Анкета: Ще посетите ли Вечното дерби?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета:Ще посетите ли Вечното дерби?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Централен

Re: Анкета:Ще посетите ли Вечното дерби?

Мнениеот Централен » 03 мар 2014 14:50

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Централен написа:
Централен написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
п.с. Аз лично все още имам доста въпросителни дали да отида на мача и в кой сектор да отида.Дълги години посещавам Сектор Г,но след това,което стана на мача със Славия съм доста раздвоен дали да отида в Сектор Г,защото каквото и да става неможеш да си позволяваш да раздаваш шамари налявно и надясно.Утре може да кажа нещо ''неправилно'' и да ме набият за мнението ми,започваме да заприличваме на онези господа в синьо,които изгониха маса народ от стадиона им.Днеска го слушам някакъв си представител на феновете на ЦСКА в студио дерби???Как такъв ще представлява мен и останалата маса,която наистина обича ЦСКА??Нямало било разделение?Ами хайде да видиме колко хора ще отидат в Сектор Г във събота.

кои господа в синьо бре момко?
Че той цимбика беше при вас и редовно ви шамареше. :lol:
А по темата-нЕма такова дерби.
И двата отбора са в будна кома. :mrgreen:

Айде бе?Преди 2-3 години СЗ ви биеха на почивки в сектора ви за щяло и нещяло ядяхте шамари,че даже в един период доста от вашите други фракции и редовите привърженици се бяха преместили в А сектор,защо се правиш на ударен?

Сам казваш-правиш се на ударен.
Значи реално никой не ме е удрял. :lol:
А ти си бил там и си потърпевш? :mrgreen:
Пиши по темата СИ моля.

Само дадох пример за днес случващото се в сектор Г.

Това ако е истина е отвратително, където и да се случва.
Иначе не смяташ ли , че Футбол няма да има на този мач?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 03 мар 2014 14:52

От 2 шамара не се умира. Споко,всички истински цсекари на мача,и успех на отбора ни. ;)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 мар 2014 14:55

Централен написа:
Централен написа:
Централен написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тъй като коментарите във форума,а и във цялото обществено пространство се насочват към Вечното дерби е редно да се зададе този въпрос?
п.с. Аз лично все още имам доста въпросителни дали да отида на мача и в кой сектор да отида.Дълги години посещавам Сектор Г,но след това,което стана на мача със Славия съм доста раздвоен дали да отида в Сектор Г,защото каквото и да става неможеш да си позволяваш да раздаваш шамари налявно и надясно.Утре може да кажа нещо ''неправилно'' и да ме набият за мнението ми,започваме да заприличваме на онези господа в синьо,които изгониха маса народ от стадиона им.Днеска го слушам някакъв си представител на феновете на ЦСКА в студио дерби???Как такъв ще представлява мен и останалата маса,която наистина обича ЦСКА??Нямало било разделение?Ами хайде да видиме колко хора ще отидат в Сектор Г във събота.

кои господа в синьо бре момко?
Че той цимбика беше при вас и редовно ви шамареше. :lol:
А по темата-нЕма такова дерби.
И двата отбора са в будна кома. :mrgreen:

Айде бе?Преди 2-3 години СЗ ви биеха на почивки в сектора ви за щяло и нещяло ядяхте шамари,че даже в един период доста от вашите други фракции и редовите привърженици се бяха преместили в А сектор,защо се правиш на ударен?

Сам казваш-правиш се на ударен.
Значи реално никой не ме е удрял. :lol:
А ти си бил там и си потърпевш? :mrgreen:
Пиши по темата СИ моля.

Само дадох пример за днес случващото се в сектор Г.

Това ако е истина е отвратително, където и да се случва.
Иначе не смяташ ли , че Футбол няма да има на този мач?

Не смятам,а съм сигурен,че няма да има футбол на този мач.Аз отдавна съм се примирил за това и отивам на стадиона с мисълта за миналото,защото с такива ръководители нищо добро не чака и двата отбора в бъдещите години само заслепените от любов и глупаците могат да повярват на глупостите на лупи за акциите.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 мар 2014 14:57

arni написа:От 2 шамара не се умира. Споко,всички истински цсекари на мача,и успех на отбора ни. ;)

Обясни го на бащите,които няма да пуснат децата си.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 мар 2014 15:07

Разбира се. Какво винаги ще съм в "А" или "В" сектор.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2014 15:08

arni написа:От 2 шамара не се умира. Споко,всички истински цсекари на мача,и успех на отбора ни. ;)

Явно не си даваш сметка каква глупост си написал.Нека Кличко ти шибне два шамара и после ми се обади-имам познат зъболекар.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 мар 2014 15:16

В "Г" не ходя от доста време, не знам какво е станало и много не ме интересува. Ама кажи си сега честно, ако някой ЦСКАр ти лепне 2 шамара без нищо ще идеш ли пак там?

Потребителски аватар
maxbullet
Контакти:

Мнениеот maxbullet » 03 мар 2014 15:20

Човек не трябва да се зарича,но Да ще посетя мача.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 03 мар 2014 15:29

Обясни го на бащите,които няма да пуснат децата си.

А същите тея, които смело раздват шамари, се чудят защо децата не се интересуват от футбол. Ми как да се интересуват, като родителите им ги е страх да ги заведат на мач?
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 мар 2014 15:36

СЕКТОР Г Е РОДИНАТА НАША!!! МНОГО ЯСНО, В СЕКТОР Г! Който не дойде без уважителна причина изобщо да не се нарича ЦСКА-р!!!!! Това, че стана малко меле в сектора не значи, че не трябва да се ходи по мачове! Хората си се разбраха в крайна сметка и всичко би трябвало да е точно...! Сектор Г не сме го пълнили като хората от години, замислете се и елате на мача...!

П.П. Ако не пееш, по добре отиди в "В"! Не ни трябват семкари в този велик сектор! В СЕКТОР "Г" НЕ СЕ ХОДИ ЗАЩОТО БИЛЕТА Е ПО-ЕВТИН, А ЗАЩОТО ТОВА Е СИМВОЛА НА ЦСКА! И ТАМ СЕ ПЕЕ И ПОДКРЕПЯ 100% БЕЗ СПИРКА, НЕ ДА ПСУВАТЕ ПО СЪДИЯТА И ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА! Научете се!
Последна промяна от Morgause на 03 мар 2014 15:38, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!