100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София
За жалост и ЦСКА и Левски се водят към умишлено закриване,нещо което не мога да разбера защо се прави?!? Аз като фен на ЦСКА съм толкова отчаян ,че просто нямам думи...Да записахме този сезон 3 победи над сините,но какво от това,като вече нямам желанието да ходя на мачове...Едно време бях на всеки мач без значение къде се играе той,сега от 3 години не съм стъпвал на стадиона.Много хора ще кажат че съм псевдофен,но като цяло и преди е имало слаби периоди и слаби играчи,но каквато сбирщина има сега в двата отбора никога не съм гледал!Тошката се подиграва с Левски,дон Лупиньо с ЦСКА,пуска някакви акции сега,ще прибере паричките отново,пък нека излизат по ТВ-то и да ми казват как всичко било публично и т.н.Хора живеем в България,тук няма нищо публично и прозрачно,осъзнайте се!! Двата колоса за момента бавно ,но сигурно заминават към небитието.Дано се случи нещо кардинално,за да могат да тръгнат нагоре,защото футбол в БГ без ЦСКА и Левски няма да има...Сами ставаме свидетели на селските мачове между Литекс и Лудогорец да речем....
- ultrasbooks.com
- Контакти:
миле гърбавия написа:Има десетки отбори в света дето честват 100 годишнина .Що пък трябва задължително да се печелят титли и купи?
Абсолютно

Вие децата ви като не донесат шестица от училище пребивате ли ги? Ако счупят някоя чиния ръцете ли им режете?!
Жените ви като не ви направят закуска през прозореца ли ги изхвърляте?!
Е*ал съм ги в тенекиите! Нас идентичността ни отнемат, .....купи, вази.....
14 точки не са много, има два месеца до края на шампионата. Може и медали да спечелите и евривиза

-
- Контакти:
Най-малкият проблем на Левски е, че няма да играе в Евротурнирите. И без това последните 3 години отпадаме в първи кръг. Напротив, Левски си е на привържениците като идея, вяра, морал! Батков е собственик единствено на АКЦИИТЕ на Левски, но не и на каузата "Левски'!
Декларацията е от вчера, ти това го твърдиш от доста време. И декларацията няма претенции за юридическа точност. Давай, докажи ни, че е на Батков?
Кашчей написа:criminal написа:W84me написа:Teo написа:W84me написа:Дреме ми за тия футболисти! Празника трябва да си го направим ние!
Какъв празник ще правите, като Левски не е ваш
На кого е Левски, Свинска зурло?
Заради такива като теб ,губите подръжници всяка минута. На Тодор Костадинов Батков е „Левски"
Ами вие на кого сте.. на феновете ли?
Какво значение има за теб, тук става въпрос за ПФК „Левски"

- Лимонадения Джо
- Контакти:
След 100 годишнината идва 101, 102 и т.н. Не виждам какво толкова страшно е станало. Реал Мадрид загуби финал за Купата на Краля в дена на 100годишнината си и то на Бернабеу. Най-важното е да се сложи ред в клуба защото следващата година ще е още по-лошо.
criminal написа:Какво значение има за теб, тук става въпрос за ПФК „Левски"
Значението е голямо:след като казваш, че "врагът" не е на феновете, то би трябвало вашият отбор да е на феновете. Всичко друго си е чесане на езиците.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
tprodanov написа:Декларацията е от вчера, ти това го твърдиш от доста време. И декларацията няма претенции за юридическа точност. Давай, докажи ни, че е на Батков?
Доста, колко да е доста, от последното увеличение на капитала, когато Чорни му подари акциите..6-7 години.

Ами самият Батков твърди, че Чорни не му е подарявал акциите. И дори пак самият Батков казва различни неща затова колко са били акциите към онзи момент.