Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата
Очаквам пореден погром над Левски, това е турнирен мач и един гол на чужд терен е достатъчен , но предполагам убедителна победа на Ботев с 0-3

"Ботев" ще загуби, защото има за треньор един от най - некадърните специалисти. "Левски" в момента не струва, но тази среща ще е от съвсем различен характер. Георги Иванов ще е плюс за "синия" отбор.
Важат ли наказанията от мача снощи за този в сряда?
Последна промяна от daniel875 на 09 мар 2014 12:09, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
criminal написа:Очаквам пореден погром над Левски, това е турнирен мач и един гол на чужд терен е достатъчен , но предполагам убедителна победа на Ботев с 0-3
Пореден?!

-
- Контакти:
daniel875 написа:"Ботев" ще загуби, защото има за треньор един от най - некадърните специалисти. "Левски" в момента не струва, но тази среща ще е от съвсем различен характер. Георги Иванов ще е плюс за "синия" отбор.
Да,важат
Йогата написа:criminal написа:Очаквам пореден погром над Левски, това е турнирен мач и един гол на чужд терен е достатъчен , но предполагам убедителна победа на Ботев с 0-3
Пореден?!Този мач Левски няма да го загуби! Да не се върнете с провиснала перушина и клюнове в Пловдив.
Ще загубят минимум с два гола "канарчетата". И двата отбора са посредствени. Единствено "Лудогорец" и "Литекс" играят ФУТБОЛ.
Нефтохимик написа:daniel875 написа:"Ботев" ще загуби, защото има за треньор един от най - некадърните специалисти. "Левски" в момента не струва, но тази среща ще е от съвсем различен характер. Георги Иванов ще е плюс за "синия" отбор.
Да,важат
В такъв случай се оказва, че трима от най - калпавите състезатели ще пропуснат първия мач. А за натрупани жълти картони вече не знам. Да се оправят левскарите. Мисля, че в този мач ще се справят със съперника си. ЦСКА е много над "Ботев", а и мачът снощи беше от друг вид.
Прекалено много се преекспонира с този юбилей. Не е задължително на годишнини да си пръв, след като беше очевидно още в лятната подготовка някъде отива всичко. Батков от години лъже вся и всьо, а това за милионите, които "Левски" му дължал, е огромна обида. Все едно Силвио Берлускони да иска парите обратно, след като толкова години е собственик на "Милан". Мисля, че Бай Ганьо от Смолян отново се е изцепил.
Последна промяна от daniel875 на 09 мар 2014 12:14, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
1-0
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
daniel875 написа:"Ботев" ще загуби, защото има за треньор един от най - некадърните специалисти. "Левски" в момента не струва, но тази среща ще е от съвсем различен характер. Георги Иванов ще е плюс за "синия" отбор.
По правило важат!!! Ако обаче Дисциплинарната комисия реши да отложи разглеждането на многото казуси може и да се измъкнете с Ботев, но пък увисвате за ЦСКА! Нямам идея кое ви е приоритет в момента, но така или иначе наказаните ще липсват и не виждам на какво отгоре си мислите че заради некадърния треньор на Ботев вие имате шансове. Нито вашия е по-кадърен, нито футболистите ви са по-добри
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
За съжаление мисля, че ще паднем. Не знам дори дали ще отбележим и гол. С такива калпави нападатели сме....
0:2, пък дано не позная.
0:2, пък дано не позная.