Един съблечен треньор е шампион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Един съблечен треньор е шампион!
Не той,ти си срам за всички левскари. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

-
- Контакти:
Верно ли има такива малоумници, които си мислят, че с Петев положението щеше да е различно?
angelco77 написа:Не той,ти си срам за всички левскари.
Той е срам за хората! Сигурно има канални плъхове по- достойни от него! Това да се гордееш, че си унижил по този начин друг човек и да заставаш зад някаква изкривена кауза е толкова долно!
Иначе, браво на Петев, ако беше останал при вас, никой не може да каже, дали щяхте да сте кой знае колко по- добре, но поне нямаше да сте толкова жалки, като в момента.
Ще е доста интересно, ако Ботев успеят да го дръпнат лятото, което ме съмнява.

flo написа:grasiani написа:Пожелавам му да стане шампион на Петев,защото заслужава ,срам ме е като левскар,че една шепа безмозъчни същества постъпиха така с него .Върховна простотия,е сега всичко ни се връща с лихвите ,тия хора толкова гафове направиха ,че не знам колко време ще мине да се измие срама .Срамен президент,срамна публика -част от нея ,срамни футболисти,е на това му се вика да празнуваш 100 -годишен юбилей със срам.Огорчението е голямо .
Срам си за всички левскари
С кое съм срам за всички левскари ,по каква причина ,аз ли съблякох треньора и го унижих публично без човека да има капка вина за нещо,аз ли се изгаврих със синята легенда Наско СИРАКОВ , аз ли писах безсмислени декларации в подкрепа на Батков и Тонев,с какво аз обикновения фен навредих на Левски,с кое съм срам за Левски ,аз ли разруших стадиона, аз ли назначавах неподходящи хора на постове ,аз ли давах интервюта и се пъчех пред медиите с непосилни обещания ,аз съм бил срам,хайде бе,тия ги пиши за някой друг не и за мен.
Нека тези които го съблякоха и техните подръжници да се извинят на него, на нас които го искахме в Левски И Батков, а не да се правят на по големи католици от Папата !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !