Къде да е дербито?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Къде да е дербито?

Мнениеот PFC Litex » 19 юни 2009 14:03

Индианец написа:е как къде на клубните много ясно.невероятен кеф за мен е да отида на армията и да се разцепя от кеф от викане.и после факли ,бомби ,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера

След това те идват на Герена и съм склонен да приема, че и таблото може да сринат.

Докато един фен отива на мач с подобни нагласи, добро няма да видим
Изображение

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 19 юни 2009 14:04

MORSKI написа:
Индианец написа:,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера

Това е селения-не атмсофера!!!!!

не ми обяснявай.ти като отидеш на коритото и няма седалки кво ме интересува?????аре гледай си там регионалното дерби...........опааааа то едните вече не са в Агрупа

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 юни 2009 14:08

Индианец написа:
MORSKI написа:
Индианец написа:,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера

Това е селения-не атмсофера!!!!!

не ми обяснявай.ти като отидеш на коритото и няма седалки кво ме интересува?????аре гледай си там регионалното дерби...........опааааа то едните вече не са в Агрупа

Тич уваш ли се-явно толквоа ти е акъла що отиваш за да чупиш!Ей затов аняма д аима публика!!!!Вместо да си вземеш поука ти се опитваш да разсъждаваш-не ти с еполучава.....Ти смао за да чупиш ли отиваш на стадиона?Това са комплекси!!!!!И на Коритото има седалки,ама аз никога няма да ги счупя,защото това е нсика култура и комплексарщина!!!!Лелле колко мъка има по тоя свят!!!!

Потребителски аватар
Polkovnika
Контакти:

Мнениеот Polkovnika » 19 юни 2009 14:08

Този мач винаги се е играл и трябва да се играе на националния стадион! Така беше едно време така ще бъде и занапред, това е толкова ясно колкото е ясно, че петолъчката е символът на моя любим отбор!
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юни 2009 14:09

cska_90 написа:
tprodanov написа:На националния разбира се. И двата клубни, особенно единия не стават. На националния пък винаги има повече хора. Факт е, че Левски има известно преимущество на националния, което е основанието да не искат от ръководството на цска, но пък е факт, че последните две дербите феновете на цска бяха повече в едното и колкото нас на другото, така че това отпада. Като сложим и съдбата на седалките, не виждам причина да е на клубните.

Атмосфера? да бе, заеби. Ако тъпченето из железа и рушащ се бетон е атмосфера, ако чупенето на седалка при докосването й е атмосфера... Не знам, не ги разбирам. Искам да мога да скачам, да пея, на гол да се спуснем всички на долу, и без да се притеснявам, че стадиона ще се срути.

Къде в Европа дерби се играе на националния стадион?
Има си клубни и там трябва да се играят мачовете-дайте всички мачове да ги играем на националния тогава!

1. Какво значение има какво е в Европа? Ако французите имат примерно традиция да се ебат на стадионите и ние ли трябва? Сравнението не е основание.

2. Не виждам що изобщо ни сравняваш с Европа. Що реши, че сме европейска страна? Кое ни е европейско? Стадионите, отборите? Аз искам да съм на здрав стадион. От който после относително лесно мога да се прибера. Ако Герена и Армията изглеждаха като Алианц Арена и Олимпщадион немаше да имам нищо против. Реалностите са други бе, трудно ли е за виждане? Атмосфрера, глупости....

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 19 юни 2009 14:10

Polkovnika написа:Този мач винаги се е играл и трябва да се играе на националния стадион! Така беше едно време така ще бъде и занапред, това е толкова ясно колкото е ясно, че петолъчката е символът на моя любим отбор!

евалата комунист.ти си наистина червен и в душата си.браво

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юни 2009 14:13

tprodanov, изобщо не е традиция да се играе на националния.
Последните няколко години така се стекоха нещата.

Да, искате на националния, че Ви е страх и двата тима от вандалски прояви, но Ви е хубаво и на двата тима, когато из провинцията трошите на другите стадионите.

Челси и Арсенал на Уембли ли играят?
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 19 юни 2009 14:18

На националния трябва да се играят мачовете.Стадиона е сто пъти по добър от този на цска,не е нужно единия мач да се играе на хубав стадион а другия на подобие на стадион.
Но всичко явно е заради страха на цска от Левски,на армията явно си мислят,че имат по големи шансове.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юни 2009 14:23

PFC Litex написа:tprodanov, изобщо не е традиция да се играе на националния.
Последните няколко години така се стекоха нещата.

Да, искате на националния, че Ви е страх и двата тима от вандалски прояви, но Ви е хубаво и на двата тима, когато из провинцията трошите на другите стадионите.

Челси и Арсенал на Уембли ли играят?

Никъде не казах, че е традиция. Напротив. Чети, преди да коментираш. И не ме е страх от вандализъм, по-скоро ми е досаден. Просто отчитам реалностите и фактите, за челси, арсенал и други подобни аматьори не ме интересува. Нито им имаме стадионите, нито отборите, нито стюардите нито нищо, не виждам основание за сравнение. Не че не го написах вече, но няма кой да чете, очевидно.

Относно трошенето, предполагам знаеш на кой отбор съм фен, и предполагам помниш към коя публика на вашия сайт имаше благодарствено писмо за доброто държане.

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 19 юни 2009 14:24

Къв страх ве братле я се осъзнаи малко.Ест че трябва да се играе на клубните но заради такива като един от по-горе изказалите се които се мисли за голям мъж като чупи седалки ще се играе на национала.

Върни се в “Футбол - България”