Хамър написа:stefani написа:Ако имаше БФС на място Локо и Коко нямаше да са в А група
Ако имаше БФС, още една камара други отбори нямаше да ги има, начело с ЦСКА...
Има ЦСКА, има футбол! Няма ЦСКА, няма футбол!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Хамър написа:stefani написа:Ако имаше БФС на място Локо и Коко нямаше да са в А група
MAXIMUS написа:Хамър написа:stefani написа:Ако имаше БФС на място Локо и Коко нямаше да са в А група
Пловдив1926 написа:MAXIMUS написа:Хамър написа:stefani написа:Ако имаше БФС на място Локо и Коко нямаше да са в А група
Не, просто ако няма ЦСКА ще го преместим от левия крачол в десния, малко наркомани ще останат без работа, прилично число куфари, ще им е зле 2 месеца, след което фен масата на Лудогорец ще нарастне рязко!
Пловдив1926 написа:
Като си говорим за тези неща с приятели винаги се стига до въпроса "добре де, какво да правим". За мен ситуацията в Локомотив е същата като в България - пагубно управление, но хората не излизат да палят парламента защото не знаят, кой ще дойде на мястото на сегашните изроди. Според мен единственото правилно решение за нас като локомотивска общност в момента е да се обединим в това, че Коко Динев трябва да бъде изметен на секундата от отбора! От там нататък - каквото сабя покаже! Не може да фалираме, ако трябва като Берое ще станем общинско-държавно-частен отбор, но ще ни има. Ако трябва в Б група една година - но да ни има. Без започване от нулата, без нищо - просто трябва да изгоним Динев. И след като го направим, не трябва да позволим на хора като Зума и Насио да ни "намерят" следващия Коко Динев. Изход от тази ситуация без болка няма, повярвайте ми. Ще трябва да я преживеем. Но нека запазим достойнството си, приятелството и най-вече единството, което ако този човек остане още повече ще остане само един мил спомен от миналото.
КОКО ВЪН, ЛОКОМОТИВ Е НАШ!
El Grande Capitan написа:Пловдив1926 написа:Феновете на Локомотив са повече от населението на Стара Загора, т.е имат много по-голямо гео-политическо влияние от Берое.
Ахахахахах,Респект!
След проекта Софийско море,това е второто нещо днес,което ме накара да се хиля истерично.....
plovdivram написа:El Grande Capitan написа:Пловдив1926 написа:Феновете на Локомотив са повече от населението на Стара Загора, т.е имат много по-голямо гео-политическо влияние от Берое.
Ахахахахах,Респект!
След проекта Софийско море,това е второто нещо днес,което ме накара да се хиля истерично.....
Мен пък много ме забавлява подписа ти от известно време и си мисля дали със същата охота можеш да си сложиш и някое "ключово" изречение от договорните взаимоотношения, с които се сродихте с "Металик" Сопот... Ей' така... да се позабавляваме и ние!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта