XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия
Ако двата тима играят така, както в първия кръг, нищо чудно и да не бием. "Славия" обаче ще са без двамата играчи, които бяха изгонени срещу "Левски", а и Курдов уж го продават. Ние пък по принцип си играем слабо в първия мач през пролетта, а се представяме по-добре в следващите.
Надявам се да има промени в състава - Сънди и Косоко може би трябва този път да започнат. Може да се помисли и за Ереро вместо Фо-Поре. Не знам за колко мача е наказанието на Менди - ако се върне за този, ще е плюс за нас.
Не очаквам да е лесно, но след това, което направихме ние и "Славия" в първия кръг, поне съм почти сигурен, че няма как да ги подценим. Победа с 1-2 гола разлика ми изглежда реална като резултат.
Иначе гледам, че в темата в раздела на "Славия" (вече и в тази) започнаха дежурните коментари, че "Славия" щели да ни лягат и че и досега са ни лягали. Сигурно от толкова много лягане ни биха 2 пъти в последните по-малко от 4 години.
Надявам се да има промени в състава - Сънди и Косоко може би трябва този път да започнат. Може да се помисли и за Ереро вместо Фо-Поре. Не знам за колко мача е наказанието на Менди - ако се върне за този, ще е плюс за нас.
Не очаквам да е лесно, но след това, което направихме ние и "Славия" в първия кръг, поне съм почти сигурен, че няма как да ги подценим. Победа с 1-2 гола разлика ми изглежда реална като резултат.
Иначе гледам, че в темата в раздела на "Славия" (вече и в тази) започнаха дежурните коментари, че "Славия" щели да ни лягат и че и досега са ни лягали. Сигурно от толкова много лягане ни биха 2 пъти в последните по-малко от 4 години.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Последният цирк преди "двете седмици" в първенството. След мача да чуем какво ще каже вратарчето Петков, че Славия никога и на никой не лягала.
Абе всички мрънкат как сме играли вчера, ами нормално е ! Сбъркан състав, много брак в играта и подценяване. Хубаво ли ни беше есента да удряме по 3 греди на мач и накрая един ГОЛЯМ ???
Кажете ми един мач в предишните години, когато сме подновявали първенството и да сме играли футбол ? ( 1:3 със сините, но това си е друга бира )
Сигурен съм, че Славия ще усетят съвсем друг отбор , стига Янчев и Фо-поре да почиват малко !
4:0
Кажете ми един мач в предишните години, когато сме подновявали първенството и да сме играли футбол ? ( 1:3 със сините, но това си е друга бира )
Сигурен съм, че Славия ще усетят съвсем друг отбор , стига Янчев и Фо-поре да почиват малко !
4:0
-
- Контакти:
Мач с мач не си приличат и затова смятам, че този със Славия ще е по-лек от вчерашния. Черноморец са кандидат за изпадане и хвърлиха всичко, но накрая класата си каза думата. Червените играчи играха доста разпиляно и не можехме да си подадем три паса подред. Първото полувреме направо ме отчая. Не съм за чужденците, но срещу белите се връща Менди и защитата ще бъде по-стабилна. Отделно и заряда ще е по-голям, защото все пак играем на Армията. Изобщо вярвам, че мъките от вчера няма да се повторят и ще се поздравим с хубава победа. Славия няма да играе чак толкова защитно, като Черноморец и това ще даде предимство на нашите бързи флангови играчи. Плюете Фо Поре, но в момента няма, кой да го замести. Ереро е прекалено млад и макар да има качества му е твърде рано за титуляр. Да се правят размествания и опити с Венци Василев и Здравко Илиев едва ли ще е уместно. Пък в крайна сметка това е Славия, не е Барселона, че да им се плашим толкова при това на Армията.
- Neron
- Контакти:
Съдиите подготвиха в изминалия кръг безпроблемната победа на четирите букви срещу Славия. Двама играчи изгонени в продължението срещу Левски и абсолютно целенасочено спестен червен картон на Апостол Попов в първата минута срещу Черноморец. Лесно и спокойно 3:0.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- captain_drifuss
- Контакти:
толкова жалки говедата не са били от край време, от рано са се подготвилис оправданията за тъжния юбилей.
как може да са толкова тъпи да се хващат на въдиците на батков не знам, но явно са- вместо да се чудят защо са толкова зле, те гледат в чуждата паница и търсят конспирации.
добре, сега като го вземем този мач със славия е ясно, че има оправдание- продаден е.а какво е оправданието, че вие не го взехте? Славия са някакъв страхоте отбор ли? А защо не го взехте в последния кръг миналия сезон, когато само петков и и везелов се напънаха за славия? цял мач нищо не играха и пак не можахте да ги биете.
а какво ще е оправданието като не биете локо и като ви смачкаме на 8-и- съдиите, БФС, извънземните?
как може да са толкова тъпи да се хващат на въдиците на батков не знам, но явно са- вместо да се чудят защо са толкова зле, те гледат в чуждата паница и търсят конспирации.
добре, сега като го вземем този мач със славия е ясно, че има оправдание- продаден е.а какво е оправданието, че вие не го взехте? Славия са някакъв страхоте отбор ли? А защо не го взехте в последния кръг миналия сезон, когато само петков и и везелов се напънаха за славия? цял мач нищо не играха и пак не можахте да ги биете.

а какво ще е оправданието като не биете локо и като ви смачкаме на 8-и- съдиите, БФС, извънземните?
Чета тука коментари,че „белите“,щели да ни легат
,само че тези ,които пишат колкото да не заспят,нека да знаят,че „Славия“ ,не ляга за без пари,колкото и противника да е готин и харизматичен
,а ние пари немаме за лиценза,камо ли за платена любов
!В парите е и причината в последните мачове подУЯнците да хапват дръвцето срещу „старата дама“-просто не са финансово красиви!Иначе за мача очаквам 3-4:0 за нас,въпреки слабата ни продукция срещу Ч-ц1

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- captain_drifuss
- Контакти:
махаме Фо Поре, Венци Василев и Тошко и бием с 2-0.