Дават ли А Група в друга държава?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Дават ли А Група в друга държава?

Мнениеот puhisamolevski » 26 мар 2014 20:30

MoNteSo написа:
puhisamolevski написа:Преди години, когато предаваха А ПФГ по Ринг.бг имаше размяна с румънския канал Спорт.ро за ключовите дерби мачове. Те ни даваха Стяуа-Динамо, ние им давахме Левски-ЦСКА. Даже си спомням, че от чужбина бях гледал дербито с румънски коментар. Също така мисля, че преди време даваха отбрани мачове и в Македония

Даваха ги, защото нашите снимаха с техниката на Sport.ro
То по принцип Ринг трябваше да имитира въпросния канал, дори и по логото на телевизията си личи. Може и да са заедно в някаква медийна група, не съм толкова запознат.

В едха медийна група са. Не сме снимали с тяхната техника, а с общата техника на медийната компания CME.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 26 мар 2014 20:53

Ivo-Chernomoretz написа:Дано не , че иначе хората ще си кажат какъв е този цирк :!:

Явно не си гледал много мачове извън първенствата на големите сили. Половин Европа е по-зле, за другите континенти да не говорим.
И да не са само приказки: Албания, Македония, Молдова, Беларус без водещия отбор, балтийските страни, джуджетата, скандинавските като чисто футболно качество не мога да кажа, че са по-добри, Сърбия освен Партизан и Звезда, които са на нивото на нашите водещи отбори, Словения, Словакия, Унгария може би, Черна Гора, Грузия, Армения... и други ще има. Изобщо ако разделим европейските първенства с една средна линия А група ще е в горната половина. И все пак си е доста слаба де :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 26 мар 2014 20:54

В Северна Корея вероятно, нали обменяме опит :)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 мар 2014 21:05

Докато ги даваха по БНТ мисля , че ги даваха и по сателитният канал ;)
А сега с Булсат и ВиваСлон ги дават в достатъчно държави !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 мар 2014 21:23

YANTRA_FOREVER написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Дано не , че иначе хората ще си кажат какъв е този цирк :!:

Явно не си гледал много мачове извън първенствата на големите сили. Половин Европа е по-зле, за другите континенти да не говорим.
И да не са само приказки: Албания, Македония, Молдова, Беларус без водещия отбор, балтийските страни, джуджетата, скандинавските като чисто футболно качество не мога да кажа, че са по-добри, Сърбия освен Партизан и Звезда, които са на нивото на нашите водещи отбори, Словения, Словакия, Унгария може би, Черна Гора, Грузия, Армения... и други ще има. Изобщо ако разделим европейските първенства с една средна линия А група ще е в горната половина. И все пак си е доста слаба де :lol:

Абе по-добре , че не ги дават ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 мар 2014 21:27

Не съм чувал да дават, но това трябва да се заложи сред приоритетите на БФС. Освен че носи допълнителни приходи от ТВ права, излъчването в други държави е въпрос на чест и престиж. Аз се чудя следното. Аз че съм против чужденците от Африка и Южна Америка против, но те така или иначе искат да дойдат да играят тук. Тогава защо да не излъчваме първенството в Бразилия, Аржентина, Алжир, Тунис, Гана и Нигерия примерно?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Gerard Piqué
Контакти:

Мнениеот Gerard Piqué » 26 мар 2014 21:29

doktora25 написа:Не съм чувал да дават, но това трябва да се заложи сред приоритетите на БФС. Освен че носи допълнителни приходи от ТВ права, излъчването в други държави е въпрос на чест и престиж. Аз се чудя следното. Аз че съм против чужденците от Африка и Южна Америка против, но те така или иначе искат да дойдат да играят тук. Тогава защо да не излъчваме първенството в Бразилия, Аржентина, Алжир, Тунис, Гана и Нигерия примерно?

+1
[offtopic][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m30c60MqR41rry97jo1_500.png[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 26 мар 2014 21:29

Както Янтра каза и другите първенства са слаби,глобализация,а и испанското май не е както преди.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 26 мар 2014 21:31

Даваха ЦСКА и Лудогорец по БИР ТАШАК ТВ! :mrgreen:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 мар 2014 21:32

Разбира се, че .. не ! :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”