Посещаемост на български мачове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

7гола

Re: Посещаемост на български мачове

Мнениеот 7гола » 09 мар 2014 22:05

sandi74 написа:В четвъртък Лудогорец ще напълни "Васил Левски".Факт.

не лудогорец ,а Валенсия ,никой няма да отиде там и да подкрепя разградчани ,не се заблуждавай

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 09 мар 2014 22:14

stpehenhunt11 написа:
vladomin_ написа:В този кръг играха Левски-ІЦСКА, не знам колко са били на мача като зрители. Но от това в момента което гледам по телевизията Литекс- Лудогорец(двата най добри отбора в България към този момент), едва ли са повече от Етър-Локомотив(ГО) 7000:). Дерби за В група.

Ти недей да се притесняваш едните ще напълнят 45 хиляден стадион в четвъртък

Да единия от тях ще съм аз привърженик на Берое! Обичам да гледам КАЧЕСТВО!!!!
ВДинев

Потребителски аватар
Kalin_Kostadinov
Контакти:

Мнениеот Kalin_Kostadinov » 09 мар 2014 22:18

Бях на мача Етър- Литекс по- миналата есен - скръб. Така че не отваряйте подобна тема.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 09 мар 2014 22:46

vladomin_ написа:
flo написа:

НЕ знам, ама майките я пълнят всяка вечер :twisted:

Мое мнение лично, е че Гришата и Домуса трябваше да си направят отбори в Плевен, Русе, Варна!!!!

И да разбира се щеше да има по 10 хиляде всеки мач. Много наивно. Със сигурност пак щяха да са по-малко от Стара Загора например.
И в трите града фенове те са им мега зле единствената разлика която би била с Ловеч, че семкаджиите щяха да бъдат повече на брой.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 09 мар 2014 22:50

Много ме съмнява да е имало 7000 зрители на мача Етър-Локомотив.В България журналистите винаги преувеличават броя на зрителите.Днес в един вестник прочетох ,че вчера на дербито е имало 10 хиляди зрители,а в друг 18 хиляди.Почти двойна разлика в зависимост от журналистическата преценка.Докато няма броячи на входовете винаги ще има спекулации.Миналата година шефовете на Ботев Пловдив се бяха усъмнили,че много хора влизат гратис на стадиона,защото по вестниците пишеш ,че стадионът е бил препълнен,а приходите им от билети бяха много по-малки.И като си сложиха броячи на входовете се установи,че просто вестниците преувеличават броя на зрителите.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 09 мар 2014 23:04

7гола написа:за подигравката с играта и публиката на мача между Литекс- Лудогорец и 500-те души които се бяха подлъгали да отидат и да си изгубят времето са много

Първо - бяха доста повече от 500.
Второ - не беше подигравка с играта, много мъжки играха и двата тима като имаха и немалко шансове за гол, просто условията за игра откъм време бяха ужасни.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 09 мар 2014 23:16

Стадион "Ивайло е за 25 500 души.
Изображение
Централната трибуна под козирката трябва да е минимум за 7 хиляди. От това, което видях от директното предаване има 8000 души според мен...
Изображение

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 09 мар 2014 23:16

mirodes написа:Много ме съмнява да е имало 7000 зрители на мача Етър-Локомотив.В България журналистите винаги преувеличават броя на зрителите.Днес в един вестник прочетох ,че вчера на дербито е имало 10 хиляди зрители,а в друг 18 хиляди.Почти двойна разлика в зависимост от журналистическата преценка.Докато няма броячи на входовете винаги ще има спекулации.Миналата година шефовете на Ботев Пловдив се бяха усъмнили,че много хора влизат гратис на стадиона,защото по вестниците пишеш ,че стадионът е бил препълнен,а приходите им от билети бяха много по-малки.И като си сложиха броячи на входовете се установи,че просто вестниците преувеличават броя на зрителите.

Аз бях на мача днес,не мисля,че е преувеличено,бъди сигурен ;)
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 09 мар 2014 23:17

vladomin_ написа:
flo написа:

НЕ знам, ама майките я пълнят всяка вечер :twisted:

Мое мнение лично, е че Гришата и Домуса трябваше да си направят отбори в Плевен, Русе, Варна!!!!

Да , и да ги кръстят Левски и ЦСКА :lol: :lol: :lol: Никой в тези градове не би гледал мач без тяхно участие .

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 09 мар 2014 23:19

radoslav_rashkov написа:Стадион "Ивайло е за 25 500 души.
Изображение
Централната трибуна под козирката трябва да е минимум за 7 хиляди. От това, което видях от директното предаване има 8000 души според мен...

В момента е за 18 000,преди години може и да е бил за 25 000...но иначе имаше долу-горе толкова хора
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Върни се в “Футбол - България”