пловдив1926 написа:
Като си говорим за тези неща с приятели винаги се стига до въпроса "добре де, какво да правим". За мен ситуацията в Локомотив е същата като в България - пагубно управление, но хората не излизат да палят парламента защото не знаят, кой ще дойде на мястото на сегашните изроди. Според мен единственото правилно решение за нас като локомотивска общност в момента е да се обединим в това, че Коко Динев трябва да бъде изметен на секундата от отбора! От там нататък - каквото сабя покаже! Не може да фалираме, ако трябва като Берое ще станем общинско-държавно-частен отбор, но ще ни има. Ако трябва в Б група една година - но да ни има. Без започване от нулата, без нищо - просто трябва да изгоним Динев. И след като го направим, не трябва да позволим на хора като Зума и Насио да ни "намерят" следващия Коко Динев. Изход от тази ситуация без болка няма, повярвайте ми. Ще трябва да я преживеем. Но нека запазим достойнството си, приятелството и най-вече единството, което ако този човек остане още повече ще остане само един мил спомен от миналото.

КОКО ВЪН, ЛОКОМОТИВ Е НАШ!

На въпроса : "Добре де, какво правим?" очевАдно И автора няма отговор.
При "Берое" имаше много и различни регионални и силно политически и икономически причини. Те са единственият голям отбор в региона и Властта се опита да не настройва феновете срещу себе си. Флирта на Бойко с поредното "назначаване" на Коко за шеф на "Локо" е нагледен пример как Властта се опитва да замаже очите на едните за да изсипе благодат при другите. Сега вече не очакваме подобен повторен жест. На Властта им е през предника за "Локо" особено след протестите с активното участие на феновете.
При "Берое" втората причина бяха едни ТЕЦ-ове да се дадат на едни хора. Голямото предприятие в Пловдивско КЦМ, ВЕЧЕ е на правилните хора. Тъй че помощ от Държавата - не. При "Берое" участват и няколко патриотични местни бизнесмени. Пловдивските бизнесмени нещо не са локофенове, май?
Без държавна и икономическа подкрепа , отбора - кредитополучател на Коко няма да изкара ЕДНА година в Б група.
Просто няма да участва в професионалния футбол дълго.

-----------------
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2014 11:43

Аман от свободни съчинения :) Феновете на Локомотив са повече от населението на Стара Загора, т.е имат много по-голямо гео-политическо влияние от Берое. Това, че вие се продадохте на турците и почнахте от В група щото Караибрахима е свикнал да не плаща задължения и за едни смешни 200 000лв 3 години обикаляхте по родните села не значи, че не може да се излезе по-културно и умно от създалата се подобна, а не същата на ваща ситуация!

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 31 мар 2014 13:20

Привърженик съм на Ботев, но баща ми и дядо ми бяха страшни Локомотивци, даже дядото на жена ми е един от основателите на Локо. И съм изцяло съгласен с теб.Гледах мача във Варна и ясно се вижда как играете за 0:2 двете полувремена по 0:1. При първия гол на Черно море никой от Локо пд не скача за топката странно. Отделно и подготовка със странни резултати.Ако искате да не сте тото отбор, трябва да махнете Коко. Локо винаги са били отбор, който е имал достойство и е играл силно срещу силните. А сега играете само когато Коко няма интерес или не може да нареди мача.Конкретно този полусезон играхте само срещу Ботев.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 мар 2014 14:06

El Grande Capitan написа:
Пловдив1926 написа:Феновете на Локомотив са повече от населението на Стара Загора, т.е имат много по-голямо гео-политическо влияние от Берое.

Ахахахахах,Респект!
След проекта Софийско море,това е второто нещо днес,което ме накара да се хиля истерично.....

Мен пък много ме забавлява подписа ти от известно време и си мисля дали със същата охота можеш да си сложиш и някое "ключово" изречение от договорните взаимоотношения, с които се сродихте с "Металик" Сопот... Ей' така... да се позабавляваме и ние!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
B&W
Контакти:

Мнениеот B&W » 31 мар 2014 15:05

До Атанас7510
Родът ти те задължава да си локомотивец,може да се засрамиш.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 31 мар 2014 15:21

plovdivram написа:
El Grande Capitan написа:
Пловдив1926 написа:Феновете на Локомотив са повече от населението на Стара Загора, т.е имат много по-голямо гео-политическо влияние от Берое.

Ахахахахах,Респект!
След проекта Софийско море,това е второто нещо днес,което ме накара да се хиля истерично.....

Мен пък много ме забавлява подписа ти от известно време и си мисля дали със същата охота можеш да си сложиш и някое "ключово" изречение от договорните взаимоотношения, с които се сродихте с "Металик" Сопот... Ей' така... да се позабавляваме и ние!!! :)

Този подпис е странен и на фона, че тяхното ДЕРБИ е с Левски, но странно защо подписът му е свързан с историята на Локомотив :?: Странно е и как срещу Локомотив са им най-хубавите хореографии(макар и обърнати или наказани), странно е и защо в София срещу Нас бяха доста повече отколкото срещу Левски :?: НО КАКТО ВИНАГИ ОТГОВОР НЯМА ДА ПОСЛЕДВА, ВСИЧКО НЕУДОБНО СЕ ПРОПУСКА БЕЗ ОТГОВОР- ТИПИЧНО ЗА ботевизма :!:

Върни се в “Локо Пловдив”