Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

1242
Контакти:

Re: Акции?

Мнениеот 1242 » 10 мар 2014 23:46

galin56 написа:Според мен със тия акции нищо няма да се постигне. Както каза Кирил Домусчиев не е реално просто Стойчо да взима 50 000лв заплата а сина му 20. Не е реално да се взимат играчи като Тибони на 15 000 евро заплата и да са изиграли 2-3 мача и са се представили в тях на селско ниво. В същото време на Панчарево се срути някаква постройка, в която за огромно щастие нямаше деца по това време.
А и тези пари не трябва да са еднократни, те с тези разходи, които имат им трябват пари ако не всеки месец то поне веднъж годишно. Едва ли много фенове ще са съгласни да дават по 500-600лв всяка година и те да ходят за хора като Тибони и Косоко.

Вече заплатите в ЦСКА са нормални. Не виждам някаква голяма заплата! Не може със 500 лева да искаш да си първи!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2014 23:47

Владо_ЦСКА написа:Чакам да излязат и със сигурност ще си взема. Няма да питам къде ще отидат парите. Ще го направя от любов към отбора. За сега, все още не знам колко.
А за коментарите на сините, имам само един коментар и аз...
Колко много идиоти, а колко малко патрони 8-)

Стига с тази любов! Едно време наистина можеше да се говори за подобно нещо към футболните клубове. Днес народът е беден, каква ти любов?!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Venko123
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Venko123 » 10 мар 2014 23:48

Галин ли си какъв си, смешко, да те питам ти какви мислиш са заплатите в "националната кауза" и Ботев? Стойчо взимал 50 хил...И 100 ще взима ако трябва, заслужил си ги е!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 10 мар 2014 23:48

Точно Домусчиев да говори за пари и заплати е смешно, тоя палячо, който през живота си е взел всичко чрез приватизация и под масата и не е дал една стотинка.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 10 мар 2014 23:49

daniel875 написа:
Владо_ЦСКА написа:Чакам да излязат и със сигурност ще си взема. Няма да питам къде ще отидат парите. Ще го направя от любов към отбора. За сега, все още не знам колко.

Стига с тази любов! Едно време наистина можеше да се говори за подобно нещо към футболните клубове. Днес народът е беден, каква ти любов?!

Нарочно ли ме караш, да си повторя последното изречение от коментара си? Мазохист ли си?
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 мар 2014 23:50

Аз нещо не схващам целта на занятието, освен да се закърпи положението за момента. След време, когато пак ще трябват пари, а акциите са вече разпродадени, от къде ще се финансира този отбор? Може би всеки който притежава акции ще продължи да заделя средства като собственик на клуба вече. Едва ли!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 10 мар 2014 23:51

plamenst7 написа:Аз нещо не схващам целта на занятието, освен да се закърпи положението за момента. След време, когато пак ще трябват пари, а акциите са вече разпродадени, от къде ще се финансира този отбор? Може би всеки който притежава акции ще продължи да заделя средства като собственик на клуба вече. Едва ли!

Плаща се годишна такса от акционерите... ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2014 23:52

Владо_ЦСКА написа:
daniel875 написа:

Нарочно ли ме караш, да си повторя последното изречение от коментара си? Мазохист ли си?

Слушай, младежо, едно време бях много голям привърженик на "Левски", но след 1989 година получават футболистите незаслужено повече от мен. С какво са повече? С какво? Като добавя неясния произход на тези пари, мисля, че съм ясен.
Не всеки става за ръководител. Хора като Батков и Томов имат място в затвора. Какво сте се заяли за Домусчиев не знам. Човекът прави нещо велико.
За мен съвсем скоро Томов ще изпере поредната голяма сума чрез далавера и ще останете с пръст в устата за жалост.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 10 мар 2014 23:54

daniel875 написа:

Ми да ти кажа 30 лева за 10 акции не са много.То ако не може един път да дадеш 30 лева за такива работи значи положението ти е наистина бедстващо./Не визирам теб а говоря по принцип.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 мар 2014 23:54

Видяла жабата, че се кове коня и подала крака, това е работата с акциите.
Единствените два отбора които притежават отборите са Барса и Реал, но никой не замисля, че притежателите на акции ежегодно дават пари иначе нямат право на глас при изборите

Акционерите доколкото зная трябва да плащат ежегодно годишна такса.
Последна промяна от BadBoy на 10 мар 2014 23:56, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”